Защо привличам само неподходящи?

• 17 306
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
Пак ли заръфахте Мамасита?

Венецианка къде изчезна, липсва...

# 256
  • София
Е хайде де, не е като да съм готвила ежедневно мусака от 19-годишна възраст насам...все пак съм учила в АУБ.

Забавленията са лесно нещо, всеки ги харесва, но не съм от хората, които виждат, че има важни задачи, но ги отлагат заради удоволствие. След това стресът ми е по-голям, заради принципа, че е по-лесно да закъснееш с 2 часа, отколкото да подраниш с 15 минути. Просто загубеното време увеличава хаоса.

Е, и????
И други сме учили.

# 257
Е хайде де, не е като да съм готвила ежедневно мусака от 19-годишна възраст насам...все пак съм учила в АУБ.

Е, и????
И други сме учили.

Явно не застрахова от лоши връзки това образование...

# 258
  • град-държава
Мамасита, не остана потребител в този форум, който да не е разбрал, че си най-голямата. Бъди сигурна. Няма нужда от ежедневен и целогодишен напън.

# 259
Е как аз ще съм най-голямата, не чете ли: всички други са мислели повече от мен, забавлявали са се повече, децата им са по-перфектно планирани, интересите- по-интересни...

# 260
Появи ли се Мамасита в някоя тема и аз изчезвам Simple Smile Нищо лично,но става едно тегаво,разводнено,започват се едни фермани,обяснения,анализи,лекции........

# 261
  • Tам през Атлантическия океан
Аз също си отгледах детето сама. То бе на 10 години, когато срещнах ММ. Помощта от родителите бе от време на време, когато го водеха с тях на море и понякога за уикенд, ако пътуваха някъде. Финансово бях напълно самостоятелна. Предимството е, че имах собствено жилище и не ми се е налагало да плащам наем или ипотека. Плащала съм на детегледачка.
Наследствено предполагам  Peace
Това не е никак малко като помощ  Peace
Парите които не си давала за ипотеки или наеми са били за детето и да се гледате сами  Peace

# 262
  • Tам през Атлантическия океан
Венецианката явно вече е срещнала мечтания юнак и заряза темата заради практическите занятия.  Grinning
Да бе , сигурно си говори със звездите , чертае диаграми и си чака ли чака  Laughing подходящият   Sunglasses
За да попаднеш на правилният понякога е нужно да се поучукаш малко  Crazy
буквално и преносно  Mr. Green Тъй де  Wink

# 263
Аз също си отгледах детето сама. То бе на 10 години, когато срещнах ММ. Помощта от родителите бе от време на време, когато го водеха с тях на море и понякога за уикенд, ако пътуваха някъде. Финансово бях напълно самостоятелна. Предимството е, че имах собствено жилище и не ми се е налагало да плащам наем или ипотека. Плащала съм на детегледачка.
Наследствено предполагам  Peace
Това не е никак малко като помощ  Peace
Парите които не си давала за ипотеки или наеми са били за детето и да се гледате сами  Peace

Даа, имането на жилище за нищо го нямат в БГ. А пък всъщност основните разходи в едно семейство отиват за изплащането на жилището, ако не е паднало от небето.

# 264
  • София
Е, аз моето си го изплащам и до днес и пак съм се справила. Ако е чак толкова важно да говорим за жилището. Че и точно в големите жилищни кризи се развеждах, вноската ми скочи много и трябваше спешно да си сменя работата с по-добре платена.
Идеята беше просто да не се обобщава.

# 265
  • София
Да, в първите години не съм имала разход за жилище, но започнах да плащам ипотека около започването на училище на сина ми.

# 266
"Защо привличам само неподходящи?"
Знам, че има много добри момчета, ма ... повечето са ми скучни Sad
Ти сама знаеш отговора на въпроса.

# 267
Тука съм бре  Hug
Чета и се радвам на това, което виждат очите ми Simple Smile

Вчера излизах.
Смазах се от танци.
Бях с пусната коса през цялото време.
Не спряха да ме канят.
Егото ми се разду до не знам къде.

Вече не знам дали искам да Го срещам.
Да живее изобилието!
 Joy

Бум!
айде нова ВълнА от коментари Simple Smile

# 268
Изобилие от ...какво точно? Fuckboys?

# 269
 ooooh! ooooh! Аз като ви казвам,че авторката яко се забавлява на темата си вие не ми вярвате Grinning
Венецианка,последния ти пост пак крещи "ауууу,колко съм готина и велика".Ама ставаш смешна бре!
Викаш,със спусната коса много те канят пък със вързана не ти връзват Grinning Ей къде ти бил проблема.

Общи условия

Активация на акаунт