Защо привличам само неподходящи?

• 17 363
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Рим и обратно
Представям си какво ще е на по-високите нива...направо космически оргазми  Joy

Глупости.
Не е нужно да си жената-вамп или Айнщайн, за да се сетиш, че ако си пън в леглото, няма да имаш най-щастливата връзка на света. Освен ако не търсиш друг пън, де.

# 136
  • София
А мен ме смути използването на думата разпоретина по-горе.

# 137
Аз пък съм чувала, че за секс трябват (поне) двама и е колективно занимание... Та от това зависело и качеството му Grinning

# 138
  • София - Рим и обратно
Аз пък съм чувала, че за секс трябват (поне) двама и е колективно занимание... Та от това зависело и качеството му Grinning
Принципно да... Ама аз не съм Кобилкина де, не ме почвайте сега. Всеки да си го разбира, както си ще, то си е за него.

# 139
Всички ли сте ебаси тигриците в леглото?! И това още на ниво "нормална жена"?! Представям си какво ще е на по-високите нива...направо космически оргазми  Joy
И мен тази част от селф-промоушъна на "нормалните" ме смути Grinning

Да, и накрая се оказва, че тези тигрици тичат на прибежки и с тихи стъпки до семейното ложе като войник на огневата линия, за да не смутят съня на милото, че да не им тегли някоя пишка случайно, ако се събуди.

# 140
 Joy Чудна темичка...  Joy Предполагам, че Венецианката чете задълбочено и си води записки - толкова безплатни и разнообразни съвети за подобряване на личния живот няма къде другаде да намери.  Mr. Green Да слага превръзката на очите и да се отдаде на бурен секс, пък белким изскочи нещо...  Grinning Никакви зодии, никакви флиртове, никакви изисквания - чист натурален емпиризъм!  Joy

# 141
  • Тра-ла-ла

Глупости.
Не е нужно да си жената-вамп или Айнщайн, за да се сетиш, че ако си пън в леглото, няма да имаш най-щастливата връзка на света. Освен ако не търсиш друг пън, де.
Това дали ставаш или не ставаш в леглото е субективно мнение и въпрос на вкус....също както описанието какво е нормална жена  Grinning

# 142
Ох, ше ме уморите на смях, работата отидЕ.
Венецианката мисля, че и тя побегна Grinning

А по темата за космическите оргазми: съвсем една и съща жена (и в един и същи период, та да е напълно чиста извадката) може с един да е тигрица, с друг - пън. Мъж също, разбира се.

# 143
  • София - Рим и обратно

А по темата за космическите оргазми: съвсем една и съща жена може с един да е тигрица, с друг - пън. Мъж също, разбира се.
Хм... Щом казваш.

# 144

Глупости.
Това дали ставаш или не ставаш в леглото е субективно мнение и въпрос на вкус....също както описанието какво е нормална жена  Grinning

"Нормална жена" не е ли оксиморон?!  newsm78 Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 145
А по темата за космическите оргазми: съвсем една и съща жена може с един да е тигрица, с друг - пън. Мъж също, разбира се.
Хм... Щом казваш.
I've seen it. Тая работа не е като да отрежеш едно кило сирене...

# 146
  • София - Рим и обратно

"Нормална жена" не е ли оксиморон?!  newsm78 Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green
El Mariachi, мъже ли харесваш? То си е човешко.

# 147
ДО АВТОРКАТА  - ГОСПОД ХОРА СЪБИРА , не го забравяй , ако приличаш боклуци,погледни се ти каква си и потърси промяната първо в себе си .......

# 148
Хм... Щом казваш.
I've seen it. Тая работа не е като да отрежеш едно кило сирене...

Така си е.  Grinning Да вмъкнем малко хумористичен елемент и да видим какво казва един корифей по любовно-сексуалните въпроси.  Joy Joy Joy

# 149
Това с нормалната жена- антиподът е точно това пораснало момиченце на 30, което пази доза инфантилност. Нещо като мъж на 30, дето още е геймър.

В смисъл- че някои същества от женски пол още не са разчупили обвивката, не са осъзнали сексуалността си...гледаш ги- наглед направени, красиви, ама нещо липсва, някаква енергия. Уж страстни, уж се смеят, а излиза нервно хихикане.

А това разчупване и окършване се получава, като се общува с мъже- не курвенски, обаче да има енергиен обмен, не да се криеш в детската стая при куклите и парцалките.

Общи условия

Активация на акаунт