Защо привличам само неподходящи?

• 17 392
  • 361
  •   1
Отговори
# 195
Aй  Joy тамън да те наругая и реших да проверя ко ще ми излезне  Mr. Green
Останах доволна за сега няма да те кълва  Laughing

90% (Perfect Match) bowuu

Ама като сме се намирали с моя не сме гледали хороскопи а други неща .  Whistling

Излезе ,че освен с мъжа си извадила късмет и с хороскопа.Честито.

# 196
Aй  Joy тамън да те наругая и реших да проверя ко ще ми излезне  Mr. Green
Останах доволна за сега няма да те кълва  Laughing

90% (Perfect Match) bowuu

Ама като сме се намирали с моя не сме гледали хороскопи а други неща .  Whistling

То става на подсъзнателно и енергийно ниво.  Wink Grinning

# 197
  • София - Рим и обратно
Леле как мразя Скорпиони и Рибиииии Close. Уж с тях най-се обичам по всички таблици....бляк.

# 198
Леле как мразя Скорпиони и Рибиииии Close. Уж с тях най-се обичам по всички таблици....бляк.

Сигурно имаш някакъв проблем с Нептун?!  Wink Grinning

# 199
  • София - Рим и обратно
Може. Падам си по земни зодии много Flutter. Една дама, разбираща от астрология ми каза, че нямам никаква земя в картата си и оттам явно ме влекат земните, набавям си я Laughing.
Айде, оплескахме пак темата.

# 200
Може. Падам си по земни зодии много Flutter. Една дама, разбираща от астрология ми каза, че нямам никаква земя в картата си и оттам явно ме влекат земните, набавям си я Laughing.
Айде, оплескахме пак темата.

Да, възможно е да е компенсация.  Simple Smile Аз си имам от всичко и затова най-много обичам водата - дето се вика, подобното се привлича от подобно. Grinning

# 201
  • София - Рим и обратно
И аз съм вода, и то двойна, но не понасям събратята си  Laughing.

# 202
И аз познавам семейство, дето и двамата са геймъри, аз пък съм фен на Спондж Боб. Геймърството обаче е само пример. Не сте ли виждали жена, която има всички външни белези на възрастния човек- и дрехи, и говор, обаче буквално има присъствие на момиченце, имаш усещането, че тайно си играе с кукли. А и самата тя е като кукла, някак пластмасова и твърда...

А дори може и да върти трикове, но въртенето на трикове също не е зряла сексуалност. Напротив, и то е част от фалшивия образ.

Аз СИ играя с кукли. Също съм и порядъчно инфантилна във вкусовете - сега чакам Епизод 7 на Star Wars  и ще го гледаме с мъжа ми щом излезе.

Но никога не съм страдала от недостиг на мъже, сигурно щото не съм пластмасова и твърда... Всъщност освен онази Антония коя беше, не се сещам за друга пластмасова и твърда жена... ама и тя няма проблем.

# 203
Момичета и момчета, не се карайте, астрологията работи!
И колкото и да ми се смеете за това мое хоби, аз няма да се откажа от него, ако ще като пукна на гроба ми да пише само: умря сама със звездна карта в ръцете.
Не виждам какво лошо има в това човек да има странични интереси, било то и астрология, която между ворочем си е доста точна наука Simple Smile
А чудно защо в този форум има цял раздел за Астрология и Нумерология Wink
Пак ме изби на дървена философия... да му се незнае  Joy

Ох, не се сдържах просто. Астрологията и нумерологията не са науки, а за точни да не говорим. Те са псевдонауки. Нали не си чула в някой университет да се изучават тези "точни науки"? Иначе ти си се занимавай с тях, колкото си искаш, щом ти носят приятни емоции. Peace Надявам се не ми се сърдиш за това малко отклонение, но просто не можах да се сдържа. Laughing

Епизод 7 и аз го чакам с нетърпение.

# 204
Нормално, качествената стока свършва преди 30-ка. Сега им остава да чакат втора реколта - разведените.

На кривата ракета...

Съвсем теоретично - тъй като темата ми звучи измислена - човек на 30 без нито една сериозна връзка има проблем и този проблем не е средата.
[/quote]

Зависи от гледната точка. Имах една колежка с дете на 6 годинки. Добре изглеждаща, не супер красавица, но подържана жена. Оженила се на 23. Разведе се и се ожени за най- добрия приятел на мъжа си, с който е стоял 5 год. на един чин. А тя лично ми разправяше, че човек среща истинската любов на по- зряла възраст (над 30).
Моя приятел също е на 41, не се е женил, има възможности, от много добро и сплотено семейство. Жените го харесват, не е женкар (доколкото мога да бъда сигурна). Аз съм на 31. Може да има и по-млада но той избра мен.  Имаме много общо като начин на живот, възгледи, навици, семейна среда. Просто се намерихме.
Имай търпение, прецени какви точно качества искаш и си търси такъв. Няма универсални хора.  bouquet

# 205
Има тотална разлика между хора, които са имали дълга, но неуспешна връзка преди 30 и такива, които са си стояли сами.

Първите са обучени и след 30 стават много добри партньори, по-спокойни. Един "мини-брак" на млади години си е перфектната школа.

# 206
  Аз не се сещам много за качествен мъж, дето ще бърза да се ожени преди 30, но щом казвате...

Може би влагаме различни неща в "качествен". Мен желанието да бута бебешка количка в 20те си години някак ме е настройвало винаги подозрително...

# 207
Инструкторът ми по айкидо се е женил на 22, че и преди това, млад татко с две дъщерички, нищо некачествено не виждам в него.

Сегашният ми мъж е имал "мини брак" и за една бройка да се ожени преди 25. Не знам дали е "некачествен", но и на оная възраст си е имал хъс и усет какво да прави.

Има разлика между това мъжът да иска да "върже" някоя жена с бебе (което е токсично) и от това да не е от модерната порода, дето до 30 са тийнове, а след това изведнъж стават сериозни и качествени. Просто да се е ориентирал рано.

# 208
 Аз не се сещам много за качествен мъж, дето ще бърза да се ожени преди 30, но щом казвате...

Аз да, моят.

# 209
Инструкторът ми по айкидо се е женил на 22, че и преди това, млад татко с две дъщерички, нищо некачествено не виждам в него.

Еми въпрос на вкус, аз за деца не искам да се женя, били те качествени или некачествени. Имам един колега,  и той някъде в Университета се е оженил, казва, че въобще не се помни като неженен, уж на шега, ама на мен не ми се видя много да му е забавно.

Има и хора от по-възрастните, които са се оженили веднага след казарма... Както казах, за всеки си има според вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт