Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
И аз имам малко нужда от коментари - тук за моята боядисана суха коса препоръчахте жая, гарниер - ползвах балсами , шампоани ... 0 резултат. Все така сламена коса ... споделете ,моля, някакви масла и маски за суха и изтощена коса, много заплитаща се  ( че явно с шампоани няма да го бъде ефекта)

# 466
И аз имам малко нужда от коментари - тук за моята боядисана суха коса препоръчахте жая, гарниер - ползвах балсами , шампоани ... 0 резултат. Все така сламена коса ... споделете ,моля, някакви масла и маски за суха и изтощена коса, много заплитаща се  ( че явно с шампоани няма да го бъде ефекта)
Не знам дали влизат в графа "бюджетни" (шампоанът е на цена 5-6лв, а маската- 10-12лв), но са единствените непрофесионални продукти за коса, от които съм доволна:

Косата ми е гъста, с дебел косъм, боядисвам на месец и половина.
Друго, за което има добри отзиви във форума Schwarzkopf Essence ULTÎME:
Скрит текст:

# 467
  • sofiq
Влизам да похваля един балсам,който е под 2 лева ,но е най добрия който съм ползвала до сега.Ползвала съм каквито се сетитебалсами и скъпи и евтини,но този е доста различе,много плътен и се задържа дълго ,справя се дори с мойте ужасно напукани устни.

# 468
За мен най-добрата термо защита, която съм ползвала е на TREsemme

Скрит текст:
Къде мога да си купя техни продукти?

Термозащитата си я поръчвам от чужбина.
Иначе шампоани и балсами има по нашите магазини.

# 469
  • Пловдив
И аз имам малко нужда от коментари - тук за моята боядисана суха коса препоръчахте жая, гарниер - ползвах балсами , шампоани ... 0 резултат. Все така сламена коса ... споделете ,моля, някакви масла и маски за суха и изтощена коса, много заплитаща се  ( че явно с шампоани няма да го бъде ефекта)
Аз използвам маската на Орзен за боядисана коса в комбинация с шампоана и съм доволна. Косата ми също е суха, особено в краищата. Държа маската поне 8-10минути и не я слагам на корените Simple Smile

# 470
Аз използвам маската на Орзен за боядисана коса в комбинация с шампоана и съм доволна. Косата ми също е суха, особено в краищата. Държа маската поне 8-10минути и не я слагам на корените Simple Smile

bouquet

# 471
И аз имам малко нужда от коментари - тук за моята боядисана суха коса препоръчахте жая, гарниер - ползвах балсами , шампоани ... 0 резултат. Все така сламена коса ... споделете ,моля, някакви масла и маски за суха и изтощена коса, много заплитаща се  ( че явно с шампоани няма да го бъде ефекта)
Не знам дали влизат в графа "бюджетни"
Скрит текст:
(шампоанът е на цена 5-6лв, а маската- 10-12лв), но са единствените непрофесионални продукти за коса, от които съм доволна:

Косата ми е гъста, с дебел косъм, боядисвам на месец и половина.
Друго, за което има добри отзиви във форума Schwarzkopf Essence ULTÎME:
Скрит текст:

Явно не са "бюджетни".
Успех в намирането на продукти, които да се справят с проблемите на косата.

# 472
  • SF
Някакви мнения за All Nature с анжелика и арган под формата на шампоан и маска за коса?

Моите са отрицателни. Пробвах - нищо особено - няма да повторя. За същите пари могат да се намерят много по-сполучливи шампоани и балсами. Виж в дрогериите и си харесай нещо друго.

# 473
Няма универсални продукти - "панацея" за всеки и всичко.
Затова са въпросите.
И отговорите.
А всеки си решава какво и дали да пробва.

# 474
  • SF
Момичето искаше мнение и го написах с тази уговорка, че всеки сам си решава дали да пробва.
Не може това изречение да го пишем под всяко мнение. Ако искате да се разберем да присъства задължително в подписите ни. Ако искате, с него да започва първа страница на всяка следваща тема.
Когато изказвам мнение за или против някакъв продукт, не го налагам. Разбира се, че моите съвети не работят универсално за всички.

# 475
Когато изказвам мнение за или против някакъв продукт, не го налагам. Разбира се, че моите съвети не работят универсално за всички.
Абсолютно съгласна. Факт!
Същото казах/написах по-горе и аз.

# 476
  • София
...Затова, ако знаете нещо за кожички ще съм безкрайно благодарна.
Ползвам това и много добре ми се отразява Peace

И аз си купих това масло. Доволна съм.

# 477
  • София
Аз съм очарована от балсама за коса на Balea oil repair, от форума знам за него, вече използвам 4-та опаковка. Peace

# 478
Аз съм очарована от балсама за коса на Balea oil repair, от форума знам за него, вече използвам 4-та опаковка. Peace

Мерси, при Вас увредена ли беше косата - имаше ли ефект след първата опаковка

# 479
Ако 20-на лева с доставката не ти е много Loreal Professionnel Absolut Repair Lipidium е бюджетен шампоан от професионалните серии, които би ти свършил добра работа на косата.

Общи условия

Активация на акаунт