Мария честит ви рожденик, да ви е жив и здрав и много да ви радва. Ние сме следващите в списъка май
За пелените аз ползвам на Молфикс, още от раждането сме с тях. Аз съм доволна, защото не ми пропускат. Само веднъж се бяхме подсекли, но аз знам причината, тогава не слагах кремче за подсичане по мнение на една моя приятелка. Не съм сменяла марката, после мазах със Судокрем не е имала други проблеми. А за размера 4+ , това беше размера, който ползвахме най-дълго, 4ката малко ч ползвахме и имаше разлика, едва от миналия месец минах на 5. Иначе понякога съм взимала Cam, Evibeby, но са ми пропускали и зелен Pampers, но са по-скъпи и ми миришат много гадно. За други не мога да дам отзиви. Пуфис май не са много евтини, те са продукт на Фикосота, същите, които продават Савекс, Ехо и рекламите им се въртят нон-стоп. Така, че на мен не ми се плаща за реклама. Цената на една ТВ реклама е около милион. Аз съм резервирана към много рекламираните продукти като цяло.
Дайте идея за торта и аз като Тачи не мога да измисля, защото малката не гледа детски. Бях решила миньони, но скоро една приятелка станаха на 2 и бяха с торта миньони и ми стана едно тъпо. То не, че всеки втори не е, ама те са ни дружките.

Гледали са се, играли са... Никой друг не може да я гледа както искам и тръгването на градина ме стресира доста...
От 20деца,само 13 дойдоха,щото другите болни. В това число и най-добрите му приятели,и той видимо не беше весел заради това,постоянно ги търсеше. Тортата беше с тая кола Макуин нещо си. На него му харесаха свещите и бенгалския огън
,тортата не я отрази. 

Аз тази година пак смятам да врътна торта като рокличката, взела съм една с много цветя. Иначе Маккуин светкавицата ще се хареса на малката, но чак пък такъв спец не съм.