Козметични процедури за жени 35+

• 64 279
  • 319
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм на 22год. нямам бръчки и не съм си правила анти ейдж процедури, но определено съм привърженик на всичко което се предлага като подмладяване и определено ще се възползвам след време когато се появят първите признаци на стареене  Simple Smile
Иначе съм фен на най-различните му там процедури. Кислородна терапия съм си правила около 4-5 пъти лятото и дермабразио, от което честно да ви кажа не видях кой знае какво ...имам тук там черни точки които изчезнаха след процедурата иии до там  Grinning
Видях че някой беше питал за Пловдив - в клиника ДермаПлюс си правих процедурите, професионалисти са, главният дерматолог е д-р Магдалина Гюрова, тя ти прави преглед преди процедурата и съответно те пита какъв резултат искаш да постигнеш, обяснява много добре и разбираемо за всичко. Ако се интересувате мога да напиша телефон на който може да си запишете час. Прави както младежки така и анти-ейдж процедури.

Ами на 22 аз имах перфектна кожа, не знам какъв резултат може да има, особено пък видим такъв. Аз на твое място не бих се доверявала на козметички, които ме убеждават че с процедурите трябва да се започне отрано. Тази кислородната терапия може и да не навреди, но дермоабразиото според мен е много вредно, не само за млада, но и за всякаква кожа, аз лично имам много фина кожа и не бих се подложила.

Относно пъпките - ами появяват ми се най-вече по брадата и по скулите, дребни пъпчици, но има и подкожни. Аз имам фина кожа и ми остават предимно пигментни белези, които избледняват с времето в повечето случаи. Има периоди, в които лицето ми се поизчиства, но после пак .... Може би е средна степен на акне, от слаба към средна. 

# 121
Аз съм на 22год. нямам бръчки и не съм си правила анти ейдж процедури, но определено съм привърженик на всичко което се предлага като подмладяване и определено ще се възползвам след време когато се появят първите признаци на стареене  Simple Smile
Иначе съм фен на най-различните му там процедури. Кислородна терапия съм си правила около 4-5 пъти лятото и дермабразио, от което честно да ви кажа не видях кой знае какво ...имам тук там черни точки които изчезнаха след процедурата иии до там  Grinning
Видях че някой беше питал за Пловдив - в клиника ДермаПлюс си правих процедурите, професионалисти са, главният дерматолог е д-р Магдалина Гюрова, тя ти прави преглед преди процедурата и съответно те пита какъв резултат искаш да постигнеш, обяснява много добре и разбираемо за всичко. Ако се интересувате мога да напиша телефон на който може да си запишете час. Прави както младежки така и анти-ейдж процедури.

Ами на 22 аз имах перфектна кожа, не знам какъв резултат може да има, особено пък видим такъв. Аз на твое място не бих се доверявала на козметички, които ме убеждават че с процедурите трябва да се започне отрано. Тази кислородната терапия може и да не навреди, но дермоабразиото според мен е много вредно, не само за млада, но и за всякаква кожа, аз лично имам много фина кожа и не бих се подложила.

Относно пъпките - ами появяват ми се най-вече по брадата и по скулите, дребни пъпчици, но има и подкожни. Аз имам фина кожа и ми остават предимно пигментни белези, които избледняват с времето в повечето случаи. Има периоди, в които лицето ми се поизчиства, но после пак .... Може би е средна степен на акне, от слаба към средна. 

ами замисляла ли си се дали не е от козметиката, която използваш? може и от това да е, може и да е от фактори от околната среда,но при всички случаи не е добре,че ти излизат тези пъпчици.

# 122
  • Варна

Относно пъпките, пробвай да пиеш клеева тинктура.
При мен имаше страхотен ефект.
Не ги изтрепи до крак, но значително се разредиха.

# 123
Miss Noir, merci за предложението! А как точно се приготвя тази тинктура?

# 124
  • Велико Търново
Miss Noir, merci за предложението! А как точно се приготвя тази тинктура?

Продава се готова в аптеките - към 2 лв. е някъде, в чаша вода се капват само няколко капки/мисля, че отзад на шишенцето пишеше колко/, отделно е и отличен имуностимулатор Peace

# 125
  • Варна
Аз вече не я купувам от аптеките, а от пчеларските магазини.

Пия сутрин на гладно 20 капки в 50мл вода.

Отзад на етикета пише как се пие,
а при настинка също помага
и разбира се е имуностимулатор.

Може да прочетеш набързо в нета колко много помага за какво ли не.

Включително като ми излязат пъпки ги туширам с тампон с малко тинктура.
А раната, която остава след изтискана пъпка я мажа с Хомеоплазмин / от аптеките / ,
който се оказа, че има неочаквано добро въздействие и много бързо минава тази раничка.

# 126
  • На ръба..
Някой може ли да направи сравнение м/у Диамантено дермабразио и плодовия пилинг?
Кои са плюсовете на едното и другото. Търсих доста по темата, но някак все ми се струва, че донякъде се препокриват двете процедури откъм резултат,

# 127
Благодаря за отговорите, момичета! А пълнее ли се от тази тинктура?

# 128
  • София
Не,не се пълнее!

Полезна тема се заформя.Минах 35 години и усещам промяна в себе си,по-скоро страх от остаряването Wink.Много съм внимателна с кожата на лицето си ,защото съм с розацея.Отделно са ми доста неприятни разните лазерни процедури Confused.

# 129
Не,не се пълнее!

Полезна тема се заформя.Минах 35 години и усещам промяна в себе си,по-скоро страх от остаряването Wink.Много съм внимателна с кожата на лицето си ,защото съм с розацея.Отделно са ми доста неприятни разните лазерни процедури Confused.

момичета, нещо не разбирам,от коя процедура да се пълнее? по принцип разхубавителните процедури нямат такъв ефект. Grinning

# 130
  • На ръба..
Не,не се пълнее!

момичета, нещо не разбирам,от коя процедура да се пълнее? по принцип разхубавителните процедури нямат такъв ефект. Grinning

Eva111 пита дали пиейки тинктура, това би довело до покачване на теглото, не става въпрос за някоя процедура де  Laughing

# 131
Момичета, някой ползвал ли продукти на Victoria Beauty, предлагат пълна гама продукти с екстракт от охлюви, аз си взех ето този крем, не е скъп

http://victoriabeauty.eu/products/snail-extract

Все още е рано да се каже, но ми се струва доста подхранващ. На мен много ми хареса как се отрази на зоната около очите - намазах се там защото на опаковката изрично пише че може да се използва и като околоочен.

# 132
Тинктурата я давам на детето си като имуностимулатор, но не трябва да се прекалява с нея, може да отключи алергични реакции.
*DiDora*, не знам за тези пилинги, аз съм правила само със ТСА, но мога да питам дерматолжката си ако те устройва, в петък имам час.  

# 133
  • На ръба..
mamaivana Въпроса ми е не е какво представлява този пилинг, а по - скоро кое за каква кожа и каква възраст примерно се прилага, ако можеш да питаш още по - добре  Hug

# 134
mamaivana Въпроса ми е не е какво представлява този пилинг, а по - скоро кое за каква кожа и каква възраст примерно се прилага, ако можеш да питаш още по - добре  Hug
Ще я разпитам, в петък ще дам отчет... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт