Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 887
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Оптимист по принуда
Имат до маргарина + замразените витрини, и на 2те места.

# 406
  • York
А аз съм на работа тази вечер.... ooooh! Супер ми е тъпо....

Весело изпращане и още по - весело посрещане на 2016! Пожелавам на всички ви една много успешна и невероятна 2016!  Nature Snowman

# 407
Намерих  Party .Само че,имаше само синя и зелена опаковка.Взех синя.Пише на нея Shortcrust sheet.  Дано станат добре,абе там за адета,дет се вика. Дъщерята пише късметите  Simple Smile
  ponqkoga,дано да ти е лека работата довечера  Hug

# 408
  • Истински се вижда само със сърцето.
Това не е ли маслено тесто? Но и да е направи го на триъгълни банички например и пак ще стане Simple Smile Важно е децата да са щастливи  Hug

Понякога, лека работа на теб  Hug

# 409
  • UK
Аз тотално изключих за толкова много неща тази година, така се ядосвам. Мъжът ми ходи в Теско по спешност да купува кори за баница, добре, че имаше, сирене също. А забравих да попитам тук наоколо къде мога да намеря дрян, после чух че в Лондон в бг магазини някъде продавали сурвакници, забравих и да потърся като бяхме там и сега ни пъпки в баницата, ни сурвакница. Поне баницата уредихме.

Желая весело посрещане на всички ви!

# 410
  • някъде в орбита...
Мале, нас май ни е най-лесно. Никога не сме имали баница с късмети на Нова Година. Незнам защо, но явно в родния край на баба и дядо няма такава традиция. Има само питка с късмети за Коледа Blush Но признавам, прави по-лесно менюто за НГ - готвя каквото си искам. В този случай: топла и студена супа, три салати, и малко деликатесно месо (уж мезе, ама не давам да ми го пипат Mr. Green).

Корите на няколко вида, и от всеки вид има както охладени, така и замразени. Но понеже винаги ги поръчвам онлайн, нямам и на идея къде да се търсят Rolling Eyes Но пък сирене си взимам от Асда или Теско, имат точно като нашето, и ми излиза по-евтино отколкото ако го поръчам от Бг-магазина...

Весели празници на всички, приятно изкарване, и новата година да донесе на всички по нещо много желано  bouquet santa2

# 411
  • Оптимист по принуда
еехх, di_p, това  е маслено тесто  Confused Трябва ти Filo. Но е късно вече май.

Весело посрещане на Новата Година, момичета!

# 412
Здравейте,
Пожелавам на всичките весело изкарване довечера и много хубави емоции другата година Simple Smile
 Tada santa2 madnoel

Тук съм почти 2 месеца и точно на бъдни вечер ми се обадиха да ми кажат, че съм избрана да започна работа по специалността ми, два дни след като бях ходила на първото си интервю за такава длъжност.. Толкова съм изненадана и радостна и исках да ви споделя, че има надежда.. Английският ми никак не е перфектен, но пък се разбирам с хората, а работата наистина много ми харесва.. Та пожелавам на всички новата година да им донесе много късмет и мечтаната работа, а за мен си пожелавам всичко да продължи да се нарежда по този приказен начин Simple Smile
 Peace
Весело изкарване.  Hug

# 413
Insatiable Love, страхотна новина!

Весело посрещане на 2016 на всички! И да си изтеглите най-желаните късмети от баницата!

Аз направих суровачка, но не от дрян. Като се украси не му личи какво е - клонче като клонче. Ваежното е веселба да има. Утре сме запълнили графика с желаещи да бъдат орисани от малкия сурвакар. Mr. Green

А за пазаруването - поръчах си снощи Click & Collect и си спестихме тази сутрин блъсканицата и празните рафтове. Наши приятели пък пазаруваха в късните часове пак по тази причина. Късметите никога не ги навирам вътре в баницата - винаги са интересна форма и ги набучваме отвън на всяко парче или всеки си тегли.

# 414
  • UK
Аз съм без баница и ме е яд, но фурната тук не работи добре и няма да я изпече. Иначе бих си правила редовно, много обичам.

Приятелките ми са навън на купон и трябваше да ходя с тях, даже досега се убеждавахме във Фейсбук, обаче не мога да мръдна от умора, какво остава да ходя в клуб без места за сядане. Вчера съм стояла на работа до десет вечерта, днес направи ми се повръщаше от умора. Уж си почивах по Коледа, ама се разболях и сега съм утрепана. И ще си посрещна новата година сама в леглото, и ми е добре. Simple Smile

# 415
  • York
Честита Нова Година, дами!
Аз свърших в прилично време работа, разбирайте 1ч, но след като се прибрах почти унищожих една бутилка вино и ми е толкова лежерно сега  Laughing

Аве, с какви планове си за Понеделник 4-ти? Simple Smile Мислех си с дъщерята да се разходим до Манчестър, та може да се видим Simple Smile

# 416
  • Оптимист по принуда
За много години!  Hug И честито на имениците, ако има такива.
Желая ви здраве и да се чувствате щастливи там, където сте  Hug

Приятно беше вкъщи снощи, баничка, късмети, концерт на Брайън Адамс  Heart Eyes по BBC и прекрасните фойервеки от London Eye. Все ми се иска да отидем да ги видим на живо, но детето мисля, че няма да издържи. Живот и здраве другата година.

# 417
Сурва весела година! Да сте здрави, да се обичате и късмета да е постоянно с вас  bouquet

# 418
  • постоянно
За много години момичета.  Дай Боже здраве и късмет в домовете ви.  Heart Eyes

# 419
  • Истински се вижда само със сърцето.
ЧНГ Simple Smile да сте живи и здрави всички вие и семействата ви Simple Smile

Честито и на имениците  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт