Козметични процедури за жени 35+

• 64 209
  • 319
  •   1
Отговори
# 195
Vespova, от убожданията при мезотерапията после не остават ли следи по кожата?
Като съм гледала как се прави, ми се вижда страшничко.
Ако имаш предвид белези, не остават. Свикнала съм да ме бодат и иглите не ме притесняват. Малко е по-болезнено, но лекарката ми ползва качествен обезболяващ крем и е търпимо, а като видиш ефекта, останалото ти се струва маловажно.

# 196
Vespova , благодаря  Peace А колко време ходиш с дупчици и зачервена?
След колко време изглеждаш нормално, без да прикриваш с грим?
Колко процеруди ти направи на теб?  Blush
Бисквитка, ти продължи ли с радиочестотния лифтинг? Резултатите все така ли са добри?

# 197
Здравейте,
Някой питаше за диамантеното микродермабразио в темата - правя го от година и половина на всеки  месец заедно с 8 процедури фотоподмладяване годишно (в зимните месеци) и ефекта е много добър. На 40г съм и кожата ми е без дълбоки бръчки , но изглежда чиста и свежа. Около месец след процедурите с IPL кожата се стяга. Пия и колаген тип 1 и 3 , за да се подсили ефекта от фотоподмладяването. Имам две петънца, които не се изчистиха обаче. Ползвам кремове с ХК и масла за уплътняване на кожата, но избягвам такива с плодови киселини, вит. А и пр. с пилинг ефект заради дермабразиото.

# 198
  • Велико Търново
marigold, да, направих и втората процедура, в петък ми е последната - все така добре ми се отразява, кожата ми изглежда плътна на допир, изпълнена някак..не знам колко време ще  се задържи ефекта обаче Thinking
Йофиел, може ли да споделиш какви кремове и масла ползваш?

# 199
Никоя от вас ли няма стрии, аз и преди да родя си имах отстрани на бричовете и в горната част на дупето,  явно съм предразположена.  Забелязвам, че и по гърдите са ми се появили, положението е сериозно, дайте някакви съвети, като имате предвид, че кърмя и съм ограничена откъм мазила.

# 200
Здравейте, Simple Smile
*Biskvitka* , като марки кремове - различни, зависи от бюджета за момента,но досега взимах от козметичката ми Mary Cohr "Nutri Zen", Guinot Anti age, за очи Matis balm eye.
Кремовете вършат работа само когато са съчетани добре спрямо нуждите на кожата, много съм доволна от Виши Спа нощен и най-вече от нощния Cellular age  на Nivea, има ХК и масло от камелия. Общо взето марката не ме интересува толкова, а кои  са веществата и комбинациите за уплътняване на кожата (все още проучвам, но засега знам за различни видове растителни масла -арган, макадамия,и т.н. плюс ХК) и тогава вече е по-лесно да си намерите крем и с голям бюджет и с малък. В момента ползвам и Q10 серума с перли на Нивеа, нямам още впечатления от него но не ми харесва аромата-усеща се силен мъжки парфюм.  Shocked Отделно, когато кожата ми е много суха, правя парна баня и след това се намазвам със сусамово масло, оставям да попие 10мин и след това обирам със салфетка. За разкош, от време на време слагам в шишето на сусамовото масло няколко капки етерично масло от портокал.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 11:55 от йофиел

# 201
Никоя от вас ли няма стрии, аз и преди да родя си имах отстрани на бричовете и в горната част на дупето,  явно съм предразположена.  Забелязвам, че и по гърдите са ми се появили, положението е сериозно, дайте някакви съвети, като имате предвид, че кърмя и съм ограничена откъм мазила.

Да, за съжаление ни спохождат  Sad. Аз преди не съм имала, но се появиха. И то все на такива места, които няма как да се прикриват лятото. По задната част на бедрата, отстрани на талията, от вътрешната страна на ръцете. То мазила и без това мисля, че не помагат особено. Пробвала съм разни. Видя да пише „против стрии“ и взимам. Ама стриите си стоят и се виждат  smile3511.
Едно момиче от кангото сега започна мезотерапия . Изчаквам да видя резултата и съм решила и аз да пробвам за бедрата. Новите стрии най-бързо се влияели.

# 202
Здравейте,
Някой питаше за диамантеното микродермабразио в темата - правя го от година и половина на всеки  месец заедно с 8 процедури фотоподмладяване годишно (в зимните месеци) и ефекта е много добър. На 40г съм и кожата ми е без дълбоки бръчки , но изглежда чиста и свежа. Около месец след процедурите с IPL кожата се стяга. Пия и колаген тип 1 и 3 , за да се подсили ефекта от фотоподмладяването. Имам две петънца, които не се изчистиха обаче. Ползвам кремове с ХК и масла за уплътняване на кожата, но избягвам такива с плодови киселини, вит. А и пр. с пилинг ефект заради дермабразиото.

Чакай малко, моята дерматоложка ми каза, че микродермабразио се припокрива с хим. пилинг, с краен ефект почистване на горния слой и освежаване на кожата. При дермабразиото с частици се премахват мъртвите клетки, а при пилинга с киселини. Ти ако го правиш всеки месец..., кожа останала ли ти е!?

# 203
Да, останала е, кожата не е изтъняла и съм доволна от резултата  Simple Smile За съжаление по-дълбоките петна не се махат.
Апаратът за микродермабразио има различни накрайници,в зависимост от зоната на третиране и състоянието на кожата. Козметичката ми преценява според това кой да използва. Доколкото знам има накрайник и за по меко микродермабразио.

# 204
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, някой има ли отзиви за процедурата мембранен софтлифтинг??

# 205
йофиел, сподели дали е болезнена процедурата, както и кое е по добре да се направи, тъй като се чудя пилинг или микродермоабразио да си направя Heart Eyes

# 206
  • Sofiq
Нямам впечатления, но мисля че сме младички за скалпел.

йофиел, внимавай с козметичката, досега не бях чувала, че можеш да си правиш химически пилинг или дермабразио всеки месец в годината. Ако го сметнеш, половин година си във възстановителен период. Не се учудвам, че петната не ти се махат, като правиш дермабразио през лятото още повече може да се задълбочат пигментните петна.

# 207
  • Бургас/Пз

Доколкото съм запозната няма нищо общо със скалпела, затова името е мембранен, действа се на повърхностно ниво. Гледах един руски лекар в едно предаване, който обясняваше за процедурата, но исках да разбера дали има хора , които са я пробвали и как я усещат. Води се козметична процедура, макар че има убождане с игра и нещо ме обърква всичко това.  newsm78

# 208
  • Sofiq

Доколкото съм запозната няма нищо общо със скалпела, затова името е мембранен, действа се на повърхностно ниво. Гледах един руски лекар в едно предаване, който обясняваше за процедурата, но исках да разбера дали има хора , които са я пробвали и как я усещат. Води се козметична процедура, макар че има убождане с игра и нещо ме обърква всичко това.  newsm78

Би ли ми препратила видеото, което си гледала, защото и аз гледах, но го спрях в момента, в който споменаха скалпел.

# 209
По мое наблюдение кожата ми се възстанови, порите са се свили, особено тези над брадичката, които много ме дразнят и като цяло кожата ми е по-свежа и еластична и то само от една процедура.
Бях се решила да сложа филъри, ще видим дали има нужда от тях на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт