Козметични процедури за жени 35+

• 64 206
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, някой има ли отзиви за процедурата мембранен софтлифтинг??
Нямам впечатления, но мисля че сме младички за скалпел.

йофиел, внимавай с козметичката, досега не бях чувала, че можеш да си правиш химически пилинг или дермабразио всеки месец в годината. Ако го сметнеш, половин година си във възстановителен период. Не се учудвам, че петната не ти се махат, като правиш дермабразио през лятото още повече може да се задълбочат пигментните петна.

Не съм правила химически пилинг никога. Възможно е да си права за петната, въпреки че целогодишно ползвам слънцезащитен крем най-силния фактор (SVR 50+ tinted) . Започнах процедурите през зимата и петната и тогава не се махнаха. Мисля да си направя консултация с дерматоложката ми и ще споделя  Simple Smile
Нали всички правим разлика между Микродермабразио и Дермабразио?
*Star* Не, не боли от микродермабразиото, след това козметичката ми слага ампула ХК с ултразвук и маска за лице с успокояващ ефект с йонофореза. Така, че след всички неща кожата не е зачервена, но моята е нормална.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 14:30 от йофиел

# 211
Да се похваля, направих  мезотерапия за стягане на кожата, третирахме лицето, предстоят ми още три, четири процедури. Бях притеснена дали ще боли, няма нищо страшно, неприятно беше на челото, на останалите места нямах проблеми. Днес  е трети ден след процедурата и усещам кожата си великолепна.

# 212
Да се похваля, направих  мезотерапия за стягане на кожата, третирахме лицето, предстоят ми още три, четири процедури. Бях притеснена дали ще боли, няма нищо страшно, неприятно беше на челото, на останалите места нямах проблеми. Днес  е трети ден след процедурата и усещам кожата си великолепна.

Какъв продукт ти сложиха?

# 213
nevelilka, да попитам и теб - колко дълго остават следите от боцкането по лицето след мезотерапията?

На мен сега ми останаха петна от пъпките след радичостотния лифтинг. Това ми изглеждаше най-безобидното. Tired
Не знам ще се престраша ли за каквато и да било процедура повече.

# 214
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, някой има ли отзиви за процедурата мембранен софтлифтинг??
Нямам впечатления, но мисля че сме младички за скалпел.

Доколкото съм запозната няма нищо общо със скалпела, затова името е мембранен, действа се на повърхностно ниво. Гледах един руски лекар в едно предаване, който обясняваше за процедурата, но исках да разбера дали има хора , които са я пробвали и как я усещат. Води се козметична процедура, макар че има убождане с игра и нещо ме обърква всичко това.  newsm78

Би ли ми препратила видеото, което си гледала, защото и аз гледах, но го спрях в момента, в който споменаха скалпел.

Ето тук http://bnt.bg/part-of-show/aleksanda-r-nikita-za-membranniya-softlifting

# 215

Честито, радвам се, че си доволна. Ще видиш след последната процедура колко свежа ще е кожата ти, направо ще си подмладена с години!

# 216
  • Русе
За първи път си направих вчера диамантено микродермабразио с български препарати, имало и с френски. Лицето ми изглежда чисто, кожата си я чувствам мека и еластична. Обаче не забелязвам никакво свиване на порите, белезите ми също не са мръднали. Имах две видимо големи черни точки също си стоят. Козметичката ми препоръча след две седмици да отида отново, но аз мисля да изчакам около месец.

# 217
Никоя от вас ли няма стрии, аз и преди да родя си имах отстрани на бричовете и в горната част на дупето,  явно съм предразположена.  Забелязвам, че и по гърдите са ми се появили, положението е сериозно, дайте някакви съвети, като имате предвид, че кърмя и съм ограничена откъм мазила.

Да, за съжаление ни спохождат  Sad. Аз преди не съм имала, но се появиха. И то все на такива места, които няма как да се прикриват лятото. По задната част на бедрата, отстрани на талията, от вътрешната страна на ръцете. То мазила и без това мисля, че не помагат особено. Пробвала съм разни. Видя да пише „против стрии“ и взимам. Ама стриите си стоят и се виждат  smile3511.
Едно момиче от кангото сега започна мезотерапия . Изчаквам да видя резултата и съм решила и аз да пробвам за бедрата. Новите стрии най-бързо се влияели.

Какво ще рече нови, че моите са следствие на бременността... Как действа на познатата ти мезотерапията?

# 218
За първи път си направих вчера диамантено микродермабразио с български препарати, имало и с френски. Лицето ми изглежда чисто, кожата си я чувствам мека и еластична. Обаче не забелязвам никакво свиване на порите, белезите ми също не са мръднали. Имах две видимо големи черни точки също си стоят. Козметичката ми препоръча след две седмици да отида отново, но аз мисля да изчакам около месец.

Ами, кажи на козметичката си да ти почиства лицето преди това, тя би трябвало да го знае, черните точки не се махат от процедурата, а преди нея. Неочаквай  белезите да се заличат с микродермабразио, това е като повърхностен пилинг. На мен порите ми се свиват след среднодълбок химически пилинг, който ми го прави дерматолог!

# 219
Никоя от вас ли няма стрии, аз и преди да родя си имах отстрани на бричовете и в горната част на дупето,  явно съм предразположена.  Забелязвам, че и по гърдите са ми се появили, положението е сериозно, дайте някакви съвети, като имате предвид, че кърмя и съм ограничена откъм мазила.

Да, за съжаление ни спохождат  Sad. Аз преди не съм имала, но се появиха. И то все на такива места, които няма как да се прикриват лятото. По задната част на бедрата, отстрани на талията, от вътрешната страна на ръцете. То мазила и без това мисля, че не помагат особено. Пробвала съм разни. Видя да пише „против стрии“ и взимам. Ама стриите си стоят и се виждат  smile3511.
Едно момиче от кангото сега започна мезотерапия . Изчаквам да видя резултата и съм решила и аз да пробвам за бедрата. Новите стрии най-бързо се влияели.

Какво ще рече нови, че моите са следствие на бременността... Как действа на познатата ти мезотерапията?

По-новите стрии се разпознават по цвета, червеникаво-лилавеещ, a по-старите пък са по-светли от тена на кожата.
Моята позната я засякох в събота на кангото и докато се преобличахме разказа, че вече е направила първа процедура,  доволна е как е миналo и се гласеше за втора. Нейните стрии ги е получила след загуба на тегло и си третира областта около кръста. Поразприказвахме се повече за предимствата на тази терапия и все повече се убеждавам да я пробвам и аз за моите.

# 220

По-новите стрии се разпознават по цвета, червеникаво-лилавеещ, a по-старите пък са по-светли от тена на кожата.
Моята позната я засякох в събота на кангото и докато се преобличахме разказа, че вече е направила първа процедура,  доволна е как е миналo и се гласеше за втора. Нейните стрии ги е получила след загуба на тегло и си третира областта около кръста. Поразприказвахме се повече за предимствата на тази терапия и все повече се убеждавам да я пробвам и аз за моите.

campanilla, къде възнамеряваш да си правиш тези процедури? аз все още се колебая за тази процедура, знам че боли,а и ми се иска да понабера още позитивни мнения за ефекта и. Simple Smile

# 221
явно вие сте се престрашили,за да си направите тази процедура. мен ме притеснява,че е малко болезнена, но пък щом има ефект,значи си заслужава.

# 222
  • София
Някой има ли впечатления от Мая Тачева от Пандора? Най-близо ми е и виждам, че предлагат най-различни процедури.

# 223
Някой правил ли е химичен пилинг с цел избелване на пигментни петна? Моля за мнение какъв, къде /София/, за и против? Чела съм доста противоречиви мнения, но ако лазера не помогне, мисля да се подложа на пилинг.
Някой имали впечатления от Дерма Вита? Интересуват ме лазерни процедури за премахване на петна, фотоподмладяване и пилинга - най-вече избелващия пилинг.

# 224
Някой може ли да ми препоръча дерматолог в Благоевград

Общи условия

Активация на акаунт