Козметични процедури за жени 35+

• 64 404
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Нещо около 60-70лв. си спомням, че беше процедурата. В Пловдив, в козметичен салон Peace

# 76

За съжаление, и с комплексни, ежедневни грижи, генът си е ген Peace. Виждам как остарява майка ми, аз остарявам по абсолюно същият начин Rolling Eyes. Полагам много грижи за себе си(не само за външният си вид), но виждам, че лицето ми не изглежда както пред 15год.
Абсолютно съм съгласна! Peace Както е при моята майка,така е и при мен,при все,че без поддръжка и мазане не сме се оставяли .Всичко зависи от типа на кожата.И който е с по-благодатна му е широко около врата да мисли,че само от кремове ,маски и масла го докарва.
Хайде де, звездите ще ги изкарате със страхотен ген... Wink Естетичната медицина е доста напреднала и компенсира липсата на генетични предпоставки. Както казах при мен ботокса смъкна 10 г. от лицето ми!

# 77
аз също съм за естетичната дерматология. свърши ерата на кварталните козметици, които се опитват да ти обясняват,че с еди си какъв масаж ще се изглади кожата ти. още ме е страх да прибегна до ботокса, но със сигурност ще прибегна да хиалуроновата киселина, за да запълня бръчките.

# 78
Както казах при мен ботокса смъкна 10 г. от лицето ми!
Това първа процедура ли ти е?

# 79
Веспова,
на колко години направи първата ботокс процедура? Всъщност какъв е ефекта от ботокса и с каква трайност е?

# 80
  • Пловдив
Не питаш мен, но и аз да отговоря Mr. Green. Миналата година на 37 год. си направих първата процедура с ботокс. Ефектът е УАААУ Mr. Green. Бръчките ги няма, кожата е спокойна, изгладена. Продължителноста, казват, че е между 4-6-7 месеца, и постепенно кожата се връща в предишното състояние Peace.
За себе си, открих, че никой крем(бил той и от 150лв) не успя да направи това около очите, което ботокса направи Mr. Green.

# 81
Не ми е първата процедура, но ми е първия ботокс. Не се решавах досега, мислех, че ми е рано, докато дерматоложката не ми обясни, че ако се слага по определен начин ботокса може да се използва дълго време.

# 82
Първото третиране на бръчки е около 35, когато се появяват мимическите.
Аз не бих си причинила каменно лице с ботокс.

# 83
Не ми е първата процедура, но ми е първия ботокс. Не се решавах досега, мислех, че ми е рано, докато дерматоложката не ми обясни, че ако се слага по определен начин ботокса може да се използва дълго време.
Въпросът е колко дълго и какво става с лицето,ботоксирано постоянно с течение на много години.
Скрит текст:
Аз за първи път сложих през 2006 или 2007 г., 5 пъти в рамките на 2 години и половина,средно на около 6 месеца,макар че при мен още на четвъртия почти не личи,че го е имало.И спрях.Не мога да си преставя от тогава до сега да съм все на ботокс.Тази година имах повод и боднах пак,същата работа,за 4 месеца всичко изфиряса.Лошото е,че вече не стига само ботокса,трябват и филъри.Аз пък за тях още се клебая,но по-скоро не дали да ги сложа,а при кого. Thinking

Първото третиране на бръчки е около 35, когато се появяват мимическите.
Аз не бих си причинила каменно лице с ботокс.

Не се заричай много. Party
И лицето не става каменно,при мен не е било,но и аз съм третирала само една зона,която ми е най-проблемната. Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 09:10 от Анонимен

# 84
Имам си лично отношение към ботокса. Нека никой не се обижда.
Не бих си го причинила.

# 85
без съмнение ботокса действа,но не мислите ли, че и хиалурона може да действа по същия начин?

# 86
  • SF
Аз  също лятото купих пакет от 10 масажа, които правих 2 пъти в седмицата, вместо да ги дам за ХК или мезоконци същите пари.
Не знам колко струва поставянето на ХК в назолабиални бръчки и тази между веждите, нито мезоконци, но масажите си бяха скъпи, въпреки отстъпката за пакета. Не мога да кажа, че свършиха работа. Бяха приятни за разлика от убожданията с игла.

# 87
  • Пловдив
без съмнение ботокса действа,но не мислите ли, че и хиалурона може да действа по същия начин?
Не, не може да действа по същият начин. Съвсем различни са като концепция Peace

# 88
Не, не може да действа по същият начин. Съвсем различни са като концепция Peace

e защо? нали и двата продукта заглаждат бръчки?  Rolling Eyes

# 89
  • SF
На съвсем различен принцип действат.
Ботоксът не заглажда бръчки. Той блокира мускулите на лицето, които при движението си, правенето на мимики, образуват нови бръчки и засилват вече образувани.
ХА ги запълва отвътре, но мускулът продължава да работи.

Общи условия

Активация на акаунт