Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
По-добрия избор от био магазин Peace
Аз махам много успешно спирала, дори водоустойчива с чист екстра върджин зехтин. chef

# 421
И аптеката не е сигурно - там продават най-вече такива с примеси - Икаров... и т.н.
Истински, чисто масло, търсете в био магазин - да няма нищо друго в него и да е сертифицирано  Peace

# 422
Последно взех 100 мл. розова вода и 30 мл. масло на Алтея, от магазина на Зоя, излязоха към 20 лв. Мисля следващите да не са от там.
Зехтина на мен ми дразни очите, подуват се и сълзят.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 15:07 от Lemy

# 423
Холи пинк, лилавия шампоан на шварцкопф, новия е страхотен. Наистина направи русата ми изтощена коса невероятно мека. Прецаках се обаче защото го взех от Лили за 10.75, и после го видях в ДМ за 6.99.
А другите пробвала ли си ги? И мнение за маската ако може, ако някой я е пробвал.
Определено на другото ходене до мола ще взема още поне два лилави шампоана. По-нищо не отстъпва на професионалните, които имам.
 bouquet

# 424
Аз затова и ги сравних именнно с професионалните ми неща в банята, дори някой не са толкова добри, колкото него. Мога да дам мнение за балсама за боядисана коса - прави косата много мека, а цветът наистина се запазва до 10 седмици. Има серия за блондинки, брюнетки - четох доста добри отзиви за тях, особено за маската от серията за брюнетки. Радвам се, е ти е харесал  Hug

# 425
  • София
Аз мога да похваля маската за серията Омега Рипеър, много ми харесва, дори след силно изсушаващи шампоани сложа ли маската, косата става много хубава!! Препоръчвам я, никога няма да остана вече без нея. Шампоана от серията омега, ми идва тежичък, но пък ще пробвам този за боядисана коса. bouquet

# 426
  • SF
Аз си купих шампоана и балсама Оmega Repair, но още не съм ги ползвала. Маски не видях от тази серия.

# 427
Здравейте,въпроса ми не е за тук,но все пак да попитам ако има момичета от Стара Загора дали са срещали някъде този фнд   http://studio-k.pl/dermacol.jpg
Благодаря Simple Smile

# 428
Маска за лице от която да сте доволни? Нужна ми е за изчистване и изравняване на тена, сияен и отпочинал вид.

# 429
Аз мога да похваля маската за серията Омега Рипеър, много ми харесва, дори след силно изсушаващи шампоани сложа ли маската, косата става много хубава!! Препоръчвам я, никога няма да остана вече без нея.

Това пак от серията на Клаудия Шифър ли е?
Една ли е само маската?

Аз пък си взех от новите шампоан и маска на Фруктис, за растеж май, много им харесаха също, в момента са на промоция в Била  Peace

# 430
  • Deutschland
За растеж на силна коса са. Имам ги, ухаят на зелена ябълка

# 431
  • София
raja_nikol да, от серията на Клаудия Шифър е маската. Имат и балсам, шампоан и серум за коса мисля + маската, в която съм влюбена, отивайте и си я купувайте, няма да съжалявате.  Peace

# 432
Евтини гримчета и кремчета не си купувам. Лак за нокти да, защото не държа толкова дали ще е от 3лв или от 15лв, но никога няма да рискувам с евтини кремове и пудри за лице, все ме е страх да не си докарам ядове после, иначе ми се иска да нее давам по една чанта пари за козметика но... Grinning
Макар, че четох на много места за крем Кларина на Хималая, бил много хубав особено за кожи податливи към пъпки. На мен ми излизат около цикъла, не са някакви огромни и подкожни, но все пак са пъпки и ме дразнят. Мислих да си купя въпросния крем, но пак ме е страх да рискувам, а кожата през повечето време ми е хубава и най-много да си навредя. Поръчах си билковите таблетки на Хималая за детоксикация на тялото, спомагат черния дроб и пречистват кръвта, кожата ставала много хубава от тях и са евтини, което е и темата  Laughing като ми ги доставят след няколко дни, ще започна да ги пия и ще ви споделя мнението си

# 433
  • Deutschland
Аз пък от скъп крем си докарах страхотна алергия и повече стотинка няма да дам за скъпотия. Имам пари за скъпи неща, но не желая да ги давам за тях.

# 434
Ами нали все се надяваме, че по-скъпото е и по-качествено. Несъмнено е така, проблемът е там да намерим подходящия продукт и също е много важно да съобразяваме продуктите според типа кожа който имаме. Аз лично мисля, че за сега съм намерила моите кремове, но определено ще пробвам и други. Особено се притеснявам от момента когато ще забележа и първите бръчки ...пазара е претрупан с разни неща от които повечето за нищо не стават

Общи условия

Активация на акаунт