Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добър вечер, момичета. Дали може да ми препоръчате някакво олио за почистване на грим, включително и очен и спирала, което да е като това на The Body shop? Може и някакъв продукт от типа "cleansing balm", но задължително и за почувстване на очен грим Simple Smile Благодаря ви предварително.

# 511
# 512
  • Стара Загора
Balea имат такова, но.... го няма тук все още. Предполагам знаеш за твърдото масло/балсам в метална кутия на The Body Shop. Сега забих дали има нещо подобно на нашия пазар. newsm78

Не е за тази тема, но това ми откри търсачката

Скрит текст:
Мицеларно дегримиращо олио, разкриващо красотата на кожата

Био масло за почистване на грим

Почистващо дегримиращо олио за лице и очи, Huile Demaquillante

А, Бубс се включи с предложения. Flutter

# 513
  • София
Благодаря ви Hug Ще погледната предложенията ви. Аз по-скоро нещо дрогерийно искам като цяло, но не съм се заглеждала дали има подобни олиа/балсами, а и не съм виждала честно казано.
iv4enceto_91 За body shop-а в кутийката го знам, но исках нещо по-бюджетно за проба, че може пък такъв тип продукти да не ми допаднат изобщо...но не съм виждала сякаш у нас подобно в дрогериите...

# 514
  • Стара Загора
И аз не съм. Laughing
Може и да има някакви олиа, но трябва да се търси.

Аз да питам за някакъв продукт за къдрава коса, който да оформя къдриците и да е с мокър ефект, т.е. да стоят като след баня. Питаха ме за съвет, а аз съм боса в тази част. Някакъв гел може да е, без претенции за цена. Peace

# 515
Момичета, помагайте! Търся си маска за нормална (права) коса, най-вече за по-лесно разресване и блясък, да е без силикони и ако може да не мирише на кокос  или бадем Mr. Green

# 516
  • София
Момичета, помагайте! Търся си маска за нормална (права) коса, най-вече за по-лесно разресване и блясък, да е без силикони и ако може да не мирише на кокос  или бадем Mr. Green

Маската с годжи бери!

# 517
Здравейте,момичета!Предложете ми  водоустойчива спирала за обем и удължаване.Благодая!

# 518

Маската с годжи бери!

Супер, благодаря ти!  bouquet

# 519
Благодаря ви Hug Ще погледната предложенията ви. Аз по-скоро нещо дрогерийно искам като цяло, но не съм се заглеждала дали има подобни олиа/балсами, а и не съм виждала честно казано.
iv4enceto_91 За body shop-а в кутийката го знам, но исках нещо по-бюджетно за проба, че може пък такъв тип продукти да не ми допаднат изобщо...но не съм виждала сякаш у нас подобно в дрогериите...
Защо не си вземеш мицеларна вода на Гарние ? Не е олио, но сваля добре грима.

# 520
  • Стара Загора
И аз съм доволна от мицеларната на Garnier, за сега само розовата съм ползвала, даже и в момента я използвам. Също така съм доволна от мицеларната на Mixa (без помпичка), използвала съм до сега само Anty dryness, но имам купена и тази със цинк.

# 521
  • София
Аз имам Гарниерската, дори Биодерма-та, но ми се искаше и нещо по-дъблоко почистващо, с което да не използвам по 3-4 тампончета всеки път Grinning

# 522
Аз имам Гарниерската, дори Биодерма-та, но ми се искаше и нещо по-дъблоко почистващо, с което да не използвам по 3-4 тампончета всеки път Grinning

Аз съм доволна от кърпичките на Гарниер с мицеларна вода. Изкарвам месец с тях. 25 броя са, долу горе по една за всеки ден, защото не всеки ден се гримирам. 6,50 са в ензо, но съм си ги взимала по-евтино от разни парфюмерии. Не съм се интересувала може и други фирми да са ги пуснали.
На мен с тампончета ми е трудно да си махам спиралата, не напоявам равномерно и не ми е удобно.

# 523
  • SF
Опитай Фитокод, много доволни има Simple Smile
След лош опит не посягах към българското, но се престраших с измиващия им гел и мога да кажа, че е по-добър от всякакви скъпи марки, които съм ползвала. Ще пробвам и крема и 35+, но първо да измажа каквото съм накупила, че се заринах с кремове Tired

Тези Фитокод имат ли си магазини или къде изобщо се продават?
Аз сега съм много доволна от Nатаura на Биофреш от измиващия гел и лосионът за тяло. От ваша препоръка си мия лицето с Yoghurt Bulgaria и много ми харесва. Повече от скъпите. Но те са ми много удобни за намиране (живея до мол, в който си има фирмен магазин).
Бих пробвала Фитокод, защото съм приятно изненадана от Nataura.

# 524

Тези Фитокод имат ли си магазини или къде изобщо се продават?
Аз сега съм много доволна от Nатаura на Биофреш от измиващия гел и лосионът за тяло. От ваша препоръка си мия лицето с Yoghurt Bulgaria и много ми харесва. Повече от скъпите. Но те са ми много удобни за намиране (живея до мол, в който си има фирмен магазин).
Бих пробвала Фитокод, защото съм приятно изненадана от Nataura.

Имат фирмени магазини, имат и онлайн-магазин. В други магазини също ги продават, аз си купувам от Be Fit техни продукти, случайно забелязах, че ги има.

Общи условия

Активация на акаунт