Любители на котки – Тема 100

• 42 817
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Един сърдит поглед,че се отчитам със стара снимка:
Скрит текст:

# 136
  • Варна
Само от мен искат храна!  Sunglasses
През деня ме няма, но не просят. Като се прибера има танци.

Ако съм цял ден у дома, просят по няколко пъти.

# 137
  • София
Страхотен сайт, толкова много инфо. newsm78 Четох, четох и има още много за четене. Тъжно е, че има ужасни снимки, на жални, страдащи писанки. Иска ми се да сме поне малко по- добри  baby_neutral

Да, има страшно много инфо и особено за новаците в отглеждането на котки е неимоверно полезен. Не че и най-''закоравелите'' котколюбци няма какво да научат от него Peace Ще започна да превеждам, веднага, щом успея да ''акумулирам'' малко време.

А страдащите котета... Ами, ако си бухнем главата в пясъка, те няма да станат по-малко, за жалост Sad На мен много често ми се случва да не мога да заспя вечер от някои картини, които съм виждала, ако се появят в съзнанието ми отново. В такъв момент ми се иска да имам властта на Сталин и Хитлер, взети заедно Mr. Green Пък аз да си подбера критериите, кой да ходи в газовите камери Joy

Имаше едно време една реклама на Ариана: пич, представящ си,че е на брега на море от бира. И култовата фраза: Мечтиииии...

# 138

Много хубава снимка!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 23:59 от amy_nka

# 139
  • Варна
Нова лудост забелязвам аз у Късметка. По цял ден съм на работа и тя е сама, скоро беля не е правила - бързам да я похваля Simple Smile
А лудостта е, че като изляза до тоалетна или до долния етаж и почва да мяука и се нарежда до вратата. Ляга там и не мърда докато не ми чуе гласа или не се върна Simple Smile
Като си легнем е залепена за мен, в момента се мие и се е подпряла удобно на мен. Току отнеса и аз някоя баня Simple Smile

# 140
  • София
Моят си идва с мен и в банята и в тоалетната. Ако затворя вратата докато се къпя, настава един рев. Joy

# 141
  • Варна
 Hug милите котаци Simple Smile Май само ние не спим,mlv... Аз се върнах от преди час от една конференция на работа, след която имаше страхотен банкет Simple Smile

# 142
  • София
Нещо не успяваме да си легнем преди един. Само котьо придремва.
Хубаво нещо са банкетите Laughing

# 143
Толкова дъжд се изсипа днеска... И продължава да вали и да гърми, но и аз не спя... В понеделник се започва с мръзненето... -2 градуса  Sad Мисля си за бездомните животинки... Де да бях една милионерка... Tired
Малко носталгия - липсва ми някоя от котките ми да спинка до мен в леглото и да мърка успокоително, все едно "светът е за двама"...

# 144
Някой от вас ще ходи ли на котешката изложба днес и утре?

# 145
  • Пловдив
Коледна фотосесия на любимци:
http://vbox7.com/play:e9262ddade

# 146
Много пишете, не мога да смогна с четенето .....

# 147
Малко носталгия - липсва ми някоя от котките ми да спинка до мен в леглото и да мърка успокоително, все едно "светът е за двама"...
Моите и двамата лягат на леглото отстрани, но допряни до мен и като се събудя виждам четири ококорени очи срещу мен. Така спят, а като дойдоха и двамата бяха толкова диви. Малкият ми одраска веднъж окото, не знам как точно стана и вътре на бялото имах няколко дни силно зачервяване. Сега слава Богу много са се кротнали, чак ми липсват белите им понякога.
Само малкият е много лаком. Ограничавам го, защото мисля, че ще си навреди с това преяждане. От лакомия чак си счупи купичката - стандартна купичка за хранене на домашни любимци. Май я загриза.  Simple Smile

# 148
Аз не зная моя Мърти какво мисли по въпроса за спането ми на неговата спалня. Така да се каже леглото е нестандартно голямо, предвидено за същества снажни, с дълги снаги, над два метра надолу и почти два настрани, но уви, някак, когато се събудя посред нощ свита в поза тридневен зародиш, отвита, треперюща от студ и схваната, започвам да се притеснявам, не досаждам ли на котката си, когато спя на спалнята?

# 149
  • Варна
Ето ни котска снимкааа:) Такава рядкост са кадри с Късметка на крак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт