Козметични процедури за жени 35+

• 64 267
  • 319
  •   1
Отговори
# 135
едва ли от тинктурата може да се напълнее. даже доколкото знам има рецепти, които според определена рецептура служат за пречистване на организма и сваляне на килца.Simple Smile

# 136
Здравейте и честит празник на имениците!  bouquet
Предстои ми мезотерапия, но ме наплашиха, че боляло, та някой ако е правил ще съм благодарна ако  сподели мнение по въпроса!?

# 137
  • Велико Търново
Аз съм си правила мезотерапия. Зависи от прага ти на чувствителност и търпимост - на мен ми беше неприятно боцкането на иглите, особено в областта на челото едва изтърпявах; има ефект, но аз не бих си го причинила отново. След две седмици съм си записала час за радоиочестотен лифтинг/значително по-приятна процедура/ и ще ви пиша после Peace

# 138
Аз съм си правила мезотерапия. Зависи от прага ти на чувствителност и търпимост - на мен ми беше неприятно боцкането на иглите, особено в областта на челото едва изтърпявах; има ефект, но аз не бих си го причинила отново. След две седмици съм си записала час за радоиочестотен лифтинг/значително по-приятна процедура/ и ще ви пиша после Peace

и аз съм чувала,че мезотерапията не е безболезнена процедура. но пък ефекта си заслужава. трай бабо за хубост са рекли хората. така че, ако сме готови да изтърпим, то ефекта ще си заслужава.

# 139
Ох, момичета някой да каже как да премахна стриите на корема и петната по лицето след ражцдането. С времето вместо да се подобри, състоянието се влошава, като петниста хиена съм, не знам какво да правя!?  Sad

# 140
Здравейте и честит празник на имениците!  bouquet
Предстои ми мезотерапия, но ме наплашиха, че боляло, та някой ако е правил ще съм благодарна ако  сподели мнение по въпроса!?
За ефекта, който се получава, болката е поносима и си заслужава. Аз съм свикнала да ме бодат и не ми е проблем, болкоуспокояващия крем доста помага. Мезотерапията съчетана с други процедури направо върши чудеса!

# 141
И аз в темата  Blush
Biskvitka, по колко процедури радиочестотен лифтинг правиш? Стяга ли се леко овала?
При козметик ли ги правиш или дерматолог?
Тези дни мисля и ад да си запиша час, кожата ми мисля е в добро състояние. Не съм правила никаква порцедура досега, но много ще се зарадвам, ако наистина има леко стягане от радиочестотния лифтинг.

# 142
  • Велико Търново
За първи път ще ми е  Wink Миналата година правих мезотерапия, но според козметичката ми, лифтинга дава по-бърз, видим ефект; трябвало поне три процедури през седмица до десет дни. Като приключат, ще споделя впечатления Peace

# 143
Biskvitka, благодаря  Peace И аз ще се запиша тези дни и ще пиша после.

# 144
Ох, момичета някой да каже как да премахна стриите на корема и петната по лицето след ражцдането. С времето вместо да се подобри, състоянието се влошава, като петниста хиена съм, не знам какво да правя!?  Sad

доколкото знам единственото, което може да ти помогне е мезотерапията.но имай предвид,че е болезнена. но пък ефективна. не се заблуждавай,че с кремове такива неща могат да се оправят. Simple Smile

# 145

доколкото знам единственото, което може да ти помогне е мезотерапията.но имай предвид,че е болезнена. но пък ефективна. не се заблуждавай,че с кремове такива неща могат да се оправят. Simple Smile

Подкрепям Manastasia, мезотерапията е ефективен метод против заличаването на стрии, но се консултирай с лекар.
http://www.drkaliasheva.com/services/mezoterapiya-za-strii

# 146
За първи път ще ми е  Wink Миналата година правих мезотерапия, но според козметичката ми, лифтинга дава по-бърз, видим ефект; трябвало поне три процедури през седмица до десет дни. Като приключат, ще споделя впечатления Peace
Не е ли препоръчително  мезотерапията да се прави от дерматолог и ти каква си прави, хиалуронова или колагенова!?
Като казваш далеч по-приятна процедура, какво представлява  радоиочестотния лифтинг и при какви случаи се прилага, какво се постига със него, има ли значение възрастта...
Аз се спрях на мезотерапията защото, освен че набавя липсващи вещества  стимулира организма и сам да ги произвежда. 

# 147
Днес прочетох, че радиочестотен лифтинг не се прави през зимата, защото при него има нагряване, навън е студено и не бива да се получава такава температулна разлика.
Може и да отложа за през пролетта.
Biskvitka, понеже ти ще правиш, не си ли чувала нещо такова?

# 148
  • Велико Търново
nevelika, аз се доверявам напълно на моята козметичка, тъй като тя не предприема никакви новости, без да е учила за това, да притежава необходимите сертификати и да е убедена, че може да извършва дадените процедури. При моята мезотерапия използва коктейл от витамини и микроелементи, хиалуронова киселина с цел изглаждане на кожата, удебеляване на дермата, подобряване на храненето на кожата, общо взето - подобряване на цялостния вид на кожата. Както писах, доволна съм от ефекта, но трудно търпях процедурата. Радиочестотният лифтинг дава еластичност и стяга кожата. Радиочестотата прониква дълбоко в дермата, затопля тъканите и стимулира фиброобластите, които стимулират производството на колаген, най-общо казано. Препоръчва се при увиснала кожа, увиснали части от лицето, изменение на контурите на лицето, сбръчкана кожа на клепачите, бръчки около очите, увиснали краища на устата - все "екстри" след 40-те Wink

marigold, не съм чувала, че не е добре да се прави зимата - знам, че както след всяка подобна процедура/ хим.пилинг, мезотерапия/ трябва да се използва слънцезащитен крем и че трябва да се избягват сауни, твърде горещи места. По-скоро, през топлите месеци, когато е силно слънцето, не се препоръчват подобни процедури.

# 149
Знам, че има нагряване при радиочестотния лифтинг, затова.  Peace
Там няма опасност от пигментация после, както след други процедури, поне доколкото знам.
Сега се чудя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт