Гери, не всички адреси са същите (на прима виста се сещам за Тели, че се премести) и затова вероятно актуализираме информацията.

Лека нощ!

Лично за мен беше голяма радост това, а мисля, че тази година дечицата много повече разбират и за тях ще е голяма радост. 
и мисля тази седмица вече да ги пращам. До колкото си спомням миналата година срокът ни беше още през ноември.
Признавам, че съм лигава и разглезена, защото не е имала сериозен период с колики и отделно имам проблем с краткотрайната памет, защото вече забравих за буденето нощем, докато я кърмех, ама това с пищенето ми идва в повече. Най-вече заради ММ, защото му се налага да пътува.
бабата и дядото се дразнят. А на.мен ми беше.много смешно снощи, като ме изпрати да спя, за да си играе.с.баща си 

Картички ще пращам
Ама пишете де - адреси, че ми малеят 

, аз съм тъй и успявам да не изперкам, иначе ставам много изнервена от всичко и почвам да викам и да се карам яко в нас. 
, а човека ми вика - ми тук 10 човека седим и правим само това и действаме много бързо. Няма грешка
. Утре ще видя всичко наред ли е и ако са ок ще ви кажа, защото и като цени са доста по ниски от другата фирма дето така и не успях да поръчам.