Снаха или не ?

• 5 316
  • 101
  •   1
Отговори
# 45
Не си снаха защото не сте женени. За моите свекъри също съм само "приятелката" на сина им защото не сме женени. Обръщаме се по имена.

# 46
Аз доколкото разбирам бившата му жена го е напуснала и със сигурност не е било без причина. Ако можеш порови в тази насока и много неща ще ти станат ясни. Никоя жена не бяга от хубаво.
Да ,мислила съм го това .

# 47
Твоето дете с вас ли живее? А неговото?

# 48
А защо и е да рови? Тя "снаха" в тези отношения няма да бъде, той и го е казал ясно. И това е неговата позиция, не на родителите му. Не вярвам, те да са заявили такова нещо. Още повече, че живеят в чужбина, до колкото разбрах, надали са фактор.

# 49
моето е при татко си в добри отношения сме общуваме моя син идва при мен когато поиска ,а неговия една седмица при майката 1 седмица при нас .

# 50
А защо и е да рови? Тя "снаха" в тези отношения няма да бъде, той и го е казал ясно. И това е неговата позиция, не на родителите му. Не вярвам, те да са заявили такова нещо. Още повече, че живеят в чужбина, до колкото разбрах, надали са фактор.
Точно така правилно сте разбрали . ♥️

# 51
Прочетох първия пост, прочетох и някои от коментарите, ама по диагонал. Честно, по-голямо безумие не бях чела скоро! 21-ви век е. Ако темата е пързалка, признавам, голямо въображение е вкарано. Тролът си заслужи заплащането. Ако обаче работата е сериозна, то аз съм без думи.

# 52
моето е при татко си в добри отношения сме общуваме моя син идва при мен когато поиска ,а неговия една седмица при майката 1 седмица при нас .
[/quot Той също се чува с нея във връзка детето особенно сега ,когато е на училище малкия .

# 53
Жена му го е напуснала заради друг мъж, а той още не я преживял.... 6 години.....Не може да е вярно!
Явно още се напасвате. Бих го помоила най-учтиво да не нарича родителите ми баба и дядо, също бих му казала с какво аз съм свикнала, да се съобразява!

# 54
Взел те е да му гледаш детето. Пране, готвене, чистене..

# 55
На колко години е детето ти от първия брак? То как приема съжителството ти с новия ти партньор?
На колко години е неговото дете? Разбират ли се с твоето? Ще живее ли детето за дълги периоди със вас? Примерно летни ваканции?
Партньора ти приоритизира ли родното си дете пред твоето? Или се държи еднакво с тях?
Как делите финансите и грижите за децата без брак?
Децата се разбират перфектно моето е на 15 неговото на 11  неговото ме приема мега добре казва минути си ми като втора майка ,обичам те ,гушка ме много мило дете .Той към моето дете се отнася резервирано отдавам го на това ,че е мъж . Иначе пак казвам и двете деца са добри дошли когато си пожелаят няма ограничение .Доходите ни са общи ,той така пожела при което моите са 1/3 на неговите .

# 56
  • София
Много странно темата почна от родителите, мина през мъжа и сега е на “Ние какви сме си?”.
И ми се струва, че май мъжът не знае в какъв филм е забъркан. Живее си той, хубав и лош като всеки от нас, а жената до него нищи - обръщения, майко, татко, снахо, чинии, битовизми…

# 57
Авторке, а този твой "приятел" (да го наречем), той в домакинската работа участва ли, или това е женска работа?
Малко ми се стори странно как ти му благодариш, че нещо свършил, все едно лична услуга ти прави...

П.П. Хора, не се шокирайте от това "бабо, дядо" към тъст и тъща. Наистина го има това в някои райони. И на мен ми беше сранно, докато не видях жена да се радва, че зет й й вика "бабо" - аз в шок, а тя казва, че значи я уважава. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Обичаи, какво да правиш.

# 58
На колко години е детето ти от първия брак? То как приема съжителството ти с новия ти партньор?
На колко години е неговото дете? Разбират ли се с твоето? Ще живее ли детето за дълги периоди със вас? Примерно летни ваканции?
Партньора ти приоритизира ли родното си дете пред твоето? Или се държи еднакво с тях?
Как делите финансите и грижите за децата без брак?
Децата се разбират перфектно моето е на 15 неговото на 11  неговото ме приема мега добре казва минути си ми като втора майка ,обичам те ,гушка ме много мило дете .Той към моето дете се отнася резервирано отдавам го на това ,че е мъж . Иначе пак казвам и двете деца са добри дошли когато си пожелаят няма ограничение .Доходите ни са общи ,той така пожела при което моите са 1/3 на неговите .

Много хубаво, за да е истина.
Дано да е така, иначе и аз се съмнявам, че е пързалка темата.
Хайде пак да обобщим - снаха 1 е единствената, това е майката на детето, 11-годишното момченце, което те гушка и казва, че те обича и че си като втора майка. (А твоето дете живее при баща си).

А не ми се вързва, защото момчетата на тази възраст не позволяват целувка или гушкане от собсвената си майка, представи си от партньорката на баща си.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 08:04 от Valerie R

# 59
  • Melmak
Ооо, темата много взе да се хлъзга. Взимайте ските, че заваля първия сняг!

Бтв, татко ми казваше на баба ми по майчина линия “бабо” и грам не я обиждаше това, обичаше го като роден син!

Общи условия

Активация на акаунт