Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 885
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Честита Нова година! Здраве,щастие и любов във всеки дом! Честито на имениците!

# 421
  • София
Честита нова година Simple Smile

# 422
Само при нас ли нямаше пукотевици в 12 часа или тук няма традиция да се гърми цяла нощ? И днес едно тихо ,не личи,че е Нова година.
  Иначе баничките ми с късмети станаха, тестото даже не беше бутер,ами такова за пай  Crazy Обаче децата са доволни и двете намериха монетите  Simple Smile

# 423
  • някъде в орбита...
Ами поне до сега фойерверки е имало само в полунощ, до към 1 може би. Но като цяло е доста по-тихо и спокойно, сравнено с Бг както сме карали. Не се оплаквам (а може би просто остарявам Crazy) Wink
Шоуто на Колелото отново ми хареса. Гледаме си го всяка година (по ТВ-то, няма да мръзна там, я), много ни радват снимките от въздуха Simple Smile

# 424
  • UK
ЧНГ! Да сте здрави и щастливи!

И при нас беше доста тихо, разочарованието беше за детето, защото едва удържа до полунощ заради тях и накрая - постна работа. Имаше светкане в далечините, по съседните къщи и въобще нашата улица и квартал нямаше нищичко. Може би догодина ще си вземем нещо ние да гръмнем, друга си е над главата ти, хаха.
Имаше програма в един замък на центъра, вход свободен, със светлинно шоу за деца в 21 ч, но времето се развали, изви вятър и съвсем изгубих желание да ходя някъде да мръзна. Иначе и ние прекарахме вечерта с концерта на Браян Адамс, мирно и тихо. Simple Smile

А някой въобще ходил ли е тук наживо в Лондон да гледа фойерверките? Да разкаже, моля, как е било, ужасна блъсканица ли е?

Insatiable Love, честито за работата! Звучи прекрасно!

# 425
Приятно беше вкъщи снощи, баничка, късмети, концерт на Брайън Адамс  Heart Eyes по BBC и прекрасните фойервеки от London Eye. Все ми се иска да отидем да ги видим на живо, но детето мисля, че няма да издържи. Живот и здраве другата година.

И ние така  Mr. Green

Тук имаше малко пукотевица в квартала, но съм доволна че е тихо и спокойно. В Б-я ми беше ад с всички тези пиратки, гръмежи и ужасии няколко дни под ред. Че и инциденти сме имали със задно пръснато стъкло на колата......В центъра зарята е била прекрасна - гледах снимки на приятели, които ходиха, но ние с това дребното скоро няма да се вредим.
Днес веселбата продължи с гостита да ги осуровакаме всички - малкия ходи цял ден пременен в носия и много се радва сам на себе си  hahaha Че и с охота суровака всички наред.

От баниците дето ходим все любов ми се пада + 2 пъти парата от питката  Crazy

МГМ, оздравявай бързо!

Да ви е спорна, красива и много късметлива новата година! Кой от каквото има нужда нужда да го получи! ura

# 426
  • Манчестър
Честита Нова Година, дами!
Аз свърших в прилично време работа, разбирайте 1ч, но след като се прибрах почти унищожих една бутилка вино и ми е толкова лежерно сега  Laughing

Аве, с какви планове си за Понеделник 4-ти? Simple Smile Мислех си с дъщерята да се разходим до Манчестър, та може да се видим Simple Smile

Ами ще трябва някой друг път да направим срещата. На работа съм в понеделник и нямам никакъв шанс за измъкване.

Аз съм ходила на фойерверките в Лондон преди няколко години . Заслужава си да се види на живо, ама не повтарям освен ако не ми наемат кабина на колелото. Най-хубавите места отпред до реката са с пропуски доколкото знам. В свободните зони да вземеш хубаво място трябва да отидеш доста рано, и определено за малко дете стоенето ще е мъчение. Доколкото имам идея средно над 1 мил души се събират.

# 427
  • София
Понеже това ни е първата Коледа и НГ в УК останахме доста разочаровани. Нямаше заря, нямаше шум. Единствено тъмни прозорци(демек заспали хора) и тишина....
Ние се забавлявахме тримцата, но детето вися и чака и..нищо.
При вас децата кога почват у-ще?

# 428
На 4-ти започват.До колкото разбрах и в БГ започват тогава.Понеделник ги изпращам на училище и съм първа писта по магазините  Simple Smile Днес бегло през витрините видях,че навсякъде са пуснали намаления.

# 429
  • York
Моето започва на 5-ти. Още един ден в лудница  Mr. Green

# 430
  • София
Питам щот моето на 6-ти и си викам е защо в сряда ама явно е различно навсякъде.

# 431
  • Bristol
За много години!
Моят син вилнял по клубовете в Бристол. Дойде си рано сутринта и се затвори в спалнята си. Към обяд се измъкна, хапна и отиде на работа. Така му завидях! Едно време и аз така правех, вече не се наемам. Ние бяхме купили фойерверки за нова година още края на октомври, но вън ръмеше и решихме да си ги спестим за друг ден. Съседите пуснаха по малко, има следи в двора ми  ooooh! щерката се притесняваше, зайчето да не се уплаши от гърмежите и излизаше да го наглежда в двора, аз се притеснявах някоя ракетка да не падне върху нея и така.
Моята е на училище във вторник, понеделник е INSET day.

# 432
  • UK
Моят син е на училище от 6-ти. От вчера се оплаква пак от ухо. Възможно е да не е доизлекуван, свърши антибиотика преди седмица. Направо ми се плаче като си помисля, че може да го повтори. Пи антибиотика 7 дни и уж беше наред.

# 433
За много години и от мен! Много здраве, късмет и любов на всички! И дано да е по-мирна и спокойна новата година, че нещо не ми харесва никак напоследък.
Ние гледахме фойеверките около Окото по ББС. Не знам дали бих си причинила на място, освен ако не е в някакви идеални условия, които няма как да се случат. Около нас също имаше, но голямата заря беше по индийските празници. И като цяло ми харесва по-спокойното посрещане тук. Голямата суматоха е съсредоточена по магазините и намаленията.
Дъщеря ми е от утре на училище и сега правим някакъв робот за домашно. Чаках две седмици да ни дойде музата, но вече няма отлагане.
Родителите ми са у нас, поразходихме ги, макар те вече хич не носят на разходки и вървене.

# 434
  • Bristol
Dejie, парацетамол и нещо топличко на ухото да слага, когато го боли. Аз специално за болящи коремче и ухо имам един като плюшен заек, но със специален пълнеж, камъчета, който се затопля в микровълнова. Идеално замества бутилката гореща вода, а и е по-безопасен. Но трябва детето да няма температура. С тези антибиотици, може и аз да си внушавам, имам чувството, че човек влиза в омагьосан кръг.

Вчера минах покрай Кларкс, имаха хубави и в намаление обувки за училище. Имаха дори размери и за по-големи деца, до 6ти размер. Много ми харесаха едни момичешки с връзки и по-дебела равна подметка, естествена кожа, 18 паунда. Щерката я намърдах в трети номер, но тя е много капризна и каза, че й били убивали  Rolling Eyes Как не се сетих и аз да пробвам едни! Не знам от догодина, като тръгне в гимназията, какви обувки ще носи, там са по-стриктни, а тя все на спортни модели налита, били удобни за тичане  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт