Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 890
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Мерси  bouquet  А готова баклава,дали мога да намеря пак там,че нямам  никакво време да обикалям турските магазини.

# 391
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не съм търсила и не знам, но виж при чуждестранните храни ако има. Иначе съм виждала в Сейнсбъри преди, но в това в Лестър. Тук където живеем сега не.

# 392
Аз съм вземала готва от waitrose, но не ми хареса. Много ми е суха.

# 393
  • постоянно
Записвам се да следя темата . Весели празници на вас и вашите семейства !
 Hug

# 394
Значи,вчера следобяд АСДА беше толкова опоскана,все едно не беше зареждана от години.Сиренето грик стайл беше свършило,кайма смес също нямаше,рафтовете с алкохол и те се бяха поизпразнили,а кори за баница не можах да намеря,не разбрах и те ли бяха свършили или аз не ги видях  Crossing Arms

# 395
Еее жалко, ние взехме от Теско вчера, имаше останали. Иначе сирене си зареждам само българско.

Въпреки че пиша рядко тук искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година. Да е изпълнена със здраве и усмивки за вас и семействата ви Simple Smile

# 396
  • постоянно
Не  е само в Азда - корите аз едвам ги намерих в Теско , бяха свършили навсякъде другаде. Понякога са  в замразените витрини.

# 397
  • постоянно
Еее жалко, ние взехме от Теско вчера, имаше останали. Иначе сирене си зареждам само българско.

Въпреки че пиша рядко тук искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година. Да е изпълнена със здраве и усмивки за вас и семействата ви Simple Smile

Салатното бяло сирене в Теско е произведено в България и е досъщ нашенско.   Hug

весели празници и на Вас  bouquet

# 398
Не знаех Simple Smile Благодаря  Hug

# 399
Голямата дъщеря е разочарована,че тази година няма да има късмети ( те само за това ровят в баницата,особено за паричката,иначе не я ядат и така или иначе след няколко дена я изхвърлям почти неизядена и разровена) и че няма да има пиратки,вчера забравих да взема бенгалски огън и фойерверки  ooooh!
  Весело посрещане на Новата година!

# 400
  • Оптимист по принуда
di_p, няма ли други магазини наоколо, освен асдата, корите ги има навсякъде, както и сиренето.

# 401
Морисънс ми е по-близо,но трябва да влача децата с мен,че мъжът ми е на работа до довечера,а вчера ми беше голямо приключение пазаруването с тях.Теско ми е далече. Разгледах сайта на Морисънс,но не можах да намеря кори.

# 402
  • постоянно
Морисънс ми е по-близо,но трябва да влача децата с мен,че мъжът ми е на работа до довечера,а вчера ми беше голямо приключение пазаруването с тях.Теско ми е далече. Разгледах сайта на Морисънс,но не можах да намеря кори.

Би трябвало да имат

https://groceries.morrisons.com/webshop/product/Jus-Rol-Ready-to … -Sheets/112342011

# 403
Мерси  bouquet Май ще се вейна до там  Simple Smile

# 404
  • постоянно
Мерси  bouquet Май ще се вейна до там  Simple Smile

Отивай ! Как не те е срам да оставиш челядта без късмети .

Успех , дано имат . Обикновено са всичките заедно- пъф, кръст, фило , до маслата и млеката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт