Професионални серии за коса - тема 89

• 48 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Letsgo,  шампоана съм го ползвала 2 пъти, т.к го купих преди около 3 месеца и както казах само след боядисване. Измива добре, доста нежен към косата и скалпа, лек, приятен аромат, но винаги ползвам маска след него и не мога да кажа друго. Нанасям го само веднъж, след като старателно съм изплакнала самата боя от косата и след това маската.  Peace
Виви, писах за черен четвъртък, защото няколко страници назад момичетата коментираха как щяло да бъде по-добре, ако едната фирма си направи намалението в четвъртък, за да може клиентите да се охарчат и да нямат за другата на следващия ден  Mr. Green Това за фирмата може да е добре, но не и за нас, защото реално не можем да сравним по-добрите оферти   bowuu

# 226
  • София / Перник

Фрей
, да, тук с 20 % код, става на същите пари като в Енцо  Hug

Има ли код за 20% отстъпка, уж четох темата пък съм пропуснала....  Thinking

# 227
Епона а за тази четка какво ще кажеш?
http://www.zlatnaribka.com/chetki/poresta-chetka-%E2%80%93-golya … #039;-more-inches има я и в по малък вариант http://www.zlatnaribka.com/chetki/poresta-chetka---malka-3%22'-more-inches

малко скъпичка ми се струва и се чудя дали си заслужава парите  newsm78

Не знам, за мен не биха били подходящи заради топчетата. Но ако на теб не са ти проблем, предполагам са хубави.

# 228
Откъде разбрахте, че Енцо ще има черен петък?

# 229
  • София
О, Наши са си пуснали сайт  Mr. Green Ясно защо ги изтеглиха отвсякъде. Да им видим цените, само да не са се уляли.

Мами, благодаря  Hug

Десиста, да, в Арлен има постоянен код за 20% отстъпка на Алтерна - ALT20  Peace

# 230
  • Пловдив
Вив в четвъртък от 9ч българско време почват английските Peace
Защо?
Защото Англия са с три часа назад  Peace

# 231
  • София
Два часа ни е разликата с Англия.

Аз имам само Алтерна и Марокан в уишлиста, така че разчитам на Арлен Mr. Green

# 232

Изпратиха ми писмо.
Аз ще чакам енцо, арлен, рибката  Crazy , за Фю съм може би...

# 233
Момичета, много моля ако знаете да споделите от къде мога да си купя бои на Revlon professional. Знам, че в ензо има ревлон, но боите ги няма, а съм решила на всяка цена да изпробвам една. Писах на страницата им във Фб, но отговор не получих.

# 234
  • Пловдив
Два часа ни е разликата с Англия.

Аз имам само Алтерна и Марокан в уишлиста, така че разчитам на Арлен Mr. Green
Да наистина два часа е разликата, нищо де пак ще имам време да разгледам преди да легна  Flutter

# 235

Изпратиха ми писмо.
Аз ще чакам енцо, арлен, рибката  Crazy , за Фю съм може би...
Какво пише? Петък точно ли ще е и какво и колко ще намалят?
Аз на Енцо не им вярвам, всеки път уц промоции, а нищо не е намалено.

# 236
Джейн Ди благодаря  за отзива ти по моите ботокс чуденки bouquet.

Линде благодаря, че се повтори заради мен отностно Mythic Oil серума bouquet. Намерих какво си споделяла преди за него и пак се почудих дали да го купувам newsm78. Или да заложа направо на Инициалиста. Гледам в сайта на Керастаз са го пуснали 2 за 96$ т.е. излиза по 48$ едното, а иначе са по 61$, че и free shipping в момента имат….

# 237
Цитат
Всички продукти на NASHI ARGAN вече можете да намерите на www.nashipro.bg!

Регистрирайте се, очаквайте одобрение от наша страна след което можете да поръчате продукти директно от новия ни представителен уебсайт!
Регистрирах се, получих мейл, но като се опитам да влезна пише, че профила ми е деактивиран...

# 238
Вив в четвъртък от 9ч българско време почват английските Peace
Защо?
Защото Англия са с три часа назад  Peace
Ами два часа са НАЗАД, именно! Когато там стане полунощ, тук вече ще е два сутринта! Демек петък започва два часа по-късно във Великобритания спрямо нас! Когато в България е 22 часа, в УК е 20! В грешка си.

Руса мама, и при мен така. Писала съм им, но няма отговор.

# 239
Енцо май са с най-ниските цени и без черен петък, иначе и на сайта им стои, че ще имат черен петък, какво точно ще намаляват, не разкриват...
Само им се чудя в колко ли часа ще им започнат намаленията и по кое време се водят, ще се чака на нисък старт отрано явно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт