Защо привличам само неподходящи?

• 17 298
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
Така де, иначе какво ще я правите тази красота, като й мине срокът на годност?
А знаехте ли, че човешкият мозък те "лъже" за привлекателността на един човек, ако е заобиколен от други хора? Тоест аз на 35 с две хубавки деца ще изглеждам по-красиво от сама красавица. Интересно е да се замисли човек. Красотата е много относително нещо. А в този си вид, с децата, гарантирано ще изглеждам доста добре за мъжа си.
Звучиш като лисицата, която не е стигнала гроздето и казала, че е кисело! Аз бих избрал по-хубавата без деца.

Да ти кажа, има моми, които биха убивали за сегашния ми мъж:)

Въпросът е не аз как звуча, въпросът е защо висока, руса, хубава, (хипотетично, нямаме снимка) степени по-красива от мен, няма до себе си манекен с IQ 180, верен до гроб и защо не се вози в Бентли и не пие рейнско вино в тосканска вила.

Защото чете Уелбек back-to-back и звучи като ходеща реклама на водка Флирт.

# 316
Да ти кажа, има моми, които биха убивали за сегашния ми мъж:)
Въпросът е не аз как звуча, въпросът е защо висока, руса, хубава, (хипотетично, нямаме снимка) степени по-красива от мен, няма до себе си манекен с IQ 180, верен до гроб и защо не се вози в Бентли и не пие рейнско вино в тосканска вила.
Аз да ти кажа не ми дреме нито за теб, нито дали ще убият за твоя човек. Ти си скандална! Сега ще потърся от къде да те блокирам, за да не ти чета отвратителните постове.  superuu

# 317
На моята възраст...вече почва да няма красавици...има ограничаване на пораженията.

Но си остава истина, че след 30 вече опциите намаляват все по-бързо. Ако ще да ти четкат егото...

Между другото, истинският комплимент би бил да не посмеят да те поканят, но да те гледат така, все едно си извън обхвата им. Но вече май авторката не е толкова прекрасна, че да я възприемат като недостижима.

На твоята възраст, а и на по-голяма, и да не са толкова свежи жените, колкото 18-годишните, пак може да се определи доста еднозначно дали дадена жена изглежда по-добре от нейна връстничка. Бъркаш естетическите понятия със социалните. Аз като жена със сериозна връзка, но без дете, ще стоя по-високо йерархически в социума от по-красива от мен самотна майка на моята възраст. По-грозна от мен жена с дете и мъж би стояла би стояла по-високо от мен, не по-красиво. Дамата бие валето, попът бие дамата. В очите на социума има определени очаквания за изпълнение на житейския план. Колкото повече той се доближава до очакванията на обществото, толкова по-изпълнен е. И в края на краищата мъжете повече ще гледат красавицата до теб, въпреки че според бабите пред блока ти ще си изпълнила по-добре житейския си план, ако тя е сама.

# 318
Нека я гледат, тука си говорим защо като я гледат, не я и взимат...

Нали търсим сериозните мъже, не гледащите само. Щото ако само гледат и гледат само хубост, това си е червен флаг за несериозност.

# 319
Е то който търси-намира, тя май по-скоро на интересни залага,а това аз обикновено го чета точно несериозни, когато идва от руси любителки на астрологията.  Примерно еквивалентната ми на Венецианката приятелка залита  точно по мъжки кифли -  разни офисни планктончета, взели се за много вървежни, щото изкарват някакви пари и киснат във фитнеса ден през ден и после въпросните пари отиват за играчки и дискотечки и евентуално някое хоби, че да сме интересни на женските кифли. Само че проблема идва от това, че тя все пак има някаква дълбочина, и след като ги хареса на външен вид, очаква да се окаже, че и те имат, а то нц.

# 320
Проблемът също така е, че тя иска "офисните планктончета" да я ценят и да я виждат като нещо много яко и ценно. Обаче те вече са минали сигурно 20 от този модел щото са fuckboys. Ако минат 21-ва, ОК, но едва ли ще я гледат като най-хубавото нещо от нарязания хляб насам...

Ако иска сериозните, да гледа инженери и програмисти. Там принципът е "може да е грозновато, важното е да работи"Simple Smile

# 321
Проблемът също така е, че тя иска "офисните планктончета" да я ценят и да я виждат като нещо много яко и ценно. Обаче те вече са минали сигурно 20 от този модел щото са fuckboys. Ако минат 21-ва, ОК, но едва ли ще я гледат като най-хубавото нещо от нарязания хляб насам...

Ако иска сериозните, да гледа инженери и програмисти. Там принципът е "може да е грозновато, важното е да работи"Simple Smile

Аз точно за програмистчета говоря  Joy Беше то, когато бяха сериозни, сега вече куцо и сакато стана програмист и е пъълно с тия малчовци.

# 322
Е, те лесно се различават:) едно време работех във фирма с лъскави млади програмистчета. Ама пък лъскавки бяха:) но пък гаджетата им бяха/са на по 17.

Така де, дори ако ще ползваш мацка само за секс, 17 е по-гот от 30...

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 18:35 от The Siren of Titan

# 323
Нека я гледат, тука си говорим защо като я гледат, не я и взимат...

Нали търсим сериозните мъже, не гледащите само. Щото ако само гледат и гледат само хубост, това си е червен флаг за несериозност.

Нали за гледащите казваш, че повече теб щели да гледат, отколкото хипотетична красавица, която не е авторката. За авторката ясно, че и не знае какво търси, и в пакета, който предлага има и доста негативни качества. За гледане, ще гледат красавицата. Може и да ѝ предлагат, но тя да не приема, докато на жената с мъж и две деца няма и да предложат, особено ако е по-грозничка и не си струва разправиите с мъжа ѝ. А между другото жена с деца от различни мъже до 35 поне не стои по-високо и по-красиво в очите на обществото от нейната връстничка, която е сама.

# 324
Лъвскавки да, с кофите да ги ринеш. Само да не се налага да ги коучваш. И все се намира и по някой, падащ си по каки, иначе да, на по 18-19 сервитьорки-студентки.  Аз бих я посъветвала също така, щом е за интересното, да пробва по рок клубовете, а не дискотеките, там се носят всякакви типажи, ама ще трябва да докара малко по-друг вид. Косата следва да е дълга, права и по възможност черна, а не руса,  и ако е висока и слаба тамън идеално ще се нацеди в кожен панталон и някакъв корсет.

# 325
Косата следва да е дълга, права и по възможност черна, а не руса,  и ако е висока и слаба тамън идеално ще се нацеди в кожен панталон и някакъв корсет.

Забрави камшика да споменеш. Joy Party

# 326
Косата следва да е дълга, права и по възможност черна, а не руса,  и ако е висока и слаба тамън идеално ще се нацеди в кожен панталон и някакъв корсет.

Забрави камшика да споменеш. Joy Party

Вече по лично предпочитание, аз до там не съм стигала.  Joy
Иначе така се "ловят" много интересни мъже, някои от тях даже не са и безперспективни, ама там вече както си го направиш.

# 327
И едни ботуши с висок ток. Аз си изпънах панталова вече.

# 328
  • Пловдив
Какво излиза, че красивите винаги имат успешни връзки с успешни и качествени мъже, а за грозните каквото остане... Laughing
Тараматанци.

# 329
И тази тема ли стигна до нереализираните мъжки фантазии?
Поредната последните дни.

Общи условия

Активация на акаунт