От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 200 333
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много благодаря! Днес не успях да проверя ТЕД, но утре ще го направя. Ако те не могат да влязат в срока, този става ли?

# 76
Е, навсякъде ще се забави, но си мисля, че ще стане по-бързо, отколкото да ти го произведат в Италия. Но Магнифлекс са точни, ако ти кажат 4 седмици срок, ще го имаш. А и разликата в цената не е голяма между Магнифлекс и Тед.
здравей, кой точно бебешки на Магнифлекс имаш предвид, защото аз мислех, че са по-скъпи...А иначе се бях спряла на тед, но още се чудя.ние сме със 60 на 120 размер, би трябвало да станат бързо

# 77
  • гр.София
Е, навсякъде ще се забави, но си мисля, че ще стане по-бързо, отколкото да ти го произведат в Италия. Но Магнифлекс са точни, ако ти кажат 4 седмици срок, ще го имаш. А и разликата в цената не е голяма между Магнифлекс и Тед.
здравей, кой точно бебешки на Магнифлекс имаш предвид, защото аз мислех, че са по-скъпи...А иначе се бях спряла на тед, но още се чудя.ние сме със 60 на 120 размер, би трябвало да станат бързо

За размер 60/120 на Магнифлекс цените са - модел Baby Bamboo - 179 лв. , модел Baby Pierre Cardin - 169 лв. За сравнение - на Тед - модел Теди - 149 лв и модел Теди Флекс - 123 лв. Размерът е стандартен и доставката е до 5 работни дни. Гаранцията е 5 години и при двете фирми. Виждаш, разликата е между 30 и 50 лв.

# 78
Вчера пак бях на оглед и за мое учудване  Тед ме спечелиха- Торино и Силвър мемори, определено ще е някой от тях, Ториното може би, защото е с 5 см мемори

# 79
Здравейте, къде мога да разгледам матраци Парадайз? И какви са отзивите за тях?

# 80
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,

Чудим се между два модела матраци - Тед Фаворит С и на Елите Соло - става на въпрос за еднолицеви с пружини.
Трябват ни два матрака за децата. Тръгнахме по магазините и просото вече се сбъркахме от инфо. #Crazy #Crazy. Всеки търговец си хвали неговото.
Благодаря предварително, ако някой може да сподели.....

# 81
  • гр.София
Здравейте,

Чудим се между два модела матраци - Тед Фаворит С и на Елите Соло - става на въпрос за еднолицеви с пружини.
Трябват ни два матрака за децата. Тръгнахме по магазините и просото вече се сбъркахме от инфо. #Crazy #Crazy. Всеки търговец си хвали неговото.
Благодаря предварително, ако някой може да сподели.....

Здрасти, не знам дали имаш възможност да видиш матраци на Нани и Парадайс, там където живееш. Ако можеш да разгледаш Каспия Виско Покет на Нани или Белона на Парадайс са еднолицеви с пружини. Ако можеш да ги сравниш с Фаворит С и си избери най-удобното за вас.  Grinning

# 82
Ние пробвахме Каспията и Фаворит С- Фаворита е по- мекичък, не знам ти какъв търсиш  Peace

Аз още чакам моите, 10 дни ми казаха  Confused

# 83
 И аз с молба за съвет: ТермоФлекс на Тед или Ортопедико Плюс на Магнифлекс /в Метро/.Размера е 144х190

# 84
  • гр.София
И аз с молба за съвет: ТермоФлекс на Тед или Ортопедико Плюс на Магнифлекс /в Метро/.Размера е 144х190

В Метро продават Магнифлекс Shocked Shocked Shocked Или имаш предвид Маttro.net newsm78

Този Ортопедико + е стар модел, няма го в новия каталог. Каква му е цената?

# 85
  • 1st floor
В брошурата го има. И някакви евтини възглавници също така...Но цената не помня.

# 86
  • гр.София
Явно са някакви изостанали бройки това и ги разпродават. Магнифлекс не го предлагат ве4е.

# 87
Чета ,че са предлагани(ортопедико ) и преди години в Метро и Практикер. Вероятно е серия, която се прави само за веригите магазини(също не я намирам в it.сайта), както сега Алое Вера на Тед. Няма почти нищо като  информация за продукта. Точно затова се чудя. Имаме Термофлекс единичен, доволна е дъщеря ми, но тя е 50кг и няма здравословни проблеми.Хубав ден!

# 88
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
В крайна сметка поръчахме еднолицеви матраци Фаворит С от Интернет м-н. - Цената беше добра -30 %
Чакаме доставка тази седмица.

# 89
Здравейте!Предстой ни да купим матрак за спалня 160/200 см, но за сега сме ограничени в бюджета до около 300 лв. Възможно ли е някой да сподели мнение за този матрак на Икеа http://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Sprung-Mattresses/41927/43058/ или да ни препоръчате някоя фирма?
Благодаря предварително!  smile3525
Лека вечер! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт