В началото си мислех:" Много крадени моменти!", после се загледах в края и разбрах, че е сниман 2009г. - преди Пътечките и Цветовете на страстта. Значи това е първоизточника, който доразвиват в другите филми.
Този артист - Арджун, Каран Кундра, го гледам и в "Наши пути". и тук по-ми харесва като визия, но ми допада играта му. В другия филм прическата му е отвратителна - сега така модерното късо отстрани и дълга отгоре. Артистката -Арохи, открих, че е партньорката на Барун от "Dry dreams", филмчето за пестене на водата - Критика Камра. Васант и аз го познах и много ми харесва как си играе ролята. А и като мъж, визия, е страхотен. По-нататък се включва и една актриса от Наши пути.
"Вер и зара" не съм го гледала, само песните съм виждала май ако не бъркам.
Не че ми пречи да гледам подобни моменти, но не е лошо да видим и нещо по-различно. Те като цяло използват едни и същи похвати така, че нормално.
Аааа, ето от къде ми е позната тая Критика, ама там по-рошава беше.
А аз и Наши пути не съм гледала.
Сега видях, че сериала има и втори сезон. Ти целия ли си го гледала?
Когда мы встретились - вече са излезли 10 нови серии. http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/4027-kogda-my- … a-na-russkom.html
Да, и аз за тези 10 нови серии писах, тъй като последно бяха до 104. Снощи обаче не тръгваха от 107-112 включително. Днес не съм гледала все още дали са ги оправили.
Но явно вкусовете ни се доближават и ще си го изтегля да го гледам утре, докато малката спи примерно. Иначе ги гледам вечер и стоя до към 5 сутринта и после целия ден като парцал. А и щом е с Шах Рук Кхан искам да му се насладя напълно!