Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 348
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз си правя двуфазен дегримьор и съм доволна. Беше хит преди време в бг-мама. Simple Smile

# 406
  • гр.Мартен
Desireeee, би ли споделила от къде си купуваш тия трите за нокти? Simple Smile

Иначе, в миналата тема стана дума за интимните гелове.
Да ви кажа честно какви ли не съм пробвала и евтини и скъпи и сякакви.
Най-доброто според мен си остава гела на Себа Мед. Хем е медицински, хем щадящ, хем няма дразнене, абе струва си парите отвсякъде. Цената в нета е завишена, а и доста често по аптеките го пускат с намалена цена стигаща до около 10-12 лв. Което в сравнение с Лактацид, разликата от 5 лв е направо смешна спрямо качеството на продукта.

Този интимен гел го използвам от 5-6 години по препоръка на гинеколожката ,да си призная не бих го заменила за друг Wink

# 407
  • Пловдив
Какво го прави толкова различен от Лактацид?

# 408
Аз съм доволна от двуфазният дегримьор на Гарниер. С чувствителни очи съм и за това гледах малко с недоверие на този продукт и марка, но изненадващо съм доволна. За суха кожа, препоръчвам мицеларната вода на Микса.
А най-добре розова вода и масло от жожоба.

# 409
  • гр.Мартен
Какво го прави толкова различен от Лактацид?
За мен Seba Med  е уникален. Тази марка е доказана с годините,но не можем да кажем същото за Лактацид. Но това си е мое мнение и те ангажирам никой с него.

# 410
Преди много време бях ползвала Лактацид (купен от България) и бях останала много доволна.
Преди около 2 години ползвах Лактацид (купен от чужбина) и отново останах доволна.
Съвсем скоро купих Лактацид от ДМ България - не съм доволна, имам чувството, че е ужасно разреден...
СебаМед също съм ползвала веднъж. Беше отдавна и не мога да кажа дали ми е харесал много. Имам само спомен, че беше ок, без някакви нежелани реакции.

# 411
Благодаря ви за отговорите за дегримьорите  Crazy
БисквиткаHug

Аз си правя двуфазен дегримьор и съм доволна. Беше хит преди време в бг-мама. Simple Smile
Изтървала съм хита, ще дадеш ли рецептата  Laughing Hug

# 412
50% розова вода и 50% масло от жожоба  Peace Това мисля беше

# 413
Холи, благодаря  Wink
А ти кой двуфазен лосион харесваш ?

# 414
Не е за темата, затова и не дадох мнение. но:

Скрит текст:
харесвам на Клиник, но той оставя мазен филм, който не вски харесва. Той е двуфазен, иначе имам мицеларна вода специално и само за очи на Phytomer, която е единствения продукт въобще, който може да махне спирала от миглите ми (с едно-две движения маха всичкия очен грим). Много малко неща успяват да ми махнат спиралата, миглите ми са такива, изпиват я и тя буквално залепва (а ако използвам електрическа извивачка да не говорим), само тази мицеларна вода успява

# 415
Благодаря ти  Hug

# 416
  • София
50% розова вода и 50% масло от жожоба  Peace Това мисля беше

Да, това е "рецептата", но аз слагам 2/3 розова вода и 1/3 натурално масло от жожоба, авокадо....избро голям на масла. Simple Smile  Ако го правиш, сподели дали си доволна.

# 417
Да, това е "рецептата", но аз слагам 2/3 розова вода и 1/3 натурално масло от жожоба.
И аз така.

# 418
  • SF
А от къде си купувате маслата, за да вярвате, че са истински?

# 419
  • София
От аптека

Общи условия

Активация на акаунт