"Февруарче чака трета зима и подаръци да има" - Тема 17

• 59 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, сега се сетих да пиша във връзка на питането на Гери за картичките. Доколкото разбрах, май е доста претоварена системата, така да се каже, та лично аз мисля тези дни да ги пращам, за да не ви дойдат за Великден. Вие какво мислите?
Гери, не всички адреси са същите (на прима виста се сещам за Тели, че се премести) и затова вероятно актуализираме информацията. Simple Smile
Лека нощ!  Hug

# 151
Ще разясните ли за картичките, нещо не се сещам  newsm78

# 152
Миналата година си пращахме картички и всеки, който има желание, праща на когото има желание. Simple Smile Лично за мен беше голяма радост това, а мисля, че тази година дечицата много повече разбират и за тях ще е голяма радост. Simple Smile
Има поща в АБВ, където в папка "Чернови" са адресите на желаещите да участват.
Скрит текст:
Фрейда, пиши ми ЛС, ако не си видяла данните, че не ми се иска да стоят така.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 09:41 от Sahasrara

# 153
Пишем си адресите отново, защото ги нямаше. Иначе не мисля, че ще се бавят картичките. Идват за 2-3дни. Аз лично ще ги пусна дни преди Коледа

# 154
Добрутро,
Аз някъде съм изгубила адресите от миналата година Blush и мисля тази седмица вече да ги пращам. До колкото си спомням миналата година срокът ни беше още през ноември.

Аз малко за мрън идвам -
Скрит текст:
не знам зъби ли са какво ли е, но положението започва да става нетърпимо. Ако спи през деня, след това заспива в 11, ако не спи, заспива по-рано, но до 11 поне два пъти се буди. Отделно иска само до мен да спи, а й става топло и се буди и реве по N пъти... #Cussing out Признавам, че съм лигава и разглезена, защото не е имала сериозен период с колики и отделно имам проблем с краткотрайната памет, защото вече забравих за буденето нощем, докато я кърмех, ама това с пищенето ми идва в повече. Най-вече заради ММ, защото му се налага да пътува.
А и на мен ми се налага да поработвам и съм като ударена с парцел, вече съм на 3 кафета дневно.
При вас има ли моменти, когато предпочита един възрастен пред останалите - диването редовно като се е заиграло с.някого и дойде друг го гони Simple Smile бабата и дядото се дразнят. А на.мен ми беше.много смешно снощи, като ме изпрати да спя, за да си играе.с.баща си Simple Smile

Хубав и спокоен ден

# 155
  • София
Привет,
за картичките - да знам че има променени адреси и си ги коригирах, но има много от новите мами дето не са си въвели адресите.
Също така да питам да ги впишеме ли пак адресите, защото някои може да не ги пазят, а и има много нови мами.
Та за това поставих въпроса какво правим, че нещо не стана ясно. Влязах в пощата и там има съвсем малко вписани адреси. Мислех да впиша и моя, но нещо не разбрах как  newsm78

# 156
Гери, предполагам, че има малко адреси, защото не всички искат да участват. Иначе адресът се въвежда като тръгнеш да пишеш писмо и вместо да го пратиш, запазваш в чернови.

# 157
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, мацки  Hug

Почвам отзад напред Simple Smile Картички ще пращам Simple Smile Ама пишете де - адреси, че ми малеят Simple Smile

От една седмица не съм готвила ... извън задължителните гозби за физическото ни оцеляване ... Започнаха ми лекциите и съм от 8,30 до 17 всеки ден ... прибирам се със средната към 18,30-19 ... За нищо нямам време ..., а дребуса продължава да се наспива и да става в 5,30 ... Започнах лекциите с "Дидактика на математиката" - и все по-често се питам: "В какво се забъркАх?"  Joy

Иначе дребуса е с разтройство и беше един ден с повръщане - веднага след хранене ... Няма сАполи, не кашля, не киха, няма Т ... Надявам се да мине с Хидрасек, Биогая, Ентерол и Натриев цитрат ... Сега ще се гледаме у дома с нея 3 дни и от петък започвам една дълга серия от 14 дни нон стоп на лекции, та ще се гледат с баба си ..., а на ясла ще е пак чак от 15-16.12 ...

