Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 963
  • 544
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
  Началото доста ме впечатли, защото не го очаквах по този начин и повтаря филма "Вер и Зара", който аз много обичам. Това, че приличат на Арнав и Куши, ме грабна още от рецензията и беше причина да го загледам. По-нататък сюжетът се отдалечава от Пътечките и поема по свой си начин.
  В началото си мислех:" Много крадени моменти!", после се загледах в края и разбрах, че е сниман 2009г. - преди Пътечките и Цветовете на страстта. Значи това е първоизточника, който доразвиват в другите филми.
  Този артист - Арджун, Каран Кундра, го гледам и в "Наши пути". и тук по-ми харесва като визия, но ми допада играта му. В другия филм прическата му е отвратителна - сега така модерното късо отстрани и дълга отгоре.  Артистката -Арохи, открих, че е партньорката на Барун от "Dry dreams", филмчето за пестене на водата - Критика Камра. Васант и аз го познах и много ми харесва как си играе ролята. А и като мъж, визия, е страхотен. По-нататък се включва и една актриса от Наши пути.

"Вер и зара" не съм го гледала, само песните съм виждала май ако не бъркам.
Не че ми пречи да гледам подобни моменти, но не е лошо да видим и нещо по-различно. Те като цяло използват едни и същи похвати така, че нормално.
Аааа, ето от къде ми е позната тая Критика, ама там по-рошава беше.
А аз и Наши пути не съм гледала.
Сега видях, че сериала има и втори сезон. Ти целия ли си го гледала?

Когда мы встретились - вече са излезли 10 нови серии. http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/4027-kogda-my- … a-na-russkom.html
Магди в сайта който написа преди, влизам всеки ден и видях че са преведени до 114 епизод. Благодаря ти отново и се надявам по-бързо да се превеждат сериите защото са доста още до края.

Да, и аз за тези 10 нови серии писах, тъй като последно бяха до 104. Снощи обаче не тръгваха от 107-112 включително. Днес не съм гледала все още дали са ги оправили.

# 271
  • Пловдив
  Началото доста ме впечатли, защото не го очаквах по този начин и повтаря филма "Вер и Зара", който аз много обичам. Това, че приличат на Арнав и Куши, ме грабна още от рецензията и беше причина да го загледам. По-нататък сюжетът се отдалечава от Пътечките и поема по свой си начин.
  В началото си мислех:" Много крадени моменти!", после се загледах в края и разбрах, че е сниман 2009г. - преди Пътечките и Цветовете на страстта. Значи това е първоизточника, който доразвиват в другите филми.
  Този артист - Арджун, Каран Кундра, го гледам и в "Наши пути". и тук по-ми харесва като визия, но ми допада играта му. В другия филм прическата му е отвратителна - сега така модерното късо отстрани и дълга отгоре.  Артистката -Арохи, открих, че е партньорката на Барун от "Dry dreams", филмчето за пестене на водата - Критика Камра. Васант и аз го познах и много ми харесва как си играе ролята. А и като мъж, визия, е страхотен. По-нататък се включва и една актриса от Наши пути.

"Вер и зара" не съм го гледала, само песните съм виждала май ако не бъркам.
Не че ми пречи да гледам подобни моменти, но не е лошо да видим и нещо по-различно. Те като цяло използват едни и същи похвати така, че нормално.
Аааа, ето от къде ми е позната тая Критика, ама там по-рошава беше.
А аз и Наши пути не съм гледала.
Сега видях, че сериала има и втори сезон. Ти целия ли си го гледала?

Когда мы встретились - вече са излезли 10 нови серии. http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/4027-kogda-my- … a-na-russkom.html
Магди в сайта който написа преди, влизам всеки ден и видях че са преведени до 114 епизод. Благодаря ти отново и се надявам по-бързо да се превеждат сериите защото са доста още до края.

