Индийски сериали и филми, които не са излъчвани по ТВ

• 99 946
  • 544
  •   1
Отговори
# 285
 Когато гледах Kal Ho Na Ho,(той беше един от първите ми филми,) артиста, който играеше Рохит, ми се стори много застрелян, смотан. По- късно разбрах, че Сейф Али Кхан е единия от 4-мата  велики Кхан : Шарукх, Аамир, Сейф Али и Салман. Разбрах, че е лошото момче на Боливуд. Гледах го в Hamesha - Завинаги заедно - с Каджол, в Hum Tum и други негови филми  разбрах, защо е включен в тази четворка.
  Някой да е гледал  Om Shanti Om  отново с Шарукх? - темата за прераждането винаги ми е била интересна.

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 18:25 от 512

# 286
512, темата за прераждането винаги ми напомня една великолепна песен на Висоцки... "хорошую религию придумали индусьй....", а иначе ето с търсачката какво изнамерих https://www.google.com/search?q=%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B9%D … tf-8&oe=utf-8 

# 287
 Mumbas, мерси за инфо-то. Не съм формулирала правилно въпроса си. Аз филма съм го гледала - исках да дам предложение за нещо интересно.

# 288
Сега, като влязох в Тюрксинема, видях, че са качили нови преведени серии на МЙ ЗАКЛЮЧИЛИ СДЕЛКУ.- 63 серия.

# 289
Охх момичета, полудях и по този сериал Колко много те обичам, а като се сетя, че първата серия изобщо не ме грабна и мислех да не го гледам, а сега не мога отлепя очи от компа. Вече съм на почти 60-та серия, всичко ми допада в сериала и допирните точки с Пътечките и актьорите, и сюжета. Нямам търпение да видя какво ще се случи по натам, много ми се иска да превъртя сериите, за да видя дали накрая ще има хепи енд за Арджун и Арохи.
Сега съм на момента, в които Арджун си мисли, че Арохи го е измамила и се е подиграла с чувствата му. А между другото баща му Д.К. Пундж голям гадняр бе  #2gunfire #2gunfire
Но определено тук ми харесва актьора повече, отколкото в ролята си на Васант в Малката булка, в малкото серии, които съм изгледала. Момичета само 170 серии ли са, или има още?  Споделяйте мнения и кои, до коя серия е? Поздрави от мен, отново влизам в джаза с Арджун и Арохи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290
Здравей, Василева, и аз като теб в момента съм на вълна Колко много те обичам. Даже, като видях, че са качили нови преведени серии на Ние сключихме сделка, реших да ги оставя за понататък и се върнах при Арохи и Арджун. Аз съм доста по-напред от теб - 151 серия и ДК Пундж става още по-противен. #2gunfire
 За добрия край не мога да гарантирам или въобще за край, защото нещо дочух, прочетох, за втори сезон - та не съм сигурна дали е завършен. Като се имам предвид тези филми как свършват, като им падне рейтинга...
  По нататък филма вече не прилича на Пътечките, но пак си остава интересен.
  Ще чакам следващия ти коментар.

# 291
  • Варна
Втори сезон не е продължение. Нова история с участието на Каран Кундра и Критика Камра.

# 292
Благодаря, Магди! Simple Smile

# 293
Здравейте, момичета изгледах Колко много те обичам и мога да кажа толкова ми хареса, че бих го гледала пак няколко пъти. Сега реших да гледам и втория сезон, но в сайтовете където е качван някои серии са преведени, други не. Ако някоя от вас го е намерила с всички преведени серии, моля да даде линк.
512 останах с впечатлението, че и на теб много ти е харесал. Прочетох из интернет и се оказа, че главните герой са се залюбили по-време на снимките, но за мое огромно съжаление сега вече не са заедно. Защото тях си ги харесвам почти колкото Саная и Барун. Поздрави на всички, някои ако има желание може да го изкоментираме сериалчето.  bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 294
Василева, благодаря за инфо - то, не знаех нищо за личния им живот. Към края на филма съм. Но се хванах да превеждам Страстите и не ми стига времето. Магди каза, че втория сезон бил друг филм, а не продължение. Ти прегледа ли втория сезон?
 Очаквам всеки момент да освободят Арджун от затвора и доказването на невинността му ми се струва мисия невъзможна - та там бяха само двамата? Дали няма да се появи някой неочакван свидетел?

# 295
Василева, благодаря за инфо - то, не знаех нищо за личния им живот. Към края на филма съм. Но се хванах да превеждам Страстите и не ми стига времето. Магди каза, че втория сезон бил друг филм, а не продължение. Ти прегледа ли втория сезон?
 Очаквам всеки момент да освободят Арджун от затвора и доказването на невинността му ми се струва мисия невъзможна - та там бяха само двамата? Дали няма да се появи някой неочакван свидетел?

Да разбрах за това още преди Магди да каже, но днес го загледах и тъкмо стигнах до 5-та серия и няма субтитри, и ме хвана яд, а почнах да го гледам само заради Критика и Каран. Относно Цветовете радвам се, че ги превеждаш друг мой любим индийски сериал, къде ще ги качваш?
А относно освобождаването на Арджун, Арохи носи доказателство за невиността му, оказва се че не са били само двамата на терасата, бил е и този които снима сватбата, дано не ти развалих кефа от гледането. Сега след като още чакам някъде да намеря втория сезон изцяло преведен, реших да гледам Наши пути, заради Каранчо, охх ама направо се влюбих в тоя човек, какво очи кафяви има омагьосващи.  Heart Eyes В другия си живот искам да съм индийка и да съм му жена, хахахаха. Поздрави!

# 296
 Във Ви Бокс 7 се качват Цветовете на страстта в профила на paro 31. За сега се пробвам само да превеждам, че лаптопа ми е за преинсталиране. До 32еп. са качени преведени, 33 еп. чака одобрение, но Паро не е влизала в сайта от 13.04.
"Наши пути" го почнах преди "Колко много те обичам", но понеже се снима в момента, докато чаках новите серии открих втория филм. И аз го загледах заради Каран.
Той не е само любовен, и ма и хорър, криминале, разследване на убийство. Но Каран играе страхотно и не се отказвам, чакам всяка нова серия с нетърпение.

# 297
  • Варна
Василева, на този сайт ги има преведени, само от 5 до 11 серия няма превод. Обаче, гледам че пише 2 сезон 153 серии, а са преведени до 115. Прочетох коментари на друго място, рускините са очаровани от втори сезон. http://bigserial.net/indijskie_serialy/104-kak-skazat-chto-lyubl … -2012-indiya.html
Аз не можах да гледам последните дни, но отново започнах да гледам, обаче съм още едва на 20 серия. Как я нацели с тортата  hahaha и тук си мислех, че ще го разсмее нали следваме Пътеките, но не.
Вие къде гледате сериала?
А да ви кажа, и аз започнах да харесвам Каран. Очите му наистина са много хубави. Аз не го харесах, че много брадясал в затвора и то още в началото така започна, после пък макар и леко брадясал пак не ми допада. Не знам как е по-натам в първи сезон, но във втори е по избръснат та ми хареса хихи.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 07:39 от Magdi

# 298
Василева, на този сайт ги има преведени, само от 5 до 11 серия няма превод. Обаче, гледам че пише 2 сезон 153 серии, а са преведени до 115. Прочетох коментари на друго място, рускините са очаровани от втори сезон.
Аз не можах да гледам последните дни, но отново започнах да гледам, обаче съм още едва на 20 серия. Как я нацели с тортата  hahaha и тук си мислех, че ще го разсмее нали следваме Пътеките, но не.
Вие къде гледате сериала?
А да ви кажа, и аз започнах да харесвам Каран. Очите му наистина са много хубави. Аз не го харесах, че много брадясал в затвора и то още в началото така започна, после пък макар и леко брадясал пак не ми допада. Не знам как е по-натам в първи сезон, но във втори е по избръснат та ми хареса хихи.

Здравей, Магди много се надявам от 5та до 11та да я преведът и да мога да продължа с гледането на втори сезон. Е по нататък все пак тя го научи да се усмихва, малко са нещата които си приличат на сто процента с Пътечките. Аз сега почнах Наши Пути и съм очарована от Каран, на мен всякак вече ми харесва, но очите му са направо завладяващи, иначе актрисата с която си партнира там не ми харесва изобщо. Каран за мен е номер едно след Барун разбира се.  Embarassed Heart Eyes Е и Рави Дуби много го харесвам, ама напоследък много взех да се разочаровам от Зетя, много бозаво става и някак си не го гледам с желанието, с което го гледах преди. И последно за Каран много ми допада и гласа му, особенно в романтичните сцени имам чувството, че все едно на мен ми говори хахаха. Аз го гледах и в турксинема, и в латино-сериало.ру, а втория сезон и аз го намерих в един сайт до 115 серия.

# 299
  • Варна
Пропуснала съм да сложа линк в предния си пост, поправено е. Ами тези серии май така ще си останат, защото доста хора са писали по разните сайтове, а превода е стигнал вече до 115 серия.

А снощи като съм писала съм била до 17 серия всъщност и още в следващата го накара да се усмихне.
Аз всъщност четох кратко описание на сериала и съм наясно като цяло какво се случва, но сега искам да видя как.

Общи условия

Активация на акаунт