Професионални серии за коса - тема 89

• 48 957
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Аз имам писах във ФБ, веднага ми отговориха и след 5 минути ми пристигна и имейла.  Grinning

При мен с цените на продуктите, които купих не е имало проблем или вариране.

# 706
Пуснах от Арлен, като отворя рибата и другата ще финализирМ.
Взех Витал нутришън шампоан и маска, ЛабелМ дълбокопочистващият, Биосилк  шампоан обем за мама, и на Perma кремът за къдрици и термо крем (по 6лв. тях)  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 11:50 от JLo

# 707
  • София
От физическата риба си взех, каквото планирах, защото днес имах работа в центъра. Но беше голяма тъпотия - бяхме няколко девойки, които чакахме да се натуткат и да отворят, моля ви се!  Много нелепо се чувстваш в такъв момент  Twisted Evil

В Алрен са свършили Алтерните, които бях нацелила там и сега се мъча с финализиране на поръчка в рибата. Голямо чакане, голямо чудо!

И обещав-обещав в следващите 6 месеца няма да купя нищичко! Само бои за коса, де... Но ще ви чета - ей така за радост и разкош Simple Smile

# 708
Аз нямах нерви да чакам да се изцикли сайта и си дадох поръчката по телефона. Само се надявам всичко да пристигне и да не стане някаква грешка. Ох, добре че в амазона и ибея нищо не ми е харесало, та съвестта ми не е толкова гузна, но мислех да скокна до мола, че днес съм в отпуск, обаче минах преди малко по Цариградско. Хора, лудост пълна! Колите са в локалното и не могат да влязат,  а е работен ден!

# 709
  • Стара Загора
Тази година има хубави намаления в Арлен.Рибата колкото пъти се пробвам все не ми отваря.Имам доста неща и смятам да се въздържа от всякакви покупки.

# 710
Аз нямах нерви да чакам да се изцикли сайта и си дадох поръчката по телефона. Само се надявам всичко да пристигне и да не стане някаква грешка. Ох, добре че в амазона и ибея нищо не ми е харесало, та съвестта ми не е толкова гузна, но мислех да скокна до мола, че днес съм в отпуск, обаче минах преди малко по Цариградско. Хора, лудост пълна! Колите са в локалното и не могат да влязат,  а е работен ден!

На кой телефон звънна? На мен Рибата  от 40 минути не може да ми финализира поръчката

# 711
Момичета, някакви отзиви за хидратиращите балсами на маракеш с арган и конопено масло, чудя им се, че са на добра цена големите опаковки..  Thinking
Големи нерви с тая риба....  ooooh!

# 712
От Арлен винаги ли звънят ?  Rolling Eyes

Получих си мейл от ЗР за поръчка от днес сутринта  Peace Да видим какво ще изпратят и кога.

# 713
Здравейте момичета,
Майка ми ме помоли да и избера продукт за оформяне на къдрици и ми се иска да се възползвам от намалението в Рибката. Бихте ли ми препоръчали кой продукт би бил подходящ за суха, чуплива коса и ако може да не се дооформя след това със сешоар.
Извинявам се,че така нахлувам в темата, но тя днес се сети и ми се иска да я зарадвам.
Благодаря предварително  bouquet

# 714
  • Пловдив
Плащането мина! Вашата поръчка беше приета успешно.  ooooh!

Ето този надпис чаках да видя от 6.30 сутринта в ЗР. Докато финализирам поръчката ми порасна косата с 3 см., цвета и избледня, нацъфтя, накъса се, накъдри се и прочие... hahaha Казах  си, че повече няма да си причиня подобно нещо, само да ми доставят тези продукти. Цялата галимация беше за еластисайзера, само да имат  късмет да се е изчерпал  Crossing Arms.

# 715

На кой телефон звънна? На мен Рибата  от 40 минути не може да ми финализира поръчката
В контактите им го има.  0700 нещо си.

# 716
Снощи ДПШ на Лейбъл М не ми излизаше-намален. Маската на Лакме - Дийп Рипеър въобще я нямяше. #2gunfireИ маската на Напура е с левче по-евтина от моята поръчка!!!!!

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 12:24 от AirFairy

# 717
  • София
Момичета, понеже наближаваме новата тема  Hug като въпрос за запис ми хрумна -
Какво си купихте от Черен петък, избройте. Така или иначе темата ни е тази в момента, та ако имаме друг въпрос за запис и коментарите за ЧП си вървят ще се получи много обемисто за четене.

# 718
  • Пловдив
Момичета, някакви отзиви за хидратиращите балсами на маракеш с арган и конопено масло, чудя им се, че са на добра цена големите опаковки..  Thinking
Големи нерви с тая риба....  ooooh!
Ползваме ги от скоро и много ни харесва резултата и аромата  Heart Eyes

# 719
astravera, благодаря  Hug
Голямо мазало.... ако не беше афоджи и лакме, нямаше да си тровя нервите. От арлен взех шампоан денсифик и една пяна на Keune.

Общи условия

Активация на акаунт