Козметични процедури за жени 35+

• 64 103
  • 319
  •   1
Отговори
# 45
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук, но все пак да попитам. След раждането ми се появиха стрии по корема и бедрата, корема много ме притеснява, направо съм като петниста хиена. Някой да знае за процедури, които помагат, от мазила не се интересувам, мажех се, но не помогнаха да не ми се появят.  newsm78

Мезотерапията е добър вариант против стриите, аз си правих за целулит в областта на коленете и съм много доволна.
Ето ти инфо:
http://www.drkaliasheva.com/services/mezoterapiya-za-strii

# 46
Аз възприемам 35+ като диапазона от 35 до 40 г. , може и да не е правилно, поправете ме ако греша. Но за 35-40 годишните не мисля, че има нужда от кой знае какви процедури и филъри, лично мнение, разбира се. Аз си мисля, например, че може би и с мезотерапия само може да се постигне ефект. Лично не съм пробвала никакви процедури, дори не ползвам крем против бръчки, но може би ми е време:) Интересно ми е какъв е ефектът от филърите при назолабиалните бръчки? Как точно се заглаждат те?

# 47
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук, но все пак да попитам. След раждането ми се появиха стрии по корема и бедрата, корема много ме притеснява, направо съм като петниста хиена. Някой да знае за процедури, които помагат, от мазила не се интересувам, мажех се, но не помогнаха да не ми се появят.  newsm78

Мезотерапията е добър вариант против стриите, аз си правих за целулит в областта на коленете и съм много доволна.
Ето ти инфо:

аз пък все си мислех,че мезотерапията е процедура за лице, пък то се оказало против стрии. я ми кажи понеже проучвам различни оферти за коледни промоции доктор Каляшева прави ли някакви отстъпки? никъде не виждам да излиза с промоция за нещо, що така?

# 48

Ето ти инфо:

Благодаря, и аз си мислех, че мезотерапията се използва само за лице. Като казваш, че си доволна, означава ли че нямаш целулит!?  newsm78

# 49

Ето ти инфо:

Благодаря, и аз си мислех, че мезотерапията се използва само за лице. Като казваш, че си доволна, означава ли че нямаш целулит!?  newsm78

Мезотерапията има широко приложение и горещо я препоръчвам. Да, целулита постепенно изчезна, правих четири процедури.
Manastasia и аз не знам защо не излиза с такива промоции, може би защото винаги прави отстъпки като отидеш при нея, но е факт, че не се рекламира по този начин.

# 50
  • Пловдив
Аз възприемам 35+ като диапазона от 35 до 40 г. , може и да не е правилно, поправете ме ако греша. Но за 35-40 годишните не мисля, че има нужда от кой знае какви процедури и филъри, лично мнение, разбира се. Аз си мисля, например, че може би и с мезотерапия само може да се постигне ефект. Лично не съм пробвала никакви процедури, дори не ползвам крем против бръчки, но може би ми е време:) Интересно ми е какъв е ефектът от филърите при назолабиалните бръчки? Как точно се заглаждат те?
Индивидуално е. На една и съща възраст различните жени/мъже изглеждат по-различен начин. Аз например имах силно изразени назолабиални бръчки много рано, на челото обаче и до бен днешен нямам бръчки. Моя приятелка, на същата възраст има много силно изразени хоризонтални бръчки на челото, да ама назолабиалните и са добре Mr. Green. Мезотерапията при толкова изразени бръчки не помага Peace. Пробвано.
Ефектът от филърите на основата на ХК за назолабиалните бръчки е просто супер Peace. Аз съм много доволна. Бръчката се попълва, не стои така хлътнала и врязана в кожата. Кожата е видимо сочна. Общият вид на лицето - свежо и подмладено, без другите да разберат от какво Wink.
За устните също мога да споделя подобен опит. С възраста някак загубиха свежеста си, станаха едни такива вяли..., по сбръчкани, по-изпити....След поставяне на ХК, станаха свежи, с повече цвят, без увиснали ъгълчета надолу, и по съразмерни. Тънкоста според мен при устните е количеството ХК която ще бъде поставено, и умението на доктора да го сложи там където трябва. И двата пъти съм правила процедурата с поставяне на ХК в устните в обедната си почивка. Само един колега забеляза разликата Mr. Green Peace. При мен има сложени 1лм. в устните, но разделен на три поставяния. Първо - 0,4мл, второ поставяне - 0,3мл. и трето 0,3мл. При така поставен филър няма как да се докараш на вид като фолкпевица Sick.
Най-близките ми хора не разбраха, че съм правила процедурите, мъжа ми също Mr. Green. Казват изглеждаш много добре, явно повече си почиваш Mr. Green Wink.

# 51
mamaden, права си, че стареенето е индивидуален процес и мезотерапията не е панацея. За много изразени бръчки без филъри и ботокс не става. За устните също не е учудващо, д-р Каляшева ми обясни, че това е мястото което първо остарява и губи свежестта си и работи по абсолютно същия метод, на малки стъпки да не личи намеса и да седи напълно естествено.

# 52
mamaden, права си, че стареенето е индивидуален процес и мезотерапията не е панацея. За много изразени бръчки без филъри и ботокс не става. За устните също не е учудващо, д-р Каляшева ми обясни, че това е мястото което първо остарява и губи свежестта си и работи по абсолютно същия метод, на малки стъпки да не личи намеса и да седи напълно естествено.

верно ли бе, хора? аз пък винаги съм мислела,че те наблъскват наведнъж, то затова и на повечето жени резултатите са трагични.а относно отстъпките на Каляшева, това за всеки клиент ли важи? интересно наистина,че не се натрапва с някакви реклами за промоции и оферти. аз си мислех точно обратното,че явно не предлага такива. в какъв диапазон варират отстъпките и?

# 53
  • някъде под слънцето...
Индивидуално е. На една и съща възраст различните жени/мъже изглеждат по-различен начин. Аз например имах силно изразени назолабиални бръчки много рано, на челото обаче и до бен днешен нямам бръчки. Моя приятелка, на същата възраст има много силно изразени хоризонтални бръчки на челото, да ама назолабиалните и са добре Mr. Green. Мезотерапията при толкова изразени бръчки не помага Peace. Пробвано.
Ефектът от филърите на основата на ХК за назолабиалните бръчки е просто супер Peace. Аз съм много доволна. Бръчката се попълва, не стои така хлътнала и врязана в кожата. Кожата е видимо сочна. Общият вид на лицето - свежо и подмладено, без другите да разберат от какво Wink.
За устните също мога да споделя подобен опит. С възраста някак загубиха свежеста си, станаха едни такива вяли..., по сбръчкани, по-изпити....
По принцип всеки остарява по различен начин и с различен ритъм.Но...да говорим за по збръчкани и изпити устни на 35+ е малко пресилено.
При адекватни ежедневни грижи тези неща се случват на 45+.

# 54
За устните също мога да споделя подобен опит. С възраста някак загубиха свежеста си, станаха едни такива вяли..., по сбръчкани, по-изпити....
По принцип всеки остарява по различен начин и с различен ритъм.Но...да говорим за по збръчкани и изпити устни на 35+ е малко пресилено.
При адекватни ежедневни грижи тези неща се случват на 45+.

строго инидивидуално е. аз познавам жени, които са пушачки и по тази причина устните им вече имат проблема на пушачките. нали се сещате как им личи на горната част?изскочи ми от главата как се казваше този проблем, но при нея е доста видно и грозно дори. та тя се беше замислила как се преодолява този проблем.

# 55
Ами аз се сещам за едно много лесно решение - да спре цигарите Laughing

Иначе и да си слага филари няма да имат траен ефект. Аз рано-рано ги отказах и съм много доволна. Доскоро изобщо не се сещах дори с крем да намажа кожата над горната устна, някак я забравях, но сега я мажа с качествен крем за около очи и има добър ефект - освен всичко друго и изсветлява. Не че имам бръчки там де.

# 56
  • някъде под слънцето...
Бях написала адекватна ежедневна грижа.Това включва здравословен начин на живот и хранене Адекватна козметика от юношеска възраст.Подходящите хранителни добавки.Редовното прочистване на организма.

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 12:09 от sl

# 57
Бях написала адекватна ежедневна грижа.това включва здравословен начин на живот и хранене Адекватна козметика от юношеска възраст.подходящите хранителни добавки.Редовното прочистване на организма.

Адекватно се грижа за кожата си, но според мен гена е много важен. Мажех корема по време на бременността, но имам ужасни стрии, а най - странното е, че по време на бременността кожата ми цъфтеше, а сега забелязвам по-тъмни петна около скулите, сигурно е на хормонална основа, но се притеснявам да не останат.

# 58
  • някъде под слънцето...
Генът е важен, но при подходящи  грижи не е определящ.
И точно хората благословени с добър ген в повечето случаи разчитат предимно на него и занемаряват грижата.

# 59
А как да се справим с пъпките на тази възраст?

Общи условия

Активация на акаунт