Козметични процедури за жени 35+

• 64 396
  • 319
  •   2
Отговори
# 90
  • На ръба..
Другия месец ми предстои плодов пилинг на лицето, доколкото разбрах от козметичката няма да има излющване на кожата. Основната цел е да се свият порите, но и да подпомогнат регенеративните способности на кожата. Някой от вас може ли да се включи с отзиви.

# 91
  • Варна
В тази тема вчера споделиха момичета за пилинга
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=890283.150

В КМ видях, че има специална тема за пилинг
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858730.0;topicrefid=19

# 92
На съвсем различен принцип действат.
Ботоксът не заглажда бръчки. Той блокира мускулите на лицето, които при движението си, правенето на мимики, образуват нови бръчки и засилват вече образувани.
ХА ги запълва отвътре, но мускулът продължава да работи.

аз обмислям да си запълня назолабиалните бръчки с хиалуронова киселина. казват,че на Жуведерм била най-добрата. какво мислите за нея?

# 93
  • На ръба..
missNoir Благодаря!

# 94
Привет, онзи ден беше третата ми процедура RF-радиочестотен лифтинг. Вчера майка ми забеляза, че има промяна в мен, каза че кожата ми изглежда много добре-чиста, гладка и свежа. И аз чувствам промяна, въпреки че имам още 2 процедури, а за ефекта разбрах, че идва малко по-късно, след като колагена започне да се възстановява/10-12 седмици/.
Всичко добре,но ако съпругът ми разбере колко пари давам за тези неща, ще ме обяви за луда
 Laughing #2gunfire
Вие споделяте ли такива неща с мъжете си?

# 95
  • Варна
Не  Simple Smile

# 96

категорично не  Naughty
В моите очи пък той харчи за всевъзможни хоби глупости,така че всеки да си угажда на капризите и толкова.  Party

# 97
Ботоксът не заглажда бръчки. Той блокира мускулите на лицето, които при движението си, правенето на мимики, образуват нови бръчки и засилват вече образувани.

аз обмислям да си запълня назолабиалните бръчки с хиалуронова киселина. казват,че на Жуведерм била най-добрата. какво мислите за нея?

Задължително пиши дали си доволна и колко ти е струвала процедурата!

# 98
Привет, онзи ден беше третата ми процедура RF-радиочестотен лифтинг. Вчера майка ми забеляза, че има промяна в мен, каза че кожата ми изглежда много добре-чиста, гладка и свежа. И аз чувствам промяна, въпреки че имам още 2 процедури, а за ефекта разбрах, че идва малко по-късно, след като колагена започне да се възстановява/10-12 седмици/.
Всичко добре,но ако съпругът ми разбере колко пари давам за тези неща, ще ме обяви за луда
 Laughing #2gunfire

привет и честита Коледа! ами това със споделянето с половинката е относителна работа. аз например нямам намерение да му казвам,че ще ходя да си слагам хиалурон. но знам ли, ако все пак забележи,че има промяна ще му  кажа,че съм била на разхубавителна процедура. имам приятелка,чийто мъж въобще не забеляза,че си е сложила хиалурон. тя специално си попълни бръчките докато той беше в командировка,че иначе щеще да я надуши. Laughing

# 99

Задължително пиши дали си доволна и колко ти е струвала процедурата!

непременно ще споделя впечатленията си. все пак това е процедура,която видимо подмладява. и се доверявам на това,че ще използвам ампула, която подържа едно от най-добрите нива на качество.Simple Smile

# 100
  • SF
А аз искам да споделиш и кой лекар ти я е поставил, ако си доволна. С други думи да ни го препоръчаш. Simple Smile Успех и късмет! Ще ти стискам палци да останеш много доволна и красива след процедурата!

# 101
Анонимен, според мен трябва да се започне поддръжката още от 25 години, но отново това е лично мнение.

# 102
Здравейте, искам да си направя LED процедури на лице за избелване на петна и фотоподмладяване.
Можете ли да ми препоръчате къде в София има добри специалисти за този тип процедури?

# 103
Анонимен, според мен трябва да се започне поддръжката още от 25 години, но отново това е лично мнение.
Напълно подкрепям мнението ти, даже хората с проблемна кожа и по-рано трябва да почнат грижите.

# 104

Само бръчките ли ще попълниш или и устните ще правиш?

Общи условия

Активация на акаунт