Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Аз точно от тази почистваща маска с нийм на Хималая се изринах много жестоко. До кожа си е.

Аз търся някакъв крем за кожички. Вече ме болят. Крема ми за ръце явно не е достатъчно хидратиращ, но на самите ми ръце влияе добре, другите остават мазен филм, който не понасям. Затова, ако знаете нещо за кожички ще съм безкрайно благодарна.

# 451
За кожичките единственото, което на мен ми е помогнало е зехтин. Е не да се омазваш, съвсем лекичко и масажирам докато попие. Чувала съм, че и кокосовото масло върши работа.

За кристали за коса, от които съм водяла ефект - Inebrya go light, но не знам до колко са за темата. 100 мл. и са много много икономични. 17 лева са, купих си го от фризьорката ми, но и в няои сайтове ги има. След безуспешни опити с най-различни мазила, тези са манна небесна за капризната ми коса. Пробвала съм Сери, Био Фарма, Сери и олито на Лореал екстраординъри.

За термозащита и аз бих се зарадвала нанякакво предложение. Не съм използвала до сега, те кристалите ми май са такива де. Пише на етикета: Използвайте преди преса или сешоар..  Останах много доволна от хининовия шампоан на Здраве, както и маската с масла на Орзен.

# 452
За мен най-добрата термо защита, която съм ползвала е на TREsemme

Скрит текст:

# 453
  • София
Някакви мнения за All Nature с анжелика и арган под формата на шампоан и маска за коса?

# 454
...Затова, ако знаете нещо за кожички ще съм безкрайно благодарна.
Ползвам това и много добре ми се отразява Peace
В комбинация с този крем за ръце.

# 455
Да ви кажа за цъфтежа на косата. Аз установих, че зависи от ножицата на фризьора. Откакто ходя на скъп салон - цъфтеж нямам - а се подстригвам на 3 месеца. Преди все слагах кристали чудеса, какво ли не.

# 456
Идвам да изразя добрите си впечатления от дневния крем на Elea за мазна и смесена кожа
Скрит текст:
и измиващия гел-ексфолиант от същата серия
Скрит текст:
Купувам си втора опаковка от двата продукта, което рядко ми се случва  Peace
Ексфолиантът го ползвам от няколко години и даже съм го хвалила. Бях си взимала и розов и син, но зеления най-много ми хареса и продължих само с него. От крема си взех скоро, но още не съм го ползвала. Имам синия, но ми идва лек за зимата и го оставих за по-топло време. Доволна съм и от техните тоалетни млека.

Ползвам това и много добре ми се отразява Peace
Къде може да се намери това масло за кожички?

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 10:56 от *Avalon*

# 457
За мен най-добрата термо защита, която съм ползвала е на TREsemme

Скрит текст:
Къде мога да си купя техни продукти?

# 458
Къде може да се намери това масло за кожички?

От този сайт, към който съм дала линк го поръчах, не знам иначе къде го има...

# 459
  • На ръба..
Някой ползвал ли е този балсам за устни
Скрит текст:

Доста прилично се държи при мене балсама.

# 460
  • Deutschland
Аз имам същият, но с арганово масло. Хубав е.
Доволна съм от пудрата - мозайка на Есенс, стои равномерно и има блясък. Обичам пудри с лек блясък и тази е перфектна. Имам и максимум дефинишън спиралата на Есенс, но много рядка ми се вижда, май й трябва време.

# 461
момичета, препоръчайте душ гел/олио ,крем, с хубав богат аромат, нещо ванилия/кокос/шоколад..
п.п. без ив роше

# 462
Аз харесвам този:

И този:

# 463
  • София
И аз препоръчвам душ геловете на Cottage

# 464
Хей момичета, днес влязох по случайност в Ивел и со купих сух шампоан на Батист за брюметки, пяна за коса на Гарниер Фруктис и спрей за топлинна защита на Тафт. Без никакви мнения преди това, та дали можете да споделите нещо. Да знам поне дали съм направила добър избор. Сега ще мина през Лили и Дм. Ужас, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт