Козметични процедури за жени 35+

• 64 106
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
campanilla ако може да споделиш каква е цената на прегледа?
Колко процедури си направи ти, през колко време и какъв е ефекта - заличават ли се напълно петната и променя ли се трайно кожата след тях или се възстановява към нормалното си положение от преди пилинга? Притеснението ми е, да не би много да ми се изсуши кожата и да загубя трайно хидратацията и добрия вид на кожа. При мен петната са доста както тъмни така и по светли, третирах ги с лазер, след една процедура постигнах забележителен ефект само на 1 петно, другите нямат никакво подобрение. Предстоят ми още няколко лазерни процедури и след тях се чудя дали да не прибягна до пилинг.

# 226
Мина и третата процедура, може би защото съм свикнала вече, но освен боцванията, болка не усещах. Каляшева ме похвали, и тя е много доволна от резултата, каза, че реагирам изключително добре на терапията и че съм пациент мечта! Simple Smile

Има много професионалисти, но малко са тези, които умеят да те предразположат, от тази гледна точка съм щастлива, че съм неин пациент и тя е моят лекар мечта.

anbibian, аз съм след два среднодълбоки хим. пилинга и кожата ми в момента е като бебешко дупе. Еластична, тена се изравни, свежа, абе като прасковка съм!  След хим. пилинг, колкото по-често хидратираш кожата си, толкова по-добре и задължително се използва слънцезащитен крем с мин. фактор 50.

# 227
  • На ръба..
Мен днес ми беше първия лек плодов пилинг, веднага след процедурата лицето ми беше зачервено, но сега съм добре. Запасих се няколко различни хидратиращи маски и слънцезащитен си взех..утре почвам с активната хидратация, а следващата ми процедура е другата седмица.

# 228
Мина и третата процедура, може би защото съм свикнала вече, но освен боцванията, болка не усещах. Каляшева ме похвали, и тя е много доволна от резултата, каза, че реагирам изключително добре на терапията и че съм пациент мечта! Simple Smile

Има много професионалисти, но малко са тези, които умеят да те предразположат, от тази гледна точка съм щастлива, че съм неин пациент и тя е моят лекар мечта.

anbibian, аз съм след два среднодълбоки хим. пилинга и кожата ми в момента е като бебешко дупе. Еластична, тена се изравни, свежа, абе като прасковка съм!  След хим. пилинг, колкото по-често хидратираш кожата си, толкова по-добре и задължително се използва слънцезащитен крем с мин. фактор 50.

Как трябва да се хидратира лицето? Серуми и кремове, маски за домашна употреба или някакви по-специални процедури.

Аз съм правила плодови пилинги, при мен нямаха никакъв резултат - все едно не съм ги правила въобще.

# 229
  • София
Аз бих си направила процедури с Фраксел или още по-добре и една Термаж. Ама последната е доста скъпа. Въпреки това мисля да я направя или скоро или следващата зима. Прекалено е добър ефекта от Термажа.  Не може да се сравни с нищо друго. Стимулира твоят собствен колаген, но за разлика от различните радио честотни лазери и подобни, които също вършат работа, то една процедура от Термажа е достатъчна и неговото действие се простира до сърцевината на кожата и процедурата има направо феноменален ефект.

# 230
Аз бих си направила процедури с Фраксел или още по-добре и една Термаж. Ама последната е доста скъпа. Въпреки това мисля да я направя или скоро или следващата зима. Прекалено е добър ефекта от Термажа.  Не може да се сравни с нищо друго. Стимулира твоят собствен колаген, но за разлика от различните радио честотни лазери и подобни, които също вършат работа, то една процедура от Термажа е достатъчна и неговото действие се простира до сърцевината на кожата и процедурата има направо феноменален ефект.

Правила ли си си Термаж? Или някой друг тук правил ли е?

# 231
За фраксела някои из форума бяха писали, че доста им е изгорена кожата, трябва да се прави при специалист Peace

А термажа е желателно да си над 40 за да го правиш, по-рано май няма смисъл...

# 232
Аз лично, винаги съветвам процедурите да се правят при специалист, защото да нямаш ефект от някоя, е по-малкото зло...
За този термаж прочетох в нета, ама много скъпо, само за очите между 2000-2500 лв. и то не разбрах за една процедура ли е или за цялата терапия?

# 233
Моля, темата да се ориентира основно към самите процедури, не към обсъждането на един или двама лекари и то все с множество уж положителни препоръки. Благодаря!

# 234
  • София
Аз лично, винаги съветвам процедурите да се правят при специалист, защото да нямаш ефект от някоя, е по-малкото зло...
За този термаж прочетох в нета, ама много скъпо, само за очите между 2000-2500 лв. и то не разбрах за една процедура ли е или за цялата терапия?

В България има само на едно място Термаж. Няма да пускам тук информация за да не става реклама, но ако потърсите в нета ще намерите салона. Термажа е много скъп, да. Най-високата цена е на цяло лице, очи, шия и деколте - 3000 евро. Прави се еднократно и проявява постепенно действието си в рамките на 4-5 месеца и има трайност около две години. Мощно стимулира производството на собствен колаген, ХК и еластин. Видях, че може и на безлихвено изплащане с карта на  ОББ. Няма такова нещо като долна граница. Е, не е нужно на момичета на 20 години, но от 30 нагоре е ок. Все пак както се коментираше  в темата всяка жена остарява по различен начин. А аз най-много вярвам в превенцията. Не желая да се сбръчквам,  ако мога да отдалеча този момент максимално във времето ще го направя. Още повече, че когато има колаген в долните слоеве на кожата няма бръчки никакви, по напълно естествен начин - без Филъри,  без ботокс. Просто събуждане на собствената ти младост.

# 235
На мен ми излязоха няколко места с различни цени, но навсякъде се застраховат, че в повечето случаи една процедура е достатъчна, т.е.  може да се наложи и втора. Надявам се след време,  цените да паднат ... Simple Smile Сезонна ли е процедурата, имам предвид зимата ли е препоръчително да се прави, като пилинга?

# 236

Как трябва да се хидратира лицето? Серуми и кремове, маски за домашна употреба или някакви по-специални процедури.

Аз съм правила плодови пилинги, при мен нямаха никакъв резултат - все едно не съм ги правила въобще.

След пилинг се използва козметика с висок процент на овлажняващи съставки като хиалурон, протеини, пенавитин и др., която е хубаво да се нанася възможно най-често. Да не забравяме, че кожата реагира на цялостното състояние на организма ни и е много важно количеството вода, което премаме.

# 237
  • Русе
Да попитам има ли процедура за почистване на лице без комедоночистач. Не съм от София, в нашия град съм ходила на 2-3 места и винаги почистването на лицето е с комедоночистач. На едно място ми предложиха диамантено микродермабразио, но то е по-скоро за освежаване на кожата, а не за почистване. Имам по-големи черни точки, подкожни пъпки и др.подобни, които ми се иска да махна. Моя приятелка ходи на някаква процедура, която била на принципа на обгарянето, но пък й останали дупки на местата, където са били пъпките.

# 238
  • София
Да попитам има ли процедура за почистване на лице без комедоночистач.

Да, с ултразвукова шпатула.  Peace

# 239
Да попитам има ли процедура за почистване на лице без комедоночистач. Не съм от София, в нашия град съм ходила на 2-3 места и винаги почистването на лицето е с комедоночистач. На едно място ми предложиха диамантено микродермабразио, но то е по-скоро за освежаване на кожата, а не за почистване. Имам по-големи черни точки, подкожни пъпки и др.подобни, които ми се иска да махна. Моя приятелка ходи на някаква процедура, която била на принципа на обгарянето, но пък й останали дупки на местата, където са били пъпките.

Лазерен пилинг?

Общи условия

Активация на акаунт