Любители на котки – Тема 100

• 42 808
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ОООО, красота, таз Късметка Heart Eyes

# 151
И у дома като в Касита. Огромна спалня и редовно сме избутани от Бела да се срамуваме в ъгъла... Друго любимо е да почне да ни гази нощем. Ама буквално ходи отгоре ни и подскача. Разбужда ни и после иска да я мачкаме.
Ей тук си пази владението:

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 15:42 от Алечка

# 152
  • Варна
Ах, Бела ме уби с изражението си Simple Smile Пречите май наистина Simple Smile
На нас дивана ни е по мярка, ма сега сме сами и затова...

Това е отпреди две минути наши принцески сиятелства на дивана Simple Smile

# 153
Брей, какви запазени дивани имате, като нови са Mr. Green

# 154
  • Варна
Този е на година и нещо. Има белези от котски нокти, но набутвам нишките обратно и става беля-невидимка Simple Smile Имам погривала в такъв цвят за лятото и това родопското за зимата, ма ще перем диван на лято де...

# 155
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз не зная моя Мърти какво мисли по въпроса за спането ми на неговата спалня. Така да се каже леглото е нестандартно голямо, предвидено за същества снажни, с дълги снаги, над два метра надолу и почти два настрани, но уви, някак, когато се събудя посред нощ свита в поза тридневен зародиш, отвита, треперюща от студ и схваната, започвам да се притеснявам, не досаждам ли на котката си, когато спя на спалнята?
За притеснение си е.  Joy Joy Joy

Мира, защо пускаш Нейно принцесие да си мокри лапките?! hahaha
Всеки път, на всяка снимка ми се ще да заровя пръсти в козинката й, и да полегна до нея. Crazy Laughing

# 156
  • София
Така се прави, когато не ти обръщат внимание, а пишат по разни форуми Mr. Green
Скрит текст:

# 157
# 158
Студено става навън и както писа едно момиче: "горките животинки на улицата". Работя в едно заведение и оставям храна на писаните от улицата, когато шефката я няма. Онзи ден виждам една бабка, седнала отвън пие кафе, фасон голям, цигарата се държи демонстративно, червосана... и така. Минава покрай нея една съседска писана, бездомниче, с коте на 6 мес., които се подвизават в съседен двор. Тая посяга да ги гони с крак. Щях да я смачкам с поглед и споделих с колежка, която обича животни, как ако бях собственичка, на тая кракът и нямаше да стъпи повече при нас. Преди години мъжът ми изгони наш клиент, който ритна кучето в склада. Искаше ми се да имам повече власт над тъпаците #2gunfire. Та като я нямам, мога поне да оставям храна до контейнера.  sohappy

# 159
Беба, светът е пълен с боклуци като тая бабка, дето един ден ще си умре сам самичка в изкуствения си кужух. Важното е да не си затваряме очите, ушите и устата. Пожелавам ти един ден да имаш собствен бизнес.  Peace

# 160
  • Варна
Евтини душички има и сред нас, ограничени и необичани, затова не могат да обичат животинките ...
Ето Йода от тази сутрин:

Голяма любов струи, дума да няма Simple Smile
Я да питам аз, много обича омлет, пристига веднага и иска. На нищо друго не посяга, но яйцата са магнит. Давам да опита, на тиган са без мазнина и подправки. Овесени трици има вътре щото е моята закуска все пак, но лошо ли правя като и давам да хапне яйца?

# 161
Яйчицата даже са много полезни, хубаво правиш Wink аз давам в месеца по 2-3 варени яйца, ако не забравя. А за триците идея си нямам newsm78

# 162
  • Варна
Ахаа, Addicted, благодаря ти. Ще знам, за нея ще са без триците Simple Smile

# 163
# 164
Леле тая Късметка каква е рунтава! Simple Smile Това нашата порода (в смисъл превъзходна) ли си е или някаква специална?
На мен ми е любима котешката шарка, с която са повечето котета тук. С модификации и петна, но все на черти.

Общи условия

Активация на акаунт