Професионални серии за коса - тема 89

• 49 005
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
Всички продукти на NASHI ARGAN вече можете да намерите на www.nashipro.bg!

Регистрирайте се, очаквайте одобрение от наша страна след което можете да поръчате продукти директно от новия ни представителен уебсайт!
Регистрирах се, получих мейл, но като се опитам да влезна пише, че профила ми е деактивиран...
И при мен е така. Peace

# 241
vici75, забравих да ти пиша да пробваш следващия път ботокса с протеинов или дпш  Peace щом с хидратиращ ти идва силна, с друг би трябвало ефекта да се балансира.

# 242
  • Пловдив
Вив в четвъртък от 9ч българско време почват английските Peace
Защо?
Защото Англия са с три часа назад  Peace
Ами два часа са НАЗАД, именно! Когато там стане полунощ, тук вече ще е два сутринта! Демек петък започва два часа по-късно във Великобритания спрямо нас! Когато в България е 22 часа, в УК е 20! В грешка си.

Руса мама, и при мен така. Писала съм им, но няма отговор.
Оф верно, от желание да разгледам по-рано направо не съм се замислила хаха много съм зле ☺

# 243
С толкова мераци за черен петък, накрая ще е пълно разочарование  Mr. Green

# 244
Аааа, не с такава нагласа де, ще свалят по 2 лв.  Mr. Green

# 245
С толкова мераци за черен петък, накрая ще е пълно разочарование  Mr. Green

Нещо и аз имам такова чувство. Дано не е вярно.

Пробвах днес кератиновата серия на Чи. За мен се оказа един страхотен протеин! Косата ми е двойна, тежкопадаща, жива, бляскава. И най-вече няма накъсване! Всичките неща Ш, Б, Б без птмиване и коприна са супер! Тази коприна ми харесва повече от класическата. Много съм доволна!

# 246
И на мен ми допада повече, аромата също е по-лек.

# 247
vici75, забравих да ти пиша да пробваш следващия път ботокса с протеинов или дпш  Peace щом с хидратиращ ти идва силна, с друг би трябвало ефекта да се балансира.

Фреичка Heart Eyes, благодаря ти за съвета bouquet. Ще пробвам още няколко процедури всеки път с различен шампоан пък да видим какво ще стане. Може пък като се и понатрупа да видя ефект. Не знам само обаче, като реша да си правя маслена маска дали ще проникнат маслата в косъма от тоя ботокс...Предполагам малко или много ще се е обвил косъма...

# 248
  • На ръба..
Ей значиии отсъствсх два дена вие цяла тема сте изписали  Laughing
Пробвах тестер на маската макадамия от старата опаковка, но нещо ме ми хареса ефекта, нямах обем, нямах плътност..изправих се и ефекта не се запази, още след час имах чупки..чудя се мина толкова време само на протеин и балансирани серии карам, а косата ми дори не иска да чуе за хидратация...имам и един тестер с новия състав на макадамия по - нататък ще пробвам и нея. За митика и аз много му се чудя ама ще умувам още малко. 
Joiko имат ли балансирана серия?

P.s. Freya, страхотна първа страница....толкова труд и енергия си положила, страхотно оформление...всички сме ти много благодарни ...!

# 249
Фрея, да те питам, преди доста теми споделих, че си купих ботокс маска на Лореал, но дойде течна като мляко. Тогава ти ме посъветва да я сложа в хладилника, да не би да е от горещините, но пак си остана течна. Дали ти хрумва нещо друго да опитам, ако имаш опит? Много ми се иска да я използвам. Мерак ми е. bouquet

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 20:21 от Феерия

# 250
  • София
Тя си е доста течна по принцип, като готварска сметана Laughing

# 251
Илли, благодаря ти за отзива, но аз съм я ползвала и преди. Можеше да се гребне с ръка и определено имаше доста по-гъста консистенция. Сега какво става, не мога да си обясня. newsm78

# 252
Аз имам ботокс маската на Лореал, но моята е страшно гъста  Shocked За плътна коса се води, другата в бутилката ли е течна, че ме замислихте  Thinking

# 253
  • Somewhere far away
Аз имам ботокс маската на Лореал, но моята е страшно гъста  Shocked За плътна коса се води, другата в бутилката ли е течна, че ме замислихте  Thinking
От къде си ввзехте маската Ботокс?
 аз я търсих и в рибата и в арлен- никъде я няма !

# 254
Аз имам ботокс маската на Лореал, но моята е страшно гъста  Shocked За плътна коса се води, другата в бутилката ли е течна, че ме замислихте  Thinking
От къде си ввзехте маската Ботокс?
 аз я търсих и в рибата и в арлен- никъде я няма !
Моята е от парфимо 500 ml, заедно с кутия ампули, но тогава поръчвах и друго от там, иначе в ензо я има и е на по-добра цена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт