Жена на 41 години съм и имам син от първия си брак.Казуса е следния ....
От една година съм с мъж ,който много харесвам и ,който казва бабо и дядо на родителите ми от ,което останах приятно изненадана .Родителите му живеят в друга държава ,предстоеше ни пътуване при тях и моето първо запознанство и реших да го попитам ,аз като каква отивам там тъй като не ми е предлагал брак и т.н за да знам как да казвам на майка му и баща му ,като каква ще ме представи !? Той каза, как като каква !? И аз му казвам бившата ти им е родила син казвала им е майко и татко както си му е редът ,но аз каква съм ?
-Ти си човека до мен как какво си ,Тя ще остане тяхна снаха единствена и завинаги ,каза той. Това ме нарани много и му го казах, след което си казах ок ще видим какво ще се случи ,когато отидем и се върнем опитваше се да ми докаже ,че аз съм неговия човек ,че го е грижа за мен и , че бившата вече не е в мислите му ,след ,което една вечер ме посреща сърдит и ми казва неща ,от които показват ,че до сега което е правил ,го е правил защото така е свикнал а не защото го е било грижа за мен както аз си мислех .
Моля за мнение след като живеем ,като семейство и единственото различно е, че нямаме общо дете и родителите му ме приемат и правим планове за бъдещето ,каква съм аз ,трябва ли да имаме дете за да съм снаха ? До plqsac - именно за нас така е уважително ,както време оно ,но той с изказа си ми затвори устата ,да уважа и аз неговите родители .