Професионални серии за коса - тема 89

• 49 066
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Моя имейл пристигна веднага  Peace

# 586
Епона, виж да не ти е в спам, иначе моят си беше в кутията и веднага...

# 587
Аз нямам мейл. Сега се притесних. Иначе в профила ми седи поръчката със статус нова.

успокоих се при мен е като спам  Embarassed

# 588
Аз нямам, а поръчката ми е отпреди час. Не е в спама. Дано си ми е приета нормално. Ух, сега ще имам да тръпна до сутринта. Много тъпо...

# 589
Момичета,верно сме лудички  Mr. Green Ама прекрасни лудетини,нали  Flutter
Не се тревожете,дори да не ви признаят екстра намалението,цените пак са уникални!

# 590
...ми ...да  Grinning Heart Eyes Hug

# 591
Не мога да финализирам поръчката в ЗР, д***а. Иначе взех сета на Алтерна с хайвер и хидратиращата амска на Мароканойл от Арлен 9Имам мейл). Тука взимам две маски, ампули на напура и Колорплекс, ама нямаа....

Редакция: СТАНА!!! Лека нощ на всички и да сте живи и здрави!

# 592
Сетони  Hug Хайде сладурки,лека нощ от мен  Hug Пожелавам ви спокойна нощ след бурните емоции от последните дни  Wink

# 593
На мен още не ми зарежда рибата... Как може да не се подготвят  Tired
 56 потребители 27 гости  Shocked Laughing
работата е сериозна  Mr. Green

рибата ме изгубиха  Crossing Arms пуснах от Арлен и си лягам доволна.

# 594
Аз поръчах термото на Алтерна Бамбоо, шампоана с бамбук анти фриз,маската към серията води се уж хидратираща,Денсифик шампоан, Йожен Перма един спрей за блясък и крем за къдрици,както и един хидратиращ шампоанн.Докато се сетя да видя сте изкупили маските  #Crazy #Crazy Еми те по 5 10 лв. , а и Инициалиста  #2gunfire ... Арлен ги признавам ... нямам думи просто  bouquet Рибата направо е комична пред Арлен.  Mr. Green Много съм щастлива от новите покупки.  Embarassed

# 595
  • Щастлива мама на 3 слънца
поръчах аз маска + шампоан на Kerastase  Bain Force Architecte  за  65.21 лв Simple Smile) от рибката

# 596
Ехей, получих си мейла току що! Вече мога да спя спокойно и аз. Рибоците ги зарязах. Нищо няма на поръчам от там. Намаленията на нещата, които ги няма и в Арлен са смешни направо!

# 597
Ехей, получих си мейла току що! Вече мога да спя спокойно и аз. Рибоците ги зарязах. Нищо няма на поръчам от там. Намаленията на нещата, които ги няма и в Арлен са смешни направо!
Е, браво, много се радвам за мейла  Hug

# 598
Е, браво, много се радвам за мейла  Hug

Ще спим като преродени  Grinning

# 599
  • София
Арлен наистина избиха рибата  Joy И в пряк и в преносен смисъл  Joy

На мен ми отчете въведения преди код на Алтерна и поръчах доста неща някой на сестра ми, на майка ми, подаръци... поръчах само Алтерна, че със този код и намалението наистина беше страшно намаление.  chef
Не мисля, че би било коректно да правят промяна в цената. Аз пък не знаех, че е бъг и поръчах на цената, на която ги видях. Но дори и без този код пак са много добри. Е как да не им се поклоня  smile3501 newsm51 newsm44

За Рибата не знам дали да влизам при този проблем със забиването   newsm78
Ще ги пробвам и ако не става ще видим утре  bouquet

Лека и браво за добрия отстрел   Mr. Green

Редактирам се за да добавя, че Арлен са ми изпратили мейл,  в който пишат, че всички кодове ще бъдат деактивирани. Да, обаче не бяха.
Аз не успях да си вляза в профила и поръчах като гост. На мейла, който дадох получих потвърждение за поръчката с намалените цени. Не знам. Ще видим как ще реагират.
Въпреки всичко ги поздравявам  bouquet

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 01:27 от Мagnollia

Общи условия

Активация на акаунт