Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Взех си шампоана на Dove за обем май (за тънка коса).Не съм доволна.Като резултат след измиване е нормален,но мноого бързо ми се омазнява косата!Необичайно бързо просто.В момента съм и с кристалите на Сайъс.И те са зле,ще се връщам към Митик оил на Лореал.
ЧНГ момичета!

# 391
И аз се засилих да купувам шампоана на Дав, но четох много отрицателни мнения и се отказах. Не само, че не придавал обем, ами и сплесквал косата, омазнявала се по- бързо.. Tired

# 392
  • Варна
Така е  Peace

# 393
  • София
ЧНГ на всички! Simple SmileАз пък наистина съм много доволна от синия и розовия на Dove Advanced series,но все пак на всеки му се отразява различно.

# 394
  • Пловдив
В момента в ДМ има намаление на спирали на Miss Sporty и Alverde дали при тях има такива със силиконова четка и на коя да заложа?

# 395
на алверде нито една спирала не става за нищо

# 396
Честита Нова година момичета,влизам с въпрос този път с какво да си свалям спиралата ? Първо си измивам лицето с нещо почистващо,после с тампон започвам за трия очите си или с мицеларна вода на рефан,която много ми похвали една приятелка,колкото и да е добра тази вода ужасно ми щипе,тоалетно мляко също съм пробвала и то щипе. Алверде,Балея имат ли нещо за сваляне на грим и дали са добри ? Това е въпроса ми ,,накратко'' Simple Smile

# 397
Относно професионалните продукти, аз съм от жените, които буквално косата им е различна, ползвайки такива, в добрия смисъл. От дрогериините вече писах, за мен серията на Шфарцкоп и Клаудия Шифър е по-добра и от някои професионални.

Дав сплескват косата ми, преди години съм ги пробвала, като гледам не са ги оправили

Премахване на спирала - двуфазен дегримьор.

На мицелараните води харесвам само тази на Ла Рош и на Нивея. Нивеята сваля с помощта на масло, затова при някой не е така ефективна като другите, бъкани с глилколи. Тя единствена не ми оставя лепкаво чувство

# 398
на алверде нито една спирала не става за нищо
В момента се опитвам да ползвам спирала на Алверде (nothing but volume) - кафява. Доверих им се като уж по-натурална марка, предвид другите им продукти.
Имам чувството, че от нея започнаха доста да ми капят миглите обаче. Ще пробвам още 1-2 пъти, за да потвърдя (на себе си) и я запращам към кошчето за болкук.
Та ако някой знае за изпитана, хубава, кафява спирала (може и да не е нискобюджетна, стига да е хубава, а ако се води и хипоалергична, още по-хубаво), моля да сподели!

# 399
  • SF
В момента в ДМ има намаление на спирали на Miss Sporty и Alverde дали при тях има такива със силиконова четка и на коя да заложа?

На Miss Sporty - жълтата. Със силиконова четка е. Близнак е на спиралата на Аvene, която струва 32 лева.
Ако търсиш спирала със силиконова четка, не се колебай. Колко ли струва с намалението??

# 400
  • Пловдив
Ами в каталога пише Спирала Miss Sporty различни видове 3,99
Утре ще проверя и ще пиша дали всички са на тази цена, ако я има ще я купя.

# 401
Премахване на спирала - двуфазен дегримьор.
Ще ми препоръчаш ли такъв ?  Blush

# 402
  • Велико Търново
Жани, аз съм много доволна от двуфазния лосион на Нивеа - премахва отлично грима, не дразни очите. Сега реших да пробвам с Гарние - не ми е толкова комфортно с него и повече тампончета са ми необходими, за да изтрие всичко от очите Wink Преди ползвах и на Микса - също добър за мен Peace

# 403
  • Варна
 Аз съм с чувствителни очи. Щипе ми от всичко. Махам спирала и всякакъв грим с мицерална розова вода

не щипе и почиства сравнително добре без търкане. Първата,която взех беше с пръскалка та сега купувам и пресипвам.

# 404
  • Пловдив
Купих на Miss Sporty тази в цикламената опаковка, че четката повече ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт