Професионални серии за коса - тема 89

• 48 981
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
АЗ съм разочарована, не успях да пусна поръчка от Арлен, всичко на Алтерна е изчерпано. А уж черния петък е днес. Поне да бяха пуснали повече количества. Явно всичко се изкупува през нощта.
Не просто лъжат.Пуснали са минимално количество бройки които са се изкупили за много кратко.Не са на далавера да пускат повече бройки .Повечето им бройки уж са изчерпани ...А има голяма вероятност дори да не са били пускани в продажба.
Аз затова реших нищо да не взимам на черния петък .
Бях сигурна ,че ще е така  Mr. Green.Никаква емоция не породи в мен този черен петък защото ми е ужасно неприятен.

Kaкто и да е.Имам си продукти не са ми спешни искам следващата ми покупка да е добре обмислена и а е най - подходяща за косата ми.
Бях се спряла на алтерна бамбук но не съм сигурна дали е най подходяща за моята косата.Склонна да се омазнява в корените.Нямам сухи дължини.

Най много искам да преборя накъсването и нацъфтяването.
Препоръчайте ми моля серия която да се справя с този проблем защото искам косата ми да израстне и да е по здрава .И също така термо защита под формата на крем за преса за коса .Която да предпазва и да са меки дължините на косата а не да стават твърди . newsm78

И пак да попитам за колко време стига инициалиста ? Вчера питах но толкова бяхте завладяни от черния петък и никой не ме отрази Simple Smile .А някой след мен попита след колко време се вижда разликата.По спомен някой от темата разказа ,че май след втория месец започва да се вижда промяна.

# 646
  • София
Добро утро и от мен! Аз пуснах поръчка от Арлен почти веднага след началото на ЧП, час по-късно имах и потвърдителен мейл. Не ме е яд за по-ниските цени, защото става дума за стотинки, но ме гложди, че ако бях отишла до физическия магазин на Витошка днес, както първоначално бях решила, нещата щяха да са си при мен още днес..  Thinking

Нейсе, присъединявам се към питането на Епона - Арлен дали ще доставят в събота? Че понеделник не съм в София и ще трябва чак във вторник да си взема нещата в противен случай. От Еконт ще ми ги задържат за ден, нали, ако не ги взема в деня на смс-а?  newsm78

# 647
Момичета аз  някои неща ще взимам за подхранване, но не мога да се реша за финишита.

Колебая се между:

Kerastase Nectar Thermique  и подхранващо термо крем-олио обогатено с масло от черен кимион - L`Oreal Professionnel Mythic Oil Seve Protectrice

Да взема да си опиша косата: изрусена, третирана, суха, средно плътен косъм. Абсолютно належаща нужда да се обработва след миене понеже става пухкава и бухнала.

Не ползвам преса, но винаги суша с четка и сешоар.

Търся крем, който да я прави гладка, тежка и жилава.

Дайте съвет, че да си финализирам поръчката Simple Smile

Ако пък нещо друго извън споменатите от мен мислите, че ще свърши работа казвайте.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 07:54 от беба28

# 648
  • Русе
Бамбуците в рибката са 23 лв.

# 649
Нищо не купих и аз  Crossing Arms , интересувах се само от Джойко К-пак , но в Рибата не ме кефи намамлението, а и аз по принцип не пазарувам от тях.
В англ. сайтове промоциите са за -20% , но пък редовно получавам такива кодове, така че и оттам нищо няма да купувам днес. Пу , язък  Laughing

# 650
дОБРО утро!
Дисциплин или нектар термик е по-хубаво за сухичка изрусена коса?

# 651
Добро утро  Hug! Джей Ло, аз като се изрусявах ползвах Нектара /сега си взех и новата формула/и го харесвам много, Дисциплин не съм ползвала.

# 652
  • Пловдив
Добро утро и от мен, заспах чак към 3ч, "лудата с картечница" ми викайте вече  Joy напълних първо два пъти кошницата в Арлен, после прочетох тук не помня коя добра фея каза, че важи и кода за намаление 20% и хайде през телефона от стоящата ми кошница взех маската на Алтерна тен и още нещо, направо се нагърмях само с Алтерни... #2gunfire после от Рибата взех еластисайзера на Кингсли и допълних с гримове на Nyx събудих щерката да си хареса направо луда работа!!! newsm78

# 653
Добро утро, момичета!
Снощи аз бях една от многото наблюдаващи ви потребители  Blush . И аз поръчах от Арлен бамбуци за блясък, Марокан шампоан за изтощена коса и маска за фина коса, както и запечатващия серум на Лореал. Сега обаче много се чудя на Секси хеър лилавата или Маракеш (заради сравнението с Наши  Mr. Green ) Косата ми е до средата на гърба, небоядисвана, нетретирана само от време на време сешоар, тънка и за съжаление, последно време ужасно много се къса и се заплита. И един цъфтеж ме е нападнал.. пълен ужас, не съм имала такъв проблем от години. В същото време корените ми са мазни, а крайчетата на косата цъфтят. Ясно е, че няма как да ги оправя без ножица, но все пак искам да се застраховам за бъдещето и да не се случи отново. Много моля за съвет кое от двете да избера!  Praynig  Hug
Забравих да спомена, че имам предимно хидратиращи серии и съм решила да поръчам Редкен екстрийм и зеленият чай на Афоджи, за да видя дали нямам нужда от протеин.  bouquet

ПП. Поправям си поста, защото започнах да се изкушавам и от бамбуците за обем и плътност.. Съвсем ще се побъркам  Crazy

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 08:37 от ina-mina

# 654
  • София
Вчера пропуснах, но сега напълних една кошница в ЗР, но сайта им умря отново...

Има ли доволни от шампоана за косопад на Алтерна?

# 655
Аз ще пускам от Рибата, ако сайта се съживи.
Но пък си купих прахосмукачка от ЕМАГ  Joy

# 656
Голямо парти сте вихрили през нощта  Joy
ЗР явно са нагласяли цените и затова е бъгнал сайта-обаче си беше нечестно спрямо всички желаещи да пазаруват-да ни карат да седим до сутринта  Crossing Arms, аз си легнах,
Секси хеър ш. снощи бяха по 25 лв., в Арлен-22.50,
днес ставам сутринта-вече са 20 лв.в ЗР.
Пуснах преди половин час една поръчка на спокойствие  Mr. Green и обявавам официално фалит  Tired

# 657
  • Бургас/Пз
какъв е проблема с рибата??

Леле, ама страшни сте, всичко изкупихте на Алтерна  Mr. Green Mr. Green Сега ще чакам в размените  hahaha

# 658
Знам, че много държа на крем, но я кажете този серум дали ще ми свърши работа и той:

Серум за блясък и мекота Loreal Лис Ултим?

Ох много лошо така в посления момент набързо да се решава, но нямах никакво време тези дни да седна спокойно да изчета темите назад.

# 659
Моля момичетата ползвали шампоана и маската Дисциплин да споделят как им се отразяват   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт