От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 200 275
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А за бебешкия нестандартен матрак, модел Теди Флекс (май така се казваше) на Тед не ви ли харесва? Ориентирайте се да поръчвате вече, че няма време.

Не съм говорила директно с тях, но останах впечатление, че поръчка на нестандартен размер и там ще се забави...

# 61
  • гр.София
Е, навсякъде ще се забави, но си мисля, че ще стане по-бързо, отколкото да ти го произведат в Италия. Но Магнифлекс са точни, ако ти кажат 4 седмици срок, ще го имаш. А и разликата в цената не е голяма между Магнифлекс и Тед.

# 62
  • гр.София
Сега видях, че Магнифлекс са ти дали 30 работни дни срок, значи ще стане най-рано на 29.01. Значи отпадат Thinking

Тед би трябвало да се справят до 14-15.1

Иначе ако избираш от другите не взимай с кокосова вложка. Рекламират я, че е добре първите 6 месеца бебето да спи на нея, но не е нужно. Тя представлява кокосови стърготини и много лепило. Мемори пяната пък е абсолютно забранена за бебета. Чак след като укрепне костната система в тинейджърската възраст може мемори.

# 63
Божеее, това което пишете тук в никой магазин не го знаят  Mr. Green Така- видях  Каспията...както очаквах не ме грабна много  Confused Горната част на калъфа може да се маха и пере, ако си купите шалте горната част остава непотребна, за ципа се захваща шалтето...това не ми стана много ясно. Учудващо по- меки ми се сториха Фаворит С и Каспия Покет Виско  newsm78 а бях твърдо против тях. Няма налични от Силвър серията на Тед, сякаш те са хубави, ще ми се да видя и тях

# 64
  • София
Сега видях, че Магнифлекс са ти дали 30 работни дни срок, значи ще стане най-рано на 29.01. Значи отпадат Thinking

Тед би трябвало да се справят до 14-15.1

Иначе ако избираш от другите не взимай с кокосова вложка. Рекламират я, че е добре първите 6 месеца бебето да спи на нея, но не е нужно. Тя представлява кокосови стърготини и много лепило. Мемори пяната пък е абсолютно забранена за бебета. Чак след като укрепне костната система в тинейджърската възраст може мемори.

Благодаря!  bouquet Точно това ме интерсуваше - какви материали да гледам. Латекс/пенолатекс ОК ли е? От sleep house бяха много учтиви и казаха, че срокът им за изработка е 4-5 дни. Препоръчаха латексов матрак, но не знам дали заради цената или наистина са хубави.

Ще проверя утре ТЕД, но честно казано дори 14-15 януари ми се струва късно - има реален шанс да родя около 10-ти.... Знам, че вината си е наша и доста закъсняхме, но се опитвам да направя най-добрия избор при тези условия. А креватчето ни е подарък и чак онзи ден го сглобихме и установихме, че е нестандартно. Въобще не бях предвидила подобна опция...  Confused

# 65
  • гр.София
Божеее, това което пишете тук в никой магазин не го знаят  Mr. Green Така- видях  Каспията...както очаквах не ме грабна много  Confused Горната част на калъфа може да се маха и пере, ако си купите шалте горната част остава непотребна, за ципа се захваща шалтето...това не ми стана много ясно. Учудващо по- меки ми се сториха Фаворит С и Каспия Покет Виско  newsm78 а бях твърдо против тях. Няма налични от Силвър серията на Тед, сякаш те са хубави, ще ми се да видя и тях

Хах, не те ли очарова Каспията Полифлекс. И на мен Каспия Виско Покет повече ми харесва.

За бебешкия матрак - може да се опитат да ти пробутат латекс, без да ти обяснят свойствата му. Той е много чуствителен на влага. Направо мухлясва ако се  намокри. А представи си как ще избегнеш да го мокриш. И протекнор няма да го спаси. Не можеш да избегнеш повърнато, разсипано мляко, чай или вода поради някакви инциденти през нощта. Трябва ви хубав матрак от пяна.

# 66
Преизвикателна, направо към теб се обръщам- а за новата серия на Тед какво ще кажеш?
Мемори Силвър флекс май си бях харесала, нямаше го естествено, но имаше други от серията, ами много по- луксозно изглеждат /поне на външен вид  Mr. Green/. Има ли ги при вас?

Седнах на няколко скъпички с мемори пяна- ами те си доста твърди  Confused, а аз уж затова искам тази пяна, да не е твърдо

# 67
  • гр.София
Еми Каспия Виско Покет е много по-мека според мен от сребърната колекция. На  сребърната колекция предимството е, че са я докарали на визия и има сребро в дамаската. Но предимството на Нани е металната вградена рамка. При вграждането на дървена рамка има опасност да сложат гнило дърво, после ходи се разправяй. Гаранцията ти поема само ядрото на матрака. А за мекотата на меморито -трябва лежане поне 20 минути, за активацията на свойствата. Меморито е термоактивно, трябва да се затопли, а в студените шоуруми се създава впечатление, че е твърд матрака с мемори. Само на матраците на Магнифлекс веднага усещам ефекта на меморито

# 68
Златна си ми  Heart Eyes

# 69
Здравейте,

От около месец умувам за матрак. С девойката сме с голяма разлика в кг. и искам нещо, което да е удобно и от двата края. Хареса ми и ми е удобен на Нани бахама мемори но ми изглежда малко евтин на вид и не ми харесва материала от горния край, струва ми се, че ще спарва. Направо се влюбих в Магнифлекс конфорт дуал, но не мога да преценя дали си струва парите, иначе и на двама ни е удобен, мекичък и доволно скъп. Simple Smile  Като теглихме чертата, матрака трябва да е 24+см, с мемори 5+см и да не е с пружини.

Посъветвайте ме, моля! Гаранцията не я споменавам да доживеем да го ползваме 10г. пък ще мислим за друг Simple Smile

# 70
Екон имат вариант за различни кг, ние сме с нормален техен от 9 години, почти доживяхме гаранцията Mr. Green, много си го харесваме.

# 71
  • гр.София
Здравейте,

От около месец умувам за матрак. С девойката сме с голяма разлика в кг. и искам нещо, което да е удобно и от двата края. Хареса ми и ми е удобен на Нани бахама мемори но ми изглежда малко евтин на вид и не ми харесва материала от горния край, струва ми се, че ще спарва. Направо се влюбих в Магнифлекс конфорт дуал, но не мога да преценя дали си струва парите, иначе и на двама ни е удобен, мекичък и доволно скъп. Simple Smile  Като теглихме чертата, матрака трябва да е 24+см, с мемори 5+см и да не е с пружини.

Посъветвайте ме, моля! Гаранцията не я споменавам да доживеем да го ползваме 10г. пък ще мислим за друг Simple Smile

Ако Ви е харесала Бахамата, но дамаската не Ви кефи, вижте Сирена Фреш Мемори на Нани е пак. Меморито там е по малко, отколкото в Бахамата. Подобен модел на Бахама, но с по-красива дамаска е модел BI 30 на Хъни. Българска фирма са.  Мисля, че е подходящ за вашите изисквания.

# 72
  • София

За бебешкия матрак - може да се опитат да ти пробутат латекс, без да ти обяснят свойствата му. Той е много чуствителен на влага. Направо мухлясва ако се  намокри. А представи си как ще избегнеш да го мокриш. И протекнор няма да го спаси. Не можеш да избегнеш повърнато, разсипано мляко, чай или вода поради някакви инциденти през нощта. Трябва ви хубав матрак от пяна.

Predizvikatelna, това не ми го казаха, наистина. Но пък в предния си пост пишеш да не е мемори пяна. Каква друга има, която да търся?

# 73
  • гр.София
Полиуретанова пяна. Grinning

# 74
Аз искам само да дам един положителен глас за Боди баланс на Тед. Колебаех се между него и лавандуловия. Не съжалявам за избора си.
За бебешки матрачета хвалят много тези с кокос. Аз лично на детенце взех дунапрен. Достатъчно е твърд за дете.

Общи условия

Активация на акаунт