Инвитро в Истанбул - тема 15

• 106 447
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте пак:)
Ние сме в Мемориал и дойде и моя ред за пункция - утре. Стискайте ми палци:) Очакват се цитирам: 4,5 добри яйцеклетки. После чакане до 5ри ден и ПИД.  Praynig
Впечатленията ми от лекарите са, че са професионалисти, обрани в коментарите, но много прецизни и внимателни.  Дано това, което говорят за ембриолозите е вярно и да правят чудеса!  Севда и Елис помагат много, а има и мед. сестра (или поне така мисля), която е българка.
Запознахме се с още две двойки и престоя и чакането станаха по-приятни:)
Ако някой има нужда от нещо нека ми пише. Утре  вечер, живот и здраве тръгваме за България.
Желая успех на всички от сърце!

Хайде с теб сме и стискам палци!

# 91
Jedi, успех на пункцията ✌

# 92
Стискаммм палци и на краката!!!
 Heart Eyes
Благодаря за помоща на много от Вас на лични!
Цитогенетичните ги направих ме в Стара Загора, много внимателни лаборантките и доцента!
Дълго търсения Лупу,с бил под носа ми в Бургас (бул. Стафан Стамболов 90)-много благодаря на девойката от Бургас, която ме насочи!

# 93
Момичета, здравейте! Отдавна Ви чета, но не се решавах да пиша. Искаше ми се декември месец да стартираме процедура, но нещо не мога да се справя с дигиталния тест за овулация. Моля Ви помагайте. Не излиза нищо - нито празно кръгче, нито усмихнато човече. А иначе теста работи, защото излиза на екрана самата "машинка". Незнам къде бъркам. Тази книжка, която се появява какво значи?! Опасявам се, че ще си изтърва дните на овулация. Чудя се вътрена самата пръчица, където се появява черта - ако се появят две черти не е ли достатъчно?! И защо не мога да се справяяя... ужас..

# 94
Момичета в кои случаи в Мемориал препоръчват ПИД на ембрионите, какъв е критерият ? Ако някой знае може ли да сподели ?

# 95
Тони, ПИД може да се направи поради различни причини - спонтанни аборти, родено дете с хромозомна аномалия, напреднала възраст, тежък мъжки фактор, повече от два неуспешни опита ин витро, фамилна обремененост.

# 96
Значи както си мислех , ако те преценят тогава. Благодаря за съдействието!

# 97
Тони, при теб се получи кухо яйце, така че ти можеш да си поискаш ПИД. Ако си по-настоятелна и естествено има достатъчно Е, смятам, че няма да ти откажат. Успех и вярвай, мечтите се сбъдват!!

# 98
Тони ако поискаш под няма да ти откажат. Ние сме с много сериозен мъжки фактор и хромозочни транслокации. Принас е задължителен, но правят на всички ембрионни. А жена та на един ембрион е 350 долара.

# 99
Извинявам се за спама:) Ако има двойки в Истанбул, които си търсят компания за кафе или чай, нека ми пишат на личния съобщение. Още 3 дни сме тук.
Хубав и усмихнат ден на всички!!!;0

# 100
  • Варна
И така момичета , вече имаме дата за хистероскопията - 07.12.2015г. Ще пътуваме тази седмица в събота вечерта и се връщаме , ако всичко мине ОК. и е наред на 08.12.2015г. Ако имате нужда от нещо да занеса - документи , изследвания , цветни снимки до Мемориал , или да ви купя лекарства от аптека Идил съм насреща , пишете ми на лични!!! Ще питам и за ПИД на ембрионите - за цена и брой ембриони и време на изследване, защото и мен ме вълнува тази тема и ще пиша допълнително инфо за това!!!
Хубав ден на всички!!!

# 101
Който го интересува. ПИД се прави на всички ембриони които са се развили до пети ден. Материал от ембриона се взима сутринта и вечерта до шест е излязал резултата. Цената на един ембрион е 350 долара. Някой ако има въпроси и мога да отговоря да пита, при нас ПИД е задължителен заради транслокация в хромозомите при мм

# 102
Който го интересува. ПИД се прави на всички ембриони които са се развили до пети ден. Материал от ембриона се взима сутринта и вечерта до шест е излязал резултата. Цената на един ембрион е 350 долара. Някой ако има въпроси и мога да отговоря да пита, при нас ПИД е задължителен заради транслокация в хромозомите при мм
Защо искат на всички ембриони , ако не можеш да си го позволиш на всичките да правиш?

# 103
Тони, ти избираш на колко Е ще направиш ПИД. Ние направихме на всички 7Е, от които 2 се оказаха проблемни. Едно момиче преди мен от 12Е останаха само 2.

# 104
Момичета някоя вземала ли е климара от аптека идил,ако да на каква цена ,защото ние платихме 45 лири за една кутийка а сега глаедам че на ффрамар са 15 лв.същата кутийка

Общи условия

Активация на акаунт