Любители на котки – Тема 100

• 42 834
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Стела е много красива! Да му купите подарък на момичето, че днес има имен ден  Grinning

Леле, Таня, прекрасни снимки! Живот си живее Гълъбинчето. Много харесвам тези хамаци за парно, но нямаме радиатори вкъщи.

# 121
  • София
От вчера вкъщи почесването е забранено, ако си в изправено положение. Защото котьо дебне и се мята като невидял. Тази сутрин разпра крака на ММ (онзи с котарака на главата). ooooh!

# 122
Стела е много красива! Да му купите подарък на момичето, че днес има имен ден  Grinning

Не знаех, непременно един пауч подарък!

# 123
mlv , на мъжа ти май не му върви с котките Grinning

# 124
  • София
Добре, че именно на него не му върви, че ходи най-дебело облечен. Ние със синът миткаме по къси гащи и тениски и ако ни скочи, #Crazy Crazy Голям дивак. В полилея обикновено търси разни мухи, но там те са вече добре препечени. Най-много да поопърли някой мустак Mr. Green.

# 125
Явно ги обича препечени , това си е деликатес  hahaha

# 126
Страхотни муцунки!  Heart Eyes А Гълъбинка е голяма чаровница. Хайде, да се отчета и аз с данък в новата тема.

Томи става голяма лудетина. Той пък се забавлява като къса вестник на малки парченца. Дере го с ноктите. И мухи обича да лови.

# 127
Здравейте, имам мъжко коте на 7 месеца, което вчера взело че се изпишкало върху цял сак с дрехи.Ще се изперат естествено, но много мирише и се чудя дали не е вече за кастрация.Смисъл да е започнал да маркира територия  newsm78 Има ли други причини, поради което котките правят така или просто го е направил на инат  Blush

# 128
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Най-вероятно почва да маркира.  Peace Малко раничко, но няма да е първият почнал на тази възраст. Другите възможности са: да сигнализира, че има някакъв здравословен проблем; отмъщава си за нещо на собственика на дрехите или се опитва да получи повече внимание от него; прави го на инат защото е отвратителен злобар.  Mr. Green
Ако имаш ветеринар, заведи котанчо при него да го прегледа и да уговорите кастрация. Peace

П.П. Опиканите с котешка урина дрехи продължават да "ухаят" и след пране и ароматизиране. Виж на първа страница метод за справяне с тази остатъчна миризма.

# 129
Лъки е кастриран на 8 месеца, защото беше почнал да ни се качва (то пък, не че е спрял...). По-напредничавите доктори твърдят, че след 6тия месец е ок за мъжко коте. Hug

# 130
И двамцата са ми кастрирани на 6 месеца.  Heart Eyes

# 131
  • София
Момичета, попаднах на изключително ценна информация за здравето на котките. На руски е, но се надявам да успеете да си преведете с транслатора, тези, които не владеете този език. Просто нямам време да седна да превеждам, твърде много е, а аз не раполагам с такова свободно време. А информацията там е голяма и изключително интересна. Има за различни заболявания, за ваксинациите, за психически разстройства у котките, за кастрацията, за бъбречно-каменната болест, и какво ли още не. Ще се опитам да преведа най-важните статии, но ще става бавно и, естествено, не наведнъж. Затова сега ви давам линка, който пожелае, да си потърси как да си преведе.

http://www.liveinternet.ru/community/kotomaniya/rubric/2164185/

Обичам я тази тема, с всичките котешки мами, които сте толкова загрижени за писаните си, колкото и за децата си! Защото сме ЕДИНОМИШЛЕНИЦИ !

# 132
И аз най-накрая в новата тема. Малко повече бях ангажирана.
Но имам данък. Днес реконструирах едно старо легло и познайте на кого стана, на никого не си го дава  Wink Е, малко трудно се вижда де Wink

Да ходя да набивам чембери на една позната, забременяла и иска ада маха котката й. А тя е от бебе при нея. Поне да я информирам повечко. Поне на човешки и ветеринарен лекар да отиде.

# 133
Момичета, попаднах на изключително ценна информация за здравето на котките. На руски е, но се надявам да успеете да си преведете с транслатора, тези, които не владеете този език. Просто нямам време да седна да превеждам, твърде много е, а аз не раполагам с такова свободно време. А информацията там е голяма и изключително интересна. Има за различни заболявания, за ваксинациите, за психически разстройства у котките, за кастрацията, за бъбречно-каменната болест, и какво ли още не. Ще се опитам да преведа най-важните статии, но ще става бавно и, естествено, не наведнъж. Затова сега ви давам линка, който пожелае, да си потърси как да си преведе.

http://www.liveinternet.ru/community/kotomaniya/rubric/2164185/

Обичам я тази тема, с всичките котешки мами, които сте толкова загрижени за писаните си, колкото и за децата си! Защото сме ЕДИНОМИШЛЕНИЦИ !                                                                                                
Страхотен сайт, толкова много инфо. newsm78 Четох, четох и има още много за четене. Тъжно е, че има ужасни снимки, на жални, страдащи писанки. Иска ми се да сме поне малко по- добри  baby_neutral

# 134
  • София
Един от редките моменти, когато дивакът спи върху мен,
Скрит текст:
но то е заради одеялото. Залепил се е за мен като кърлеж и не мога да си наместя удобно лаптопа Mr. Green
Прекрасни котаци показвате. Томито ни е събрат по лов на мухи и хартиокъсане Joy

Общи условия

Активация на акаунт