От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 202 784
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Искам да сменя матрака на Пристата 120/ 190 см.Някой купувал ли е матрак ,който да пасва на повдигащия механизъм? От Пловдив съм и навсякъде ми предлагат нова да си купя. А аз искам само матрака да подменя.

# 376
Искам да сменя матрака на Пристата 120/ 190 см.Някой купувал ли е матрак ,който да пасва на повдигащия механизъм? От Пловдив съм и навсякъде ми предлагат нова да си купя. А аз искам само матрака да подменя.
Защо да не може? Според мен трябва да вземеш обаче еднолицев, за да се монтират повдигащите механизми на дървения корпус. Друга пречка не виждам или не мога да се сетя.

Аз да се похваля, след едномесечно чакане ни дойде матрака - Тед - Клима Хибрид, сложихме го от страната на меморите и е доста добре, след седмица ще го обърнем от другата страна и ще дам по-компетентно мнение.

# 377
Единствено трябва да е еднолицев матрака за повдигащия механизъм. Просто се напасва мехамизма. Ние сме го правили. Единствено трябва да се прецени да се затваря хубаво матрака Simple Smile

# 378
  • В сърцето на любимия човек
Защо е нужно да е еднолицев матрака  newsm78 Има модели легла с повдигаща се подматрачна рамка.

# 379
Е, да, може и модел с подматрачна да е, но аз Приста си представям легло с повдигащ механизъм и прикрепена ракла. По-стар модел  Simple Smile

# 380
  • Точно където трябва
Само преценете добре размера. И аз трябва да направя същото упражнение, но майстора ми каза да търся матрак 120/186. А мислех, че е 120/190. Сега хем ме е страх да поръчам, че майстора ако е объркал какво ще го правя, хем при нас няма " нормален" магазин в който да разгледам. Масово ми отварят нещо като склад /да ги "погледна" Shocked/. И така всяка сутрин съм с болки в гърба.

# 381
  • Пловдив
Знаех си, че ще ми дадете съвети, които да са от полза!  bouquet
Това да е еднолицев и аз го мислех, ама за размера не сме знаели дали не е 186см дължината. Сега ще мерим пак.
Pure_nature, да точно това е пристата, само че сме премахнали раклата и сме сложили дървен гръб, без дървената страница.

# 382
Може просто да си сложите един топ матрак, около 5 см дебел и да си решите проблема. Аз имам приста с матрак 120/200 см., явно са различни. И пак да кажа, че обикновен топер от Нани, за 100 лв, ми реши проблема с неудобния матрак.

# 383
  • 1st floor
Никоя българска фирма няма да откаже да направи нестандартен размер. Магнифлекс и Isleep също правят. Имат си и цени, смята се на квадратен метър. За Парадайс се взима по-големият размер. Но не мога да препоръчам нищо конкретно.
[/quote

Това е объркваща информация. Топ матраци Парадайс не правят по поръчка! От Магнифлекс ще стане след 30 работни дни..
Искаш да кажеш, че само матраци правят, без топ? newsm78 Иначе за дългия срок на Магнифлекс си права! Peace

# 384
  • Пловдив
Може просто да си сложите един топ матрак, около 5 см дебел и да си решите проблема. Аз имам приста с матрак 120/200 см., явно са различни. И пак да кажа, че обикновен топер от Нани, за 100 лв, ми реши проблема с неудобния матрак.
Послушах съвета Ви и поръчах топ матрак на Нани онлайн. сега чакам потвърждение на поръчката.
Благодаря Ви много, много! Исках да чуя мнение на човек, който го е правил вече и е доволен. bouquet

# 385
Дано да останете доволна.

# 386
Някой да си е купувал матрак от Юск?

Преди малко платих този: http://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/plus/matrak-90x20 … lus-f95-dreamzone и чакам да ми го донесат. От едната страна е профилиран, нещо като на вълнички, уж 7 различни зони, не знам кво си.
Твърдичък ми се видя, като цена ме устройва. За детето го взехме поне като за начало, защото в момента нямам 400 лева за магнифлекс.

# 387
  • България
И аз търся същия размер и на ниска цена. Разглеждах един в Икеа за 90 лв., но е с пружини и е 14 см. Твоят е по-висок и е без пружини. Ще помисля още малко.

# 388
Привет,

Преди време бях писала, че търса алтернатива/ по-добра/ от настоящия ни матрак на Нани Модерато хард, от който определено сме доволни, но не получих отговор. Дано сега някой компетентен се включи, моля предпоръчайте ми детски матрак 90/100 на 200 см за около 200 лв.

Благодаря предварително,

# 389
Дон Алмахедон !:peace:

Общи условия

Активация на акаунт