Инвитро в Истанбул - тема 15

• 106 448
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
Момичета някоя вземала ли е климара от аптека идил,ако да на каква цена ,защото ние платихме 45 лири за една кутийка а сега глаедам че на ффрамар са 15 лв.същата кутийка

Зависи от кой вид купуваш. В Бг се продава само по слабата, в Турция има с двойното количество естрадиол която се води форте, аз я купувах от Бахчеджи за 37 лири.

# 106

Момичета, подарявам Достинекс, ако някой има нужда, нека ми пише на лични.

# 107
При нас беше така. Ние имахме 7 бласта готови за ПИД. Направиха биопсия на всички и ги замразиха. Но тъй като нямахме финансовата възможност да направим ПИД на всички, направиха само на 4 ембриона. Замразиха обаче взетите проби от всички 7. След като събрахме парички, размразиха пробите на останалите 3 ембриона и направиха ПИД. Тогава платихме останалата сума. От 7 ембриона имаме само един годен и един с неясни резултати.

# 108
  • При вещиците
ПИД  ни поискаха за факт възраст. На ден 3 имахме 10 ембриона и ни казаха, че ще чакаме ден 5 и се прави на всички. Не може да правиш на 2 и на други 2 да не се прави.

# 109
Относно комуникациите-Виваком също имат пакет за Турция -дейли пас-дава 200 мин към БГ, 200 смс и 200 МВ на ден за 5лв/такса.
Ако някой има нужда от Кринонгел и Прогестан ампули да ми пише.

# 110
Здравейте момичета, мисля за инвитро в Турция и се чудя в коя клиника да отида. Чух и прочетох много положителни отзиви за Мемориал но ние нямаме брак. Освен това разбрах че професорката не е там сега... Моля споделете дали сте доволни като я няма професорката?
А тези който знаят нещо за Бахчеджи моля да споделят дали са доволни и дали нивото на успеваемост там а като в Мемориал?

# 111
Професорката следи всеки случай. Знае за вс решения и стимулации, защото участва в начертаването им. Ние не усетихме липсата й, а и тя все по-често е там. Екипът работи перфектно!

# 112
Здравейте момичета, мисля за инвитро в Турция и се чудя в коя клиника да отида. Чух и прочетох много положителни отзиви за Мемориал но ние нямаме брак. Освен това разбрах че професорката не е там сега... Моля споделете дали сте доволни като я няма професорката?
А тези който знаят нещо за Бахчеджи моля да споделят дали са доволни и дали нивото на успеваемост там а като в Мемориал?
Нашият трансфер беше вчера в Бахчеджи,ние също нямаме брак,но изобщо не ни поискаха свидетелство.

# 113
Нашият трансфер беше вчера в Бахчеджи,ние също нямаме брак,но изобщо не ни поискаха свидетелство.
Peace късмет, ще стискаме палци и ще чакаме да се похвалиш  Hug, че скоро никой не го е правил  Tired

# 114
  • Варна
Ако за някои ще подейства успокоително тази информация я споделям с вас - "Rezervirahme data za 07.12.2015 v Ponedelnik v 09:00 chasa triabva da ste tuk v bolnicata za Operativna Histeroskopia. Prof. Semra Kahraman i Dr. Yücel Şahin shte ti praviat operaciata". Така че , професорката вече е на линия , и ако за някои момичета нейното присъствие е важен приоритет, за да вземат решение независимо от какво естество да действат.
Времето е ценно, и понякога нещата се случват не както ги планираш, така че не губете време момичета!!!

# 115
Момичета, имам ище един въпрос. В Турция правят ли трансфер на 2 и 3 дневни ембриони или винаги чакат 5 ден?

# 116
Здравейте момичета! Аз не издържах до определената дата и днес 9-ти ден след трансфер на два бластоциста взех, че направих тест . Резултата е ЧХГ 170. Как ще коментирате?
 Дано да повлека крак към много положителни резултати!

# 117
Честито Гери, леки 9 месеца. Може и близнацхета да имаш висок е теста за толкова ранен ден.

# 118
За близнаци се борех. Дано всичко продължи да се развива по този начин.

# 119
Ако за някои ще подейства успокоително тази информация я споделям с вас - "Rezervirahme data za 07.12.2015 v Ponedelnik v 09:00 chasa triabva da ste tuk v bolnicata za Operativna Histeroskopia. Prof. Semra Kahraman i Dr. Yücel Şahin shte ti praviat operaciata". Така че , професорката вече е на линия , и ако за някои момичета нейното присъствие е важен приоритет, за да вземат решение независимо от какво естество да действат.
Времето е ценно, и понякога нещата се случват не както ги планираш, така че не губете време момичета!!!
Благодаря Илона за успокоението. Правя си нужните изследвания и ще си запазя час!

Общи условия

Активация на акаунт