Та, това от мен ...

# 158
Вероятно не всички ще участват в картичките, пък може и да го оставят за по-близка дата до празниците...но който иска , има възможност да се включи bouquet

Безобидничка, как се справяш bowuu bouquet стискам палци дребуска да се закрепи и укрепи и да е здравичка Praynig

# 159
  • София
ще видя после да си впиша и моя адрес.
Аз също ще пращам, но се замотах с картичките, защото исках да ги правя, а нещо не намирам фирма да ми ги направи. Уж ми бяха препоръчали една, но от сайта им мога да поръчам само 4, а аз искам 20 и няма свързване с тези. Ни телефона си дигат, ни отговарят на феисбука им .
Ако някой прави календари или картички кажете някоя читава фирма , моля ви  Praynig

Безобидничка успех с ученето Simple Smile
На мен ми се разказва играта с работата и детето, домашните задължения и всичко, направо ще изперкам вече  #Crazy

Копче моя юнак никога не е признавал никой, така че има и други като вас. Нали последния път го оставих в нашите и онзи ден отиваме да ги видим и явно помни и не се отдели от мен, явно го беше страх да не се измъкна пак и да го оставя там. Друг път ходи и се гушка при баба си, сега не иска, само в мен седя .
Мен ако питаш махни тези 3 кафета, мини на по леки и си вземи нещо за нервите  Joy, аз съм тъй и успявам да не изперкам, иначе ставам много изнервена от всичко и почвам да викам и да се карам яко в нас.

# 160
  • София
Здравейте!
Алекс от както бях в болницата също много го е страх да не изчезна пак и само с мен иска да е. Почна да се пооправя и да не прави толкова истерии, но пак е много крив и реве и се тръшкай за всяко нещо. Поне напишкването го сведе до минимум.
Новото е, че иска  той да определя на коя детска площадка да ходим и че вече не иска да тръгва когато аз кажа, а когато той реши.
Бях позабравила какво е неспането, но двамката ме държат във форма Simple Smile
Каква фейсбук група има, че нещо май съм изпуснала?
Весел ден!

# 161
Гери, малко инфо за картичките:
Скрит текст:
Сестра ми прави картички, не е фирма, но от години се занимава. Ако не ти пречи, че един вид я "рекламирам", ето албум с нейни произведения, можеш да ѝ пишеш във Фейсбук, ако решиш - https://www.facebook.com/iskra.botcheva.1/media_set?set=a.257208 … 308939&type=3

# 162
  • София
Гери, малко инфо за картичките:
Скрит текст:
Сестра ми прави картички, не е фирма, но от години се занимава. Ако не ти пречи, че един вид я "рекламирам", ето албум с нейни произведения, можеш да ѝ пишеш във Фейсбук, ако решиш - https://www.facebook.com/iskra.botcheva.1/media_set?set=a.257208 … 308939&type=3

мерси много, но намерих фирма и поръчах картички и календари. Чак им се обадих, че след 20мин и ми писаха че ги пращат днес и им се обадих да ги питам как така  newsm78, а човека ми вика - ми тук 10 човека седим и правим само това и действаме много бързо. Няма грешка Simple Smile. Утре ще видя всичко наред ли е  и ако са ок ще ви кажа, защото и като цени са доста по ниски от другата фирма дето така и не успях да поръчам.

# 163
Гери, би ли споделила коя е фирмата и какви са цените? И аз искам календари да поръчвам, но се чудя още. Благодаря!  bouquet

# 164
  • София
Гери, би ли споделила коя е фирмата и какви са цените? И аз искам календари да поръчвам, но се чудя още. Благодаря!  bouquet

утре ще ви я напиша веднага ако съм доволна, че ей така я намерих в нета и не знам дали ги бива  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт