Защо привличам само неподходящи?

• 17 302
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
  • София - Рим и обратно
Не й се връзвайте на авторката, според мен няма 15.

# 271
  • MI
Венецианка, ако се опитваш да ни убедиш че ти е добре така, не се хаби. Лъха на трескава, нездрава активност с цел да не се замисляш. Всъщност за зодията ти май беше характерно и това - хапеш другите, а всъност най-много тровиш самата себе си.  Laughing

Ти самата си знаеш къде ти е проблема, няма нужда аз да ти го казвам. Но не гориш от желание да го оправиш. Е, докато не се понапрегнеш да промениш някои поведенчески модели и инфантилни представи за идеалния мъж и любовта, и 100 теми с 1000 разумни съвета няма да ти помогнат. Така че реши си дали ти е важно да имаш свестен човек до тебе или предпочиташ да продължаваш така. Но спри да се оплакваш и да занимаваш другите докато не го направиш.  Peace

# 272
Тука съм бре  Hug
Чета и се радвам на това, което виждат очите ми Simple Smile

Вчера излизах.
Смазах се от танци.
Бях с пусната коса през цялото време.
Не спряха да ме канят.
Егото ми се разду до не знам къде.

Вече не знам дали искам да Го срещам.
Да живее изобилието!
 Joy

Бум!
айде нова ВълнА от коментари Simple Smile

Joy Зарежи ги тия мъже и не си хаби времето с тях, направо си поръчай ето това това - става за всички зодии! Mr. Green  bowuu Отдай на самоусъвършенстване.  Grinning

# 273
Тука съм бре  Hug

Вчера излизах.
Смазах се от танци.
Не спряха да ме канят.

Да живее изобилието!
 Joy

Бум!

Не ги търси подходящите в дискотеките. Доколкото разбрах, си на около 30. Колко около 30-годишни жени виждаш на дискотека, освен теб? И мъжете на тази възраст ходят на дискотека само, за да забият нещо еднократно.

# 274
Тука съм бре  Hug

Вчера излизах.
Смазах се от танци.
Не спряха да ме канят.

Да живее изобилието!
 Joy

Бум!

Не ги търси подходящите в дискотеките. Доколкото разбрах, си на около 30. Колко около 30-годишни жени виждаш на дискотека, освен теб? И мъжете на тази възраст ходят на дискотека само, за са забият нещо еднократно.

Мен можеш да ме видиш понякога на дискотека, че и с целия  ентураж, всите все около 30  Peace
А за мъжете донякъде е вярно, макар че някои от компанията и приятелки си търсят там. То в един момент и за тях се почва едно чудене, станат на 30, искат вече сериозна приятелка, и те не знаят къде да я търсят обаче. На работа, които не са женени са малки, по дискотеките не им вярват, че са сериозни (или ги игнорират като "скучни"). И на тях не им е лесно.

# 275
  • Пловдив
Според моя мъж от наблюденията му по по-младите колеги те си намират жени като се запишат на курсове по салса. Последния ерген от неговите колеги окапа така. Рабботейки в предимно мъжки колектив човека решил, че иска сериозна връзка и къде-къде - записал се на салса. Предния пак на някакъв курс по танци. Та - записвайте се на курсове по танци, там се ловят скучни инженери.

# 276
Не й се връзвайте на авторката, според мен няма 15.

Така изглежда.

# 277
Авторката, пусни една снимка с пусната коса, но без слънчеви очила и ще ти кажа защо не ти се лепят сериозни и забавни мъже.

# 278
Авторката, пусни една снимка с пусната коса, но без слънчеви очила и ще ти кажа защо не ти се лепят сериозни и забавни мъже.
Laughing cheers Чакаме снимка за обекитвен съвет.

# 279
Поисках и аз снимка още преди десетина страници, ама никой не ме отрази Grinning

# 280
Аз ли съм извън играта или на туй нящо още му викат "дискотека"? Не беше ли клуб?

# 281
Аз ли съм извън играта или на туй нящо още му викат "дискотека"? Не беше ли клуб?

Ти както щеш му викай на туй нящу, за мен дискотека е по-еднозначно като шумно място с обширен дансинг, където предимно се танцува, докато клубът може да е по-тематично място, с по-тиха музика, където предимно се слуша музика.

# 282

Зависи, аз клуб викам на нещо малко, където се събират под  200 души примерно. Освен ако не е пиано-бар де. А дискотека за мен са по-големшките, където съответно се ходи и по-рядко.  Син сити (където за щастие не са ме завлачвали ) си е (чалго)тека. Rock it си е клуб съответно.

Дай да видим картинка иначе, мда.

# 283
О, да, Рокит в никакъв случай не бих могло да се нарече дискотека, но е клуб. До лятото всяка седмица ходехме там, докато на дискотека доста рядко вече бих се съгласила да ме замъкнат.

Не мисля, че външният вид е толкова определящ. Доста грозновати жени има, които лесно си намират мъж.

# 284
Абе не е до грозното въпроса, а до излъчването. Ако изглеждаш като кифла и/или  се носиш инфантилно, надали да те вземат насериозно "мъжлетата".

Общи условия

Активация на акаунт