Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 995
  • 544
  •   1
Отговори
# 225
След " Как назвать эту любовь? "и "Цвета страсти "това е третия сериал, който следя благодарение на вас и в частност на теб-Magdi.Вторият линк отвори.Дори ми се струва ,че качеството на записа е по-добър.Magdi,огромно благодаря, за отзивчивостта и търпението!
До къде стигна с Punar vivah,че аз го почнах отново.Не го гледам подробно,прескачам някои моменти и напреднах бързо.За сега сън повторила Пътеките,Rang rasiya и сега Punar vivah.Гледах също тска и Геет,но така и не го завърших.Сега се чудя,кой да започна,но не трябва да е дълъг и да има happy and.

# 226
  • Варна
След " Как назвать эту любовь? "и "Цвета страсти "това е третия сериал, който следя благодарение на вас и в частност на теб-Magdi.Вторият линк отвори.Дори ми се струва ,че качеството на записа е по-добър.Magdi,огромно благодаря, за отзивчивостта и търпението!
До къде стигна с Punar vivah,че аз го почнах отново.Не го гледам подробно,прескачам някои моменти и напреднах бързо.За сега сън повторила Пътеките,Rang rasiya и сега Punar vivah.Гледах също тска и Геет,но така и не го завърших.Сега се чудя,кой да започна,но не трябва да е дълъг и да има happy and.

Препоръчвам Beintehaa/ Бесконечно люблю http://bigcinema.tv/series/beskonechno-lyublyu---beintehaa.html

Само 236 серии. На мен лично доста ми допадна, а гледам, особено последно време рускините са луднали по него.
И ето, какво намерих докато търсих, как се казваше, че ми излезе от ума.

# 227
Честит празник момичета, бъдете здрави много щастливи и обичани! bouquet Heart Eyes
Вчера с мъжа ми гледахме Dilwale-Човекът с голямо сърце , а аз съм направо възхитена от Шах Рук Кхан и по този повод имам въпрос? Всяка година ли има нов филм по-случай празника? И къде мога да ги гледам и другите, моля споделете ми? Ще ви поздравя и с една песен от филма, която ме заплени страшно много от снощи не мога да спра да я слушам!

# 228
И аз като Магди,препоръчвам безконечно люблю.На мен ми стана интересен след 100еп.В началото актьорите не играят кой знае колко добре,но към края са чудесни.Много ми хареса и Виир от "Моята карма", играе страхотно ролята си.Гледането си заслужава.  Simple Smile

# 229
  • Варна
Василева, харесала съм си тази песен да направя нещо с Арши, но не ми е готов проекта, за да я преведа.
Ето я на руски https://vk.com/video-31106704_171482070

# 230
Никои ли няма отговор на въпросите ми Sad Помагайте, че така се пристрастих с този Шах Кхан

# 231
Честит празник момичета, бъдете здрави много щастливи и обичани! bouquet Heart Eyes
Вчера с мъжа ми гледахме Dilwale-Човекът с голямо сърце , а аз съм направо възхитена от Шах Рук Кхан и по този повод имам въпрос? Всяка година ли има нов филм по-случай празника? И къде мога да ги гледам и другите, моля споделете ми? Ще ви поздравя и с една песен от филма, която ме заплени страшно много от снощи не мога да спра да я слушам!

Честит празник и от мен на всички дами.
Аз не разбрах много добре въпроса.Незнам дали всяка година излиза филм с Шах Рук Кхан,но съм изгледала почти всички негови филми.В "Замунда" и в Боливудстар мисля ,че ще можеш да си свалиш и да изгледаш и други негови филми.Той има и стар филм на име "Dilwale ......",със същия партньор от този ,новия в който има кадри и от България.Казва се Kajol.

# 232
Magdi,Dulse благодаря ви за предложението.Ще започна да го гледам,да видим дали ,ще ми хареса.И ,мисля че това са двамата влюбени,които се появиха в Rang rasiya,по време на пътуването до Мумбай на Рудра и Паро.Те си имат някаква традиция да си канят гости от други сериали.

# 233
  • Варна
Magdi,Dulse благодаря ви за предложението.Ще започна да го гледам,да видим дали ,ще ми хареса.И ,мисля че това са двамата влюбени,които се появиха в Rang rasiya,по време на пътуването до Мумбай на Рудра и Паро.Те си имат някаква традиция да си канят гости от други сериали.

Да, точно те са.

# 234
Никои ли няма отговор на въпросите ми Sad Помагайте, че така се пристрастих с този Шах Кхан

Vasileva, и аз не можах да разбера точно въпроса ти, за да ти отговоря подобаващо, но ще се опитам да ти отговоря доколкото мога. Wink
Dilwale не е Diwali и филма не е направен за празника Дивали, ако това си питала! Wink
Иначе да, всяка година има премиера на нов филм по случай празника Дивали, и тази година това беше Prem Ratan Dhan Payo /Получих скъпоценният дар, наречен любов/ със Салман Кхан и Сонам Капур. Още един филм, който си заслужава да се гледа!

Иначе Шарук Кхан има много филми, които си заслужават да бъдат гледани!

# 235
Аз останах с впечатлението, че всяка година по случай Дивали снимат филм с Шах Рук Кхан.Заблудила съм се явно, иначе keskinowa ми каза, че всяка година излизат по един или два филма с Кхан . Въпросът ми беше свързан с това, дали всяка година Шах Кхан участва в тези филми ( По случай празник Дивали) . А може ли някои да ми каже как да намеря другите филми по случай празника, без значение дали са с Кхан или с други актьори? А иначе кои от вас е гледал Dilwale, ако има желаещи да споделяме впечатления? Благодаря за вниманието!  Hug bouquet

# 236
Аз също гледах Dilwale, като цяло ми хареса. Най- много музиката, горе - долу любовната история. Пародията при младите ми дойде в повече. Харесвам и Шарукх и Каджол, но за мен вече не са на възраст за тези филми - опитът за подмладяване  за мен е неуспешен. Бих го гледала още 1-2 пъти (но повече се заглеждам в бълг. обстановка и може би това ме разсейва) и то само сцените с Шарукх и Каджол.
 Започнах да търся филми в Нета, след като гледах Девдас по телевизията. Бях чела и за Айшвария Рай, мис Свят. Търсех и нейни филми. Така открих Филмите на Шарукх: Dil To Pagal Hai, Dilwle Dulhania Le Jayenge, Om Shanti Om...и от там нататък гледах всичко негово. Има и някои по - слаби филми, като English Babu Desi ..., но тук историята е доста затрогваща, музиката е хубава, Сонали Бедре играе невероятно.
Покрай Айш открих Салман Кхан, Ритик Рошан с Guzaarish - също страготен филм, но тъжен. И така и до днес...нямам време за нищо друго - само хинди.

# 237
Аз също съм гледала Dilwale. Като цяло филма ми хареса, но не беше от тези филми, които ме грабват. Просто едно очарователно и забавно филмче. Иначе както казах в предишния си пост, Шарук Кхан има много филми, от които повечето си заслужават да се гледат!
За 2014г. премиерата реализирана за Дивали беше филма Happy New Year с Шарук Кхан и Дипика Падуконе. На мен лично филма не ми хареса кой знае колко.
Аз съм пристрастена към хинди филмите. Излезне ли нещо ново и веднага се гледа.  Laughing

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 08:41 от kirionka

# 238
аз съм направо възхитена от Шах Рук Кхан и по този повод имам въпрос? Всяка година ли има нов филм по-случай празника?
Здравейте  Peace   Извинявам се ако включването ми в темата ви е нахално  Embarassed  , но само исках да отговоря на тези въпроси  Peace
Има такава практика в Индия, през дните на Дивали да се представят големи филмови продукции, с участието естествено на някоя голяма звезда. Но това не е традиция заради самия празник, поне не и в смисъла, който имаш предвид. Всичко това се прави просто за пари. Реализиране на големи печалби, нищо повече. В дните, когато се празнува Дивали, индийците обичат да гледат филми, това е и причината, по това време на годината филмовите компании да представят големите си, звездни продукции.
Ето някои от тях, като повечето от тях са с Шарук Кхан: Krish 3 (2013 г.), Jab tak hai jaan (2012), Ra one (2011), Golmaal 3 (2010),  Om shanti om (2007), Don (2006), Garam masala (2005),  страхотният Veer and Zaara през 2004-та...
 Peace

# 239
аз съм направо възхитена от Шах Рук Кхан и по този повод имам въпрос? Всяка година ли има нов филм по-случай празника?
Здравейте  Peace   Извинявам се ако включването ми в темата ви е нахално  Embarassed  , но само исках да отговоря на тези въпроси  Peace
Има такава практика в Индия, през дните на Дивали да се представят големи филмови продукции, с участието естествено на някоя голяма звезда. Но това не е традиция заради самия празник, поне не и в смисъла, който имаш предвид. Всичко това се прави просто за пари. Реализиране на големи печалби, нищо повече. В дните, когато се празнува Дивали, индийците обичат да гледат филми, това е и причината, по това време на годината филмовите компании да представят големите си, звездни продукции.
Ето някои от тях, като повечето от тях са с Шарук Кхан: Krish 3 (2013 г.), Jab tak hai jaan (2012), Ra one (2011), Golmaal 3 (2010),  Om shanti om (2007), Don (2006), Garam masala (2005),  страхотният Veer and Zaara през 2004-та...
 Peace

Благодаря ти за включването! Със сигурност ще ги гледам! Дон го гледах и първата, и втората част и двата много ми харесват. Шах Рук Кхан бързо ми стана любимец просто е невероятен. А за филма Dilwale, мога само да кажа, че много ми хареса и историята е хубава, и музиката е хубава и местата които са показани са много красиви. Показали са София в една прекрасна светлина, за което можем да сме благодарни. Въпреки, че е на 50 години, аз изобщо не мога да му ги дам. Първите индийски филми, който съм гледала са  Dhoom 1 и 2 , след това не съм се ровила да гледам други, но след като изгледах Dilwale се разрових и съм си свалила всичко, което е със субтитри. Само времето не ми стига да ги гледам всичките, а и почнах в интернет да уча хинди със самоучител. Много ми харесва езика, не знам колко мога да науча от самоучител, но ако ми остане някакво време покрай всичко бих ходила на уроци. Няма по-хубаво от това да знаеш и други езици.

Общи условия

Активация на акаунт