Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 965
  • 544
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте момичета, изгледах "Мадхубала" много динамичен и завладяващ филм, препоръчвам го, макар че е 648 серии и някои от тях нямаха превод. Мисля да започна "Когато се срещнахме" със Саная но не знам дали всички серии са с превод, някоя гледала ли го е и какво е мнението ви. Simple Smile Hug bouquet

Аз го гледам. В момента го превеждат, стигнали са до 101 серия. Сериала има два сезона общо 529 серии, като събитията във вторият сезон започват след 3 години.
Ами не мога да кажа, че самият сериал ме е грабнал кой знае, колко до момента. Гледам го предимно заради любовната история на Саная и Мохит и героите им в сериала. Историята на другата двойка, сестрата на героинята на Саная, също започва да става хубава. Ами вече започват любовните трепети и става интересно, а и като чета по-натам ще има и разни интрижки и по-драматични моменти.

# 256
  • Пловдив
Здравей Магди, а дали случайно има някъде "Когато се срещнахме" със субтитри след 101 серия.

# 257
  • Варна
Здравей Магди, а дали случайно има някъде "Когато се срещнахме" със субтитри след 101 серия.
Здравей,
От време на време търся, но не съм намирала. Така ми се искаше и на мен да е преведен вече, че не обичам да чакам така, но уви.

# 258
  • Пловдив
И аз проверявам в три сайта със субтитри но няма.

# 259
  • Варна

Предния път щях да пиша, но не бях сигурна, тъй като последните пъти гледах сериите доста по-късно от качването им, когато вече ги има на повечето места, но този път погледнах по-рано.
В този сайт качват сериите по-рано от останалите http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/4027-kogda-my- … a-na-russkom.html.
Освен това ми е доста удобен, защото, когато искам да видя дали са излезли нови серии, търся сериала в гугъл и само на този сайт пише от коя до коя серия има епизоди ето така "Когда мы встретились 1-104 серия на русском..." а ето го и търсенето https://www.google.bg/search?q=%D0%9A%D0%BE%D0%B3%D0%B4%D0%B0+%D … D0%B8%D0%B0%D0%BB

# 260
  • Пловдив

Предния път щях да пиша, но не бях сигурна, тъй като последните пъти гледах сериите доста по-късно от качването им, когато вече ги има на повечето места, но този път погледнах по-рано.
В този сайт качват сериите по-рано от останалите http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/4027-kogda-my- … a-na-russkom.html.
Освен това ми е доста удобен, защото, когато искам да видя дали са излезли нови серии, търся сериала в гугъл и само на този сайт пише от коя до коя серия има епизоди ето така "Когда мы встретились 1-104 серия на русском..." а ето го и търсенето https://www.google.bg/search?q=%D0%9A%D0%BE%D0%B3%D0%B4%D0%B0+%D … D0%B8%D0%B0%D0%BB

Много ти благодаря!  bouquet Hug

# 261
 Магди, за сериала "Колко много те обичам" темата за саможертвата в истинската любов е доста напред - някъде, ако не се лъжа, след 70 серия. Но ще се радвам да чуя мнението ти за сериала.

# 262
  • Варна
Магди, за сериала "Колко много те обичам" темата за саможертвата в истинската любов е доста напред - някъде, ако не се лъжа, след 70 серия. Но ще се радвам да чуя мнението ти за сериала.

Сириалчето е кратко ще го изгледам на бързо. Предположих, че тази тема ще е по-напред тъй като трябва да видим историята на любовта първо. То е рано да коментирам самия сериал, гледала съм само 10 серии.
Малко не ми допадат актьорите, обаче аз по принцип явно съм по критична към визията, докато към играта не чак толкова.
Приятно изненадана останах като видях Васант от "Малката булка". Там ми е малко грозноват, обаче тук много ми хареса. Как му отива тази роля, а и той добре я изпълнява сякаш поне от това, което видях до тук.
Историята започва по различно от останалите, и като цяло е разказ на единия от участниците явно. След това виждам познати неща от Пътеките. Основното, той е като Арнав, богат, арогантен, но все пак състрадателен, а тя е като Куши-бедно момиче възпитано по традициите. Връзката им започва с война. Двама братя ще се влюбят в двете сестри, още нещо имаше, но сега не се сещам. Та до тук ми харесва. Нямам търпение да видя, как и кога ще заискрят искрите. Ще си призная, че превъртам от време на време, но точно от нетърпение, а не от отегчение. И все пак коментирах сериала,  Simple Smile.

# 263
  Началото доста ме впечатли, защото не го очаквах по този начин и повтаря филма "Вер и Зара", който аз много обичам. Това, че приличат на Арнав и Куши, ме грабна още от рецензията и беше причина да го загледам. По-нататък сюжетът се отдалечава от Пътечките и поема по свой си начин.
  В началото си мислех:" Много крадени моменти!", после се загледах в края и разбрах, че е сниман 2009г. - преди Пътечките и Цветовете на страстта. Значи това е първоизточника, който доразвиват в другите филми.
  Този артист - Арджун, Каран Кундра, го гледам и в "Наши пути". и тук по-ми харесва като визия, но ми допада играта му. В другия филм прическата му е отвратителна - сега така модерното късо отстрани и дълга отгоре.  Артистката -Арохи, открих, че е партньорката на Барун от "Dry dreams", филмчето за пестене на водата - Критика Камра. Васант и аз го познах и много ми харесва как си играе ролята. А и като мъж, визия, е страхотен. По-нататък се включва и една актриса от Наши пути.

# 264
  • Варна
  Началото доста ме впечатли, защото не го очаквах по този начин и повтаря филма "Вер и Зара", който аз много обичам. Това, че приличат на Арнав и Куши, ме грабна още от рецензията и беше причина да го загледам. По-нататък сюжетът се отдалечава от Пътечките и поема по свой си начин.
  В началото си мислех:" Много крадени моменти!", после се загледах в края и разбрах, че е сниман 2009г. - преди Пътечките и Цветовете на страстта. Значи това е първоизточника, който доразвиват в другите филми.
  Този артист - Арджун, Каран Кундра, го гледам и в "Наши пути". и тук по-ми харесва като визия, но ми допада играта му. В другия филм прическата му е отвратителна - сега така модерното късо отстрани и дълга отгоре.  Артистката -Арохи, открих, че е партньорката на Барун от "Dry dreams", филмчето за пестене на водата - Критика Камра. Васант и аз го познах и много ми харесва как си играе ролята. А и като мъж, визия, е страхотен. По-нататък се включва и една актриса от Наши пути.

"Вер и зара" не съм го гледала, само песните съм виждала май ако не бъркам.
Не че ми пречи да гледам подобни моменти, но не е лошо да видим и нещо по-различно. Те като цяло използват едни и същи похвати така, че нормално.
Аааа, ето от къде ми е позната тая Критика, ама там по-рошава беше.
А аз и Наши пути не съм гледала.
Сега видях, че сериала има и втори сезон. Ти целия ли си го гледала?

Когда мы встретились - вече са излезли 10 нови серии. http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/4027-kogda-my- … a-na-russkom.html

# 265
  Гледай "Вер и Зара" на всяка цена - това е филм с голямо Ф, просто невероятен. Dilwaale ряпа да яде пред него.
  Не съм го изгледала целия - на 141 серия съм, допускам, че има още. Ама така ме грабна, че вече трудно се откъсвам да гледам нещо друго. В началото гледах спокойно по 3-4 серии и заспивах, а сега ... леле мале  Joy
В You Tube го има на английски, а и обсъждаха рускините - защо не са превели повече серии. Та не се притеснявам. Аз съм така- ако сериал започне да се разводнява и избяга от темата - спирам да го гледам.
  Замислих се доста и за предложението ти да превеждам Цветовете, даже почнах да тегля серии, но лаптопа ми е слаб и трябва да преинсталирам уиндоуса. А и времето ми е ограничено - друго си е клипче  4- 5 мин., друго сериал с 20 -30 мин. серията.

# 266
Как е точното наименование на руски на сериала, които коментирате дами?
 newsm78

# 267
  • Варна
Как е точното наименование на руски на сериала, които коментирате дами?
 newsm78

Как сказать, что люблю тебя - Yeh Jo Mohabbat Hai

# 268
  Под това име, както е писала Магди, "Yeh Jo Mohabbat hai" е качен в Turkcinema и с това име можеш да го намериш, но истинското име на филма е Kitani Mohabbat Hai  - "Колко много те обичам".

# 269
  • Пловдив

"Вер и зара" не съм го гледала, само песните съм виждала май ако не бъркам.
Не че ми пречи да гледам подобни моменти, но не е лошо да видим и нещо по-различно. Те като цяло използват едни и същи похвати така, че нормално.
Аааа, ето от къде ми е позната тая Критика, ама там по-рошава беше.
А аз и Наши пути не съм гледала.
Сега видях, че сериала има и втори сезон. Ти целия ли си го гледала?

Когда мы встретились - вече са излезли 10 нови серии. http://latino-serialo.ru/indiyskie_seriali_online/4027-kogda-my- … a-na-russkom.html
Магди в сайта който написа преди, влизам всеки ден и видях че са преведени до 114 епизод. Благодаря ти отново и се надявам по-бързо да се превеждат сериите защото са доста още до края.

Общи условия

Активация на акаунт