Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ако 20-на лева с доставката не ти е много Loreal Professionnel Absolut Repair Lipidium е бюджетен шампоан от професионалните серии, които би ти свършил добра работа на косата.

Мерси, ще го проверя и по фриз. салони  bouquet

# 481
Има го, да. Евтина и ефикасна е тази серия на Лореал и се работи доста с нея по салоните.

# 482
  • София
Мерси, при Вас увредена ли беше косата - имаше ли ефект след първата опаковка
Не не беше увредена, беше по суха след едни третирания. Но сравнение с други бюджетни балсами и маски, този много ме впечатли.Малко количество върши голяма работа и разплита мн лесно косата.След сушене косата ми е гладка и мека. Пробвайте, евтин е, но за цената си е находка. Peace

# 483
От доста време търся топ лака на Констанс Карол (Constance Carroll). Виждали ли сте го някъде? За Варна питам, но и онлайн става, аз не го открих...

# 484
Мен ме интересуват пък червилата на Constance Carroll, бях ги намерила в интернет но пращаха само на едро,  Crossing Arms Crossing Arms Пак за Варна питам..

# 485
И аз имам малко нужда от коментари - тук за моята боядисана суха коса препоръчахте жая, гарниер - ползвах балсами , шампоани ... 0 резултат. Все така сламена коса ... споделете ,моля, някакви масла и маски за суха и изтощена коса, много заплитаща се  ( че явно с шампоани няма да го бъде ефекта)
Маска за коса на Дав, олио за коса на Балеа, не мога да дам линк в момента. Много бях доволна и от двете.

# 486
  • SF
Олиото за коса на Балеа какво съдържа?

# 487
  • Стара Загора
Олиото за коса на Балеа какво съдържа?

Предполагам, че става въпрос за този продукт, не съм го използвала, но тук мже да се види състава (на Inhaltsstoffe) - https://www.dm.de/balea-professional-oil-repair-haaroel-p4010355117953.html
Не помня преди дали имаше повече от един такъв продукт, но сменят опаковките на тази серия и май има и нови продукти, видях, че има и такова олио за боядисана коса, но май все още не съм виждала новите опаковки и продукти тук.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 13:03 от ❇Sisi_91❇

# 488
  • SF
Мерси! А оформя ли хубаво къдрици? Искам да го препоръчам на сестра ми, която е със ситно къдрава естествена коса и не я изправя.

# 489
  • на последния етаж
...Затова, ако знаете нещо за кожички ще съм безкрайно благодарна.
Ползвам това и много добре ми се отразява Peace
И аз си купих това масло. Доволна съм.
От къде?

# 490
  • Пловдив
Има едно червило на Констанс Карол, чийто цвят в никоя друга марка /и по-скъпи/ не съм открила, та последно, когато успях да си го купя /2014 г./ в магазина ме предупредиха, че голяма част от цветовете ги спират и вноса като цяло може да спре...ако някой знае в Пловдив дали се срещат още да казва.

# 491
Има едно червило на Констанс Карол, чийто цвят в никоя друга марка /и по-скъпи/ не съм открила, та последно, когато успях да си го купя /2014 г./ в магазина ме предупредиха, че голяма част от цветовете ги спират и вноса като цяло може да спре...ако някой знае в Пловдив дали се срещат още да казва.

И като стана дума за тази марка червила,какви са отзивите за тях?Благодаря!

# 492
  • София
Влизам да похваля един балсам,който е под 2 лева ,но е най добрия който съм ползвала до сега.Ползвала съм каквито се сетитебалсами и скъпи и евтини,но този е доста различе,много плътен и се задържа дълго ,справя се дори с мойте ужасно напукани устни.

А от къде можем да си го купим?

# 493
Олиото на Балеа е това което е показала Сиси.
Не зная дали оформя къдрици, аз я изправям, но по принцип не е продукт за оформяне на къдрици а за суха, накъсана и заплитаща се коса. Шампоана от същата серия също е много добър за суха и изтощена коса.

# 494
  • Пловдив
Mimeto74, аз специално съм много доволна спрямо цена-дълготрайност. Конкретно това, което ползвах ме впечатли със специфичния нюанс цвят и че не е от най-мазните.

Общи условия

Активация на акаунт