Козметични процедури за жени 35+

• 64 246
  • 319
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
marigold_, засега са ми уговорени 3 процедури през 6-7 дни, след това - не знам Thinking
И аз отдавна отлагам, и трудно си напасваме графика с козметичката, та този път реших - няма отказване Wink Утре ще пиша Peace

# 166
Ами, аз отидох и се прибрах с кола и вчера и днес имам възможност да си стоя у нас на топло  Peace
Иначе и мен ме притесняваше студа навън, но над година ми се върти в главата да започна и сега го реших.

Бисквитка, теб през колко дни те посъветваха да правиш процедурите? Мен 6 през една седмица, не и ли много начесто се чудя.
Мисля, че има ефект върху овала още след първата процедура с уговорката, че моята кожа е в добро състояние.
Днес обаче ми се получи нещо като малка пъпчица с лимхна течност отгоре. Там точно усетих малко повече боцкане, дано да отмине, не смея с нищо да го мажа

6 процедури ми се струват много за една седмица. а всъщност има ли алтернативна процедура този радиочестотен лифтинг?

# 167
  • Велико Търново
В петък и аз съм на същата процедура, ще пиша как е при мен после Peace

И аз съм на същата процедура/аз за околоочния контур/ при същата козметичка CrazyПрепоръча ми 3 процедури през около 10 дни Simple Smile

# 168
Ами, аз отидох и се прибрах с кола и вчера и днес имам възможност да си стоя у нас на топло  Peace
Иначе и мен ме притесняваше студа навън, но над година ми се върти в главата да започна и сега го реших.

Бисквитка, теб през колко дни те посъветваха да правиш процедурите? Мен 6 през една седмица, не и ли много начесто се чудя.
Мисля, че има ефект върху овала още след първата процедура с уговорката, че моята кожа е в добро състояние.
Днес обаче ми се получи нещо като малка пъпчица с лимхна течност отгоре. Там точно усетих малко повече боцкане, дано да отмине, не смея с нищо да го мажа

6 процедури ми се струват много за една седмица. а всъщност има ли алтернативна процедура този радиочестотен лифтинг?

Има разлика едното от другото - "6 процедури ПРЕЗ една седмица" и "6 ЗА една седмица"  Peace
Първото значи период от около 1 месец и половина по моите бързи сметки  Grinning

# 169
  • Велико Търново
Така е, горе-долу веднъж седмично Peace
Днес бях на процедура - много приятно ми беше, леко затопляне- нищо парещо, нищо болящо Wink усещам кожата си като "напомпана", плътна; според козметичката  този ефект ще се засили след втората, третата процедура. Доволна съм, и определено беше по-приятно от мезотерапията.
Сиска bouquet ще ти хареса Flutter

# 170
Днес бях на процедура - много приятно ми беше, леко затопляне- нищо парещо, нищо болящо Wink усещам кожата си като "напомпана", плътна; според козметичката  този ефект ще се засили след втората, третата процедура. Доволна съм, и определено беше по-приятно от мезотерапията.

Супер  Hug
И мен ме заинтригувахте...
При теб каква е цената? И май тук имаше значение уредът, нали? Че за много неща четох и съвсем се обърках  #Crazy

# 171
Да, 6 процедури през интервал  от 7 дни,  Peace
На мен обаче ми излязоха пъпки ден след процедурата на страната, на която усещах повече леко боцкане. Понеже бързо започнаха да стават повече, отидох да ме види дерматолог, защото се притесних да не е инфекция. Уж не било, казаха ми, че е реакция след процедурата. Дано да мине и да не остане нищо от пъпките  Tired Тъкмо се радвах на добрия ефект от процедурата.
Мъжът ми каза, че с акнето за капак съвсем съм се подмладила.

# 172
  • Велико Търново
Аз засега нямам зачервявания, пъпчици...ще видя следващите дни как ще е.
40 лв. на процедура платих/но аз и ползвам отстъпка, редовен клиент съм й Wink

# 173
Biskvitka, за ходенето навън в студа казаха ли ти нещо?

# 174
  • Велико Търново
Изрично попитах и ми казаха, че няма проблем. Само слънцезащитния да използвам задължително. Днес, ден след процедурата - нямам никакви раздразнения, кожата ми е все така опъната и плътна.

# 175
Благодаря  Peace

# 176

mamaivana Не се притеснявай  Hug

Аз проблеми с акне не съм имала, но имам черни точки на Т-зоната и искам от тях да се отърва и да се посвият тези пори.

Черните точки се почистват преди процедурата при козметик, а порите се свиват от пилинга.

# 177
  • На ръба..

mamaivana Не се притеснявай  Hug

Аз проблеми с акне не съм имала, но имам черни точки на Т-зоната и искам от тях да се отърва и да се посвият тези пори.

Черните точки се почистват преди процедурата при козметик, а порите се свиват от пилинга.

Благодаряяяя  Hug  bouquet

# 178

Има разлика едното от другото - "6 процедури ПРЕЗ една седмица" и "6 ЗА една седмица"  Peace
Първото значи период от около 1 месец и половина по моите бързи сметки  Grinning
Пак ми се виждат начесто, но е индивидуален процес, зависи за колко време ще се възстанови кожата...

# 179

Разкажи моля те какво представлява процедурата. Интересувам се от ефекта, помага ли за стрии както мезотерапията.

Общи условия

Активация на акаунт