Козметични процедури за жени 35+

• 64 398
  • 319
  •   1
Отговори
# 60
А как да се справим с пъпките на тази възраст?
Дерматоложката ми казва , че цитирам "Във във всяка една възраст може да се наблюдава acne cosmetica (Pomade acne), в резултат на използване на козметични или локални лекарствени средства съдържащи „плътни” мазнини или на безразборно прилагане на разнообразни козметични препарати."
Ето цялата статия по въпроса:
http://www.drkaliasheva.com/services/akne

# 61
определено генът си е ген,ама има и фактори, които допълнително могат да утежнят начина по който изглежда жената. алкохолът и цигарите определено не ни вършат добра услуга.

# 62
определено генът си е ген,ама има и фактори, които допълнително могат да утежнят начина по който изглежда жената. алкохолът и цигарите определено не ни вършат добра услуга.
Генът си е ген, но и възрастта си е възраст, няма какво да се лъжем. Комлексни са грижите, които трябва да полагаме, начин на живот, козметика и след определени години без естетични процедури не може да се мине, ако искаме да изгглеждаме добре. Не съм вярвала, че ще го кажа, но ботокса върши чудеса, направо свалих 10 години. Simple Smile

# 63
На 35 години съм и нищо не си правя по лицето, освен почистване с мицеларна вода. Имам изключително чувствителна кожа с лека към средна форма на розацея и всякакви козметични процедури са противопоказни. Ходила съм на козметик за почистване на лицето, но не съм доволна. Не е за мен това.
Наскоро ходих на дерматолог и докторката ми каза, че за моя тип кожа само фото-подмалядяване може да се прави. Честно казано не съм търсила информация какво представлява и дали негативите за кожата в дългосрочен аспект не са повече от моментните позитиви.  Thinking

# 64
На 35 години съм и нищо не си правя по лицето, освен почистване с мицеларна вода. Имам изключително чувствителна кожа с лека към средна форма на розацея и всякакви козметични процедури са противопоказни. Ходила съм на козметик за почистване на лицето, но не съм доволна. Не е за мен това.
Наскоро ходих на дерматолог и докторката ми каза, че за моя тип кожа само фото-подмалядяване може да се прави. Честно казано не съм търсила информация какво представлява и дали негативите за кожата в дългосрочен аспект не са повече от моментните позитиви.  Thinking
Правилно си се насочила. Хората с розацея трябва да избягват продукти, които съдържат алкохол, ацетон и абразиви. Хубаво е да използваш фотозащитна козметика, сапуна е абсолютно забранен.
Коварно заболяване е, често има рецидиви и не се знае каква е точно причината за появата му.

# 65
Vesposa, ползвам СС крема на Ла рош Позе за розацея. Идеален продукт за моята кожа и има фактор.
Изравнява тена, прикрива зачервяванията и като попие не си личи, че има нещо върху кожата.

# 66

то и аз не съм много осведомена за тази процедура,ама честно да ти кажа май тя се прави от козметиците,а не толкова от дерматолози специалисти. поздравявам те затова,че на 35 имаш безпроблемн кожа.

# 67
  • Пловдив
Генът е важен, но при подходящи  грижи не е определящ.
И точно хората благословени с добър ген в повечето случаи разчитат предимно на него и занемаряват грижата.

За съжаление, и с комплексни, ежедневни грижи, генът си е ген Peace. Виждам как остарява майка ми, аз остарявам по абсолюно същият начин Rolling Eyes. Полагам много грижи за себе си(не само за външният си вид), но виждам, че лицето ми не изглежда както пред 15год. (на 38 съм сега).
Пак да споделя моето мнение, ние сме отделни индивиди, с различно ежедневие, грижи, навици, ген, местожиеене дори и т.н. Няма как да остаряваме по един и същ начин Wink. Това което е добро за един, в никакъв случай не е добро и за всички останали Peace. Всеки трябва да намери своите процедури/продукти/ежедневни действия.
пп. И дааа, при мен на 38г. устните вече не изглеждаха добре, бяха си точно сухи и изпити (не съм пушач). След корекцията, ами страхотни са Mr. Green, без никой да знае какво съм правила Mr. Green.

# 68
то и аз не съм много осведомена за тази процедура,ама честно да ти кажа май тя се прави от козметиците,а не толкова от дерматолози специалисти. поздравявам те затова,че на 35 имаш безпроблемн кожа.

Твърдо не бих се доверила на козметик за каквато и да е процедура. Да не говорим, че масово козметичките не знаят и не могат да прилагат процедури за чувствителни кожи. Въобще преди да пристъпя към каквото и да е върху кожата ми, ще се информирам подробно и ще го направя при дерматолог.  

# 69

Твърдо не бих се доверила на козметик за каквато и да е процедура. Да не говорим, че масово козметичките не знаят и не могат да прилагат процедури за чувствителни кожи. Въобще преди да пристъпя към каквото и да е върху кожата ми, ще се информирам подробно и ще го направя при дерматолог.  

newsm10 newsm10

абсолютно съм съгласна с теб,че тия неща трябва да се случват при дерматолог. какво ми разбира козметичката от изглаждане на бръчки например.ще удари един масаж и ще ми каже,че намалявало бръчките. макар че ми прави впечатление,че козметичните салони се опитват да вкарат процедури, които се доближават до дерматологичните. но уви,дерматологът си е дерматолог.

# 70
  • Пловдив

Фотоподмладяването  според мен е за наистина безпроблемна кожа, с не особено високи изисквания. Има едно...как да кажа общо освежаване на кожата след процедурата, ефекта е кратък, и незадоволителен за мен. Правила съм си два или три пъти, като усещане е по-скоро приятно, някакъв накрайник на апарат се движи по кожата на лицето и се усеща затопляне. Преди това те мажат с гел.
Между друго...тази процедура е противопоказна ако има поставени филъри с ХК по лицето Peace.

# 71

newsm10 newsm10

абсолютно съм съгласна с теб,че тия неща трябва да се случват при дерматолог. какво ми разбира козметичката от изглаждане на бръчки например.ще удари един масаж и ще ми каже,че намалявало бръчките. макар че ми прави впечатление,че козметичните салони се опитват да вкарат процедури, които се доближават до дерматологичните. но уви,дерматологът си е дерматолог.

Заставам с две ръце зад тези мнения, но за съжаление много жени се подлъгват, предполагам заради цените, а после им излиза по-скъпо да оправят грешките. Това дето го казва mamaden, едва ли го знае една козметичка. Моята дерматоложка първо ще те разпита, имаш ли заболявания, взимаш ли медикаменти, чак тогава започва разговора за естетичните процедури и се стига до тези, които са най - удачни за състоянието и типа кожа, която имаш.

# 72
mamaden, именно защото не съм сигурна в позитивното въздействие върху моята кожа, въпреки че процедурата ми е препоръчана от дерматолог, ще се въздържа.
Не вярвам на рекламни трикове за уау ефект и т.нар. "подмладяване". Трябва да се примирим с факта, че кожата старее и е въпрос на ген на кой кога ще му проличи повече. С някоя и друга процедура може да се подобри временно състоянието на кожата, но да се подмлади...хм, а дано, ама надали.  Wink

# 73

За съжаление, и с комплексни, ежедневни грижи, генът си е ген Peace. Виждам как остарява майка ми, аз остарявам по абсолюно същият начин Rolling Eyes. Полагам много грижи за себе си(не само за външният си вид), но виждам, че лицето ми не изглежда както пред 15год.
Абсолютно съм съгласна! Peace Както е при моята майка,така е и при мен,при все,че без поддръжка и мазане не сме се оставяли .Всичко зависи от типа на кожата.И който е с по-благодатна му е широко около врата да мисли,че само от кремове ,маски и масла го докарва.

# 74

newsm10 newsm10

Заставам с две ръце зад тези мнения, но за съжаление много жени се подлъгват, предполагам заради цените, а после им излиза по-скъпо да оправят грешките. Това дето го казва mamaden, едва ли го знае една козметичка. Моята дерматоложка първо ще те разпита, имаш ли заболявания, взимаш ли медикаменти, чак тогава започва разговора за естетичните процедури и се стига до тези, които са най - удачни за състоянието и типа кожа, която имаш.

какви пари горе долу върви това фотоподмладяване,нещо не може да ми вдъхне доверие тази процедура.

Общи условия

Активация на акаунт