Да, и аз за тези 10 нови серии писах, тъй като последно бяха до 104. Снощи обаче не тръгваха от 107-112 включително. Днес не съм гледала все още дали са ги оправили.
Магди пробвай на този сайт http://turkcinema.tv/indian-serials/kogda-my-vstretilis-serial-m … -jab-hum-tum.html

# 272
  • Варна

Мерси! Аз обикновено там и в Бигсинема гледам, но този сериал излиза по-рано в споменатия от мен сайт, за жалост не винаги работят всички серии.

# 273
Момичета, благодаря ви за новите препоръчани сериали и филми. Изгледах 2 от филмите на Шах Рурк - Дилвали и още един за една лондонска индийка - ами определено не ме впечатлиха - типично индийски филми. С много подправки и пълнеж от гючеци. Скромното ми впечатление е, че индийците са по-големи майстори в сериалите си, отколкото в пълнметражните си филми. Имам някакво обяснение за това, но не е много надеждно.
Някой спомена Мадхубала - намирам го за много интересен  и добре направен сериал. Доколкото разбрах, главният актьор Вивиен Дзена май отказва да играе застаряващ татко и затова сериалът е спрян, но мисля, че се беше и поизчерпил сценария .
За Чан-чан попаднах на някакви коментари в боливудските сайтове, че там пък Саная не си харесва партньора и отказва да играе , заради неговото присъствие. Като се има предвид, че това момиче е толкова добра актриса ( дори според мен тя създава звезди от партньорите си, защото качва нивото и атрактира зрителите) значи е имала сериозно основание да се откаже.
Сега ще започна да гледам Как сказать что люблю тебя.

# 274
Момичета, благодаря ви за новите препоръчани сериали и филми. Изгледах 2 от филмите на Шах Рурк - Дилвали и още един за една лондонска индийка - ами определено не ме впечатлиха - типично индийски филми. С много подправки и пълнеж от гючеци. Скромното ми впечатление е, че индийците са по-големи майстори в сериалите си, отколкото в пълнметражните си филми. Имам някакво обяснение за това, но не е много надеждно.
Някой спомена Мадхубала - намирам го за много интересен  и добре направен сериал. Доколкото разбрах, главният актьор Вивиен Дзена май отказва да играе застаряващ татко и затова сериалът е спрян, но мисля, че се беше и поизчерпил сценария .
За Чан-чан попаднах на някакви коментари в боливудските сайтове, че там пък Саная не си харесва партньора и отказва да играе , заради неговото присъствие. Като се има предвид, че това момиче е толкова добра актриса ( дори според мен тя създава звезди от партньорите си, защото качва нивото и атрактира зрителите) значи е имала сериозно основание да се откаже.
Сега ще започна да гледам Как сказать что люблю тебя.

Здравей да не би да говориш за филма Утрото може и да не настъпи ( Kal ho na ho) , ако е за него аз съм силно впечетлена от този филм, много плаках на него. Историята е много трогателна и на мен много ми допадна как жертва любовта си и я сватосва с друг, за да може тя да е щастлива дори и след смъртта му.

А отностно сериала Колко много те обичам, момичета нататък ли става по интересно, защото първата серия нещо не ме впечтли, а и е с много лошо качество.

# 275
Не, не е този филм, Магди. Да ме убиеш сега даж името му не мога да се сетя, а го гледах преди няколко дни само ... Рурк играе ролята на сапьор, а тя е индийска лондонска богаташка щерка. Някаква доста измислена мелодрама с едни адресни препратки към новото поколение... ужасно изсмукана от пръстите драма, но с хепи енд.

# 276
  • Варна
Василива, още около 8-ма серия започва войната с един шамар от нейна страна. Малко по-рано, тя беше разочарована от него защото той се държа арогантно и не я допусна до конкурс, а преди това имаха и 2 срещи без да се видят и съответно трепети, та не знаят, че човека от който са се впечатлили са съответно тя и той.
На мен ми е интересно да разбера как ще се влюбят и какво е станало, че той е в затвора, а тя къде е, каква жертва са направили и дали ще се срещнат отново на края.

# 277
  Филмът за лондонската индийка е Jab tak Jaan hai (Докато съм жив) - и като цяло не е от най-силните филми на Шарукх. На мен лично ми харесва само първата част - докато е в Лондон и идеята за тази единствена и с нищо незаменима любов. Вярно е и това, че Шарукх е малко старичък да играе влюбен младеж. Но пък музиката много ми харесва.
   Другия споменат филм Kal ho na ho  (Утро може и да няма- или нещо подобно беше) е един от най-силните му филми, според мен, и обичам да си го гледам многократно.
   А за сериала " Колко силно те обичам"  Загледах го по погрешка, до едно време го гледах по инерция . После започна да се различава от Пътечките и сега вече ме грабна ама яко - около 100 серия.

# 278
Охх и аз много го харесвам този филм Kal ho na ho, а и на мен King Khan ми стана любимец и във всичките му филми успява да  ме впечатли с ролята и играта си. Още един силен филм за мен е Двойка създадена от Бог, там влиза в две роли и двете ги изиграва страхотно. Но аз съм пристрастна тъй като ми е любимец, заради него поизоставих Пътечките.

Магди, а там където ти го гледаш с какво качество е? Аз го гледам в тюрксинема и там първата серия всичко ми е размазано. Позагледах напред в сайта хотстар Когато се срещнахме и ми се видя, че леко го разводняват накрая нещо, иначе с нетърпение чакам преведени серии.

# 279
Сетих се - филмът се казваше Jab tak hai Jaan  - Пока я жив. Изобщо не ме впечатли.

# 280
  • Варна
Магди, а там където ти го гледаш с какво качество е? Аз го гледам в тюрксинема и там първата серия всичко ми е размазано. Позагледах напред в сайта хотстар Когато се срещнахме и ми се видя, че леко го разводняват накрая нещо, иначе с нетърпение чакам преведени серии.

Аз обикновено гледам в Бигсинема, освен ако сериала го няма, но това е рядко. Проверих, сериите са едни и същи. По натам се пооправя качеството.

# 281
Дааа, Двойка създадена от бог също е страхотен и си го гледам от време на време, не помня колко пъти вече. А за  Dil To Pagal Hai - Сърцето е лудо - какво ще кажеш?
  А сериала - да, с лошо качество е на моменти, но мен това лично не ме впечатлява - щом виждам героите и различавам мъжете от жените Laughing това ми стига

# 282
Дааа, Двойка създадена от бог също е страхотен и си го гледам от време на време, не помня колко пъти вече. А за  Dil To Pagal Hai - Сърцето е лудо - какво ще кажеш?
  А сериала - да, с лошо качество е на моменти, но мен това лично не ме впечатлява - щом виждам героите и различавам мъжете от жените Laughing това ми стига

Ти ми кажи за него хихихи, че аз не съм го гледала него.  Joy Но явно вкусовете ни се доближават и ще си го изтегля да го гледам утре, докато малката спи примерно. Иначе ги гледам вечер и стоя до към 5 сутринта и после целия ден като парцал. А и щом е с Шах Рук Кхан искам да му се насладя напълно!  Embarassed Embarassed Heart Eyes

# 283
 Dil to Pagal Hai беше един от първите ми филми, който гледах, сред като вече бях омагьосана от SRK. Тогава започнах да откривам и други страхотни инд. артисти като Мадхури Диксит, сестрите Капур. Доста по-късно обърнах внимание и на Акшай  Кумар.
 Та за филма - лек, любовен, забавен. На кратко: аз обичам нея, тя е сгодена за друг, мен ме обича друга.
Khabi Khushi khabi Gham  Понякога щастие, понякога тъга? Също убийствен филм, класика!
Khabi Alvida Na Kehna  - Никога не казвай Сбогом
Veer Zaraa
Main Ho Na -  Аз съм тук сега

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 09:46 от 512

# 284
Изгледах Kal ho na ho с SRK, ами наистина е много добър филм, както и играта му.

Общи условия

Активация на акаунт