Козметични процедури за жени 35+

• 64 376
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
На съвсем различен принцип действат.
Ботоксът не заглажда бръчки. Той блокира мускулите на лицето, които при движението си, правенето на мимики, образуват нови бръчки и засилват вече образувани.
ХА ги запълва отвътре, но мускулът продължава да работи.

аз обмислям да си запълня назолабиалните бръчки с хиалуронова киселина. казват,че на Жуведерм била най-добрата. какво мислите за нея?
Сподели как е минало. Аз отложих с една година, като правих само химически пилинг и мезотерапия, но вече сериозно се замислям за филър в устните и назолабиалните бръчки . Не вярвах, че за година ще се променя толкова, въпреки че полагам грижи, при вас така ли е?

# 106
  • SF
Да. Аз буквално за една година се промених.
Истината е, че тази година съм доста по-слаба от миналата.

# 107
Анонимен, според мен трябва да се започне поддръжката още от 25 години, но отново това е лично мнение.
Напълно подкрепям мнението ти, даже хората с проблемна кожа и по-рано трябва да почнат грижите.

това е златно правило, ама много жени не го спазват,защото си мислят,че когато кожата им изглежда добре на 25, то не е нужно да се полагат някакви съществени грижи за това.тук обаче много бъркат,защото кожата първо остарява отвътре.и след пет години,ако не си се грижил за нея,си проличават първите признаци на стареене.

# 108
Ботоксът не заглажда бръчки. Той блокира мускулите на лицето, които при движението си, правенето на мимики, образуват нови бръчки и засилват вече образувани.

аз обмислям да си запълня назолабиалните бръчки с хиалуронова киселина. казват,че на Жуведерм била най-добрата. какво мислите за нея?

Само бръчките ли ще попълниш или и устните ще правиш?

ами честно казано замислям се и за устните,но само горната. а пък не знам дали това е фиксирано като услуга. тоест дали мога само горна устна да попълня.ти запозната ли си с това?

# 109
  • На ръба..
Анонимен, според мен трябва да се започне поддръжката още от 25 години, но отново това е лично мнение.
Напълно подкрепям мнението ти, даже хората с проблемна кожа и по-рано трябва да почнат грижите.

това е златно правило, ама много жени не го спазват,защото си мислят,че когато кожата им изглежда добре на 25, то не е нужно да се полагат някакви съществени грижи за това.тук обаче много бъркат,защото кожата първо остарява отвътре.и след пет години,ако не си се грижил за нея,си проличават първите признаци на стареене.

Какво представлява поддръжката според вас? ОТ къде се почва..

# 110

Само бръчките ли ще попълниш или и устните ще правиш?

ами честно казано замислям се и за устните,но само горната. а пък не знам дали това е фиксирано като услуга. тоест дали мога само горна устна да попълня.ти запозната ли си с това?
Можеш да си сложиш където искаш. Самия дерматолог трябва да те посъветва, зависимост от нуждите ти, кое ще седи естествено на твоето лице. Като се оправи устата се изчиствали и част от бръчките около нея.

# 111
  • Пловдив
Всичко добре,но ако съпругът ми разбере колко пари давам за тези неща, ще ме обяви за луда
 Laughing #2gunfire
Вие споделяте ли такива неща с мъжете си?

Гледам да не ги споделям, освен ако не се налага да му искам пари Mr. Green, тогава няма как. Ако мога да си го финансирам сама, не бих казала. Всъщност първите два пъти поставянето на ХК в устните не го знае Mr. Green. Исках да видя как би реагирал, без да знае предварително, е той не разбра Mr. Green. Значи добре ме е направила докторката Mr. Green.

# 112
Зависи с какви устни си. Има жени с много тънки устни, като ги оправят няма как да не разбереш, въпреки че им седи красиво.

# 113
  • Пловдив
Даа, така е, но зависи и от количеството, което се слага Peace. Пълвият път сложих 0,4мл., вторият 0,3мл., третият 0,3мл., през интервал от месец два горе долу. При такова количество няма как да разбере Mr. Green. Само, че не е много приятно да те бодът толкова пъти вместо един Rolling Eyes. Целта на постепенното слагане беше да постигнем максимално естествен вид на устните и лицето, получи се според мен.

# 114
Даа, така е, но зависи и от количеството, което се слага Peace. Пълвият път сложих 0,4мл., вторият 0,3мл., третият 0,3мл., през интервал от месец два горе долу. При такова количество няма как да разбере Mr. Green. Само, че не е много приятно да те бодът толкова пъти вместо един Rolling Eyes. Целта на постепенното слагане беше да постигнем максимално естествен вид на устните и лицето, получи се според мен.
По същия начин работи и моята лекарка, на малки стъпки, да седи напълно естествено. Боденето не ме притеснява, правила съм мезотерапия... Simple Smile

# 115
Относно проблемната кожа - съгласна съм, че поддръжката трябва да започне по-рано, дори преди 25 г., но при мен пъпки се появиха по-късно, на около 30 г.

# 116

Какво представлява поддръжката според вас? ОТ къде се почва..

ами най-малкото следва да се започне от подходящите кремове за овлажняване, против бръчки и т. н. като разбира се подбира правилната козметика за тази цел.

# 117
Относно проблемната кожа - съгласна съм, че поддръжката трябва да започне по-рано, дори преди 25 г., но при мен пъпки се появиха по-късно, на около 30 г.

от какъв тип са пъпките ти? много странно,че са ти излезнали на 30.

# 118
Аз съм на 22год. нямам бръчки и не съм си правила анти ейдж процедури, но определено съм привърженик на всичко което се предлага като подмладяване и определено ще се възползвам след време когато се появят първите признаци на стареене  Simple Smile
Иначе съм фен на най-различните му там процедури. Кислородна терапия съм си правила около 4-5 пъти лятото и дермабразио, от което честно да ви кажа не видях кой знае какво ...имам тук там черни точки които изчезнаха след процедурата иии до там  Grinning
Видях че някой беше питал за Пловдив - в клиника ДермаПлюс си правих процедурите, професионалисти са, главният дерматолог е д-р Магдалина Гюрова, тя ти прави преглед преди процедурата и съответно те пита какъв резултат искаш да постигнеш, обяснява много добре и разбираемо за всичко. Ако се интересувате мога да напиша телефон на който може да си запишете час. Прави както младежки така и анти-ейдж процедури.

# 119
  • Sofiq

от какъв тип са пъпките ти? много странно,че са ти излезнали на 30.

Не е странно, имам приятелка, на която и се появиха пъпки след раждането. Мислеше си, че е на хормонална основа, но се оказа, че е заради козметиката, която ползва.

Общи условия

Активация на акаунт