Тук е Къти.
Не че е велика рима, ама да се отчета. 
Благодаря, че Лили е помогнала.
Не че е велика рима, ама да се отчета. 

Честно казано не се виня много-много, защото не е някаква кой знае каква дебилия, Рали е супер щастлива, а аз си имам нужда да намаля търчането, че и другото бебе да е добре.

кога ти остава време и нерви, евалата.
ако бебка си хапва порядъчно, не се цеди, няма смисъл, освен ако не искаш да замразяваш. Друго, ако започнат да ти се запушват каналчето - пий лецитин. Имам няколко сайта за кърмене, ако искаш да ти ги напиша.
Ох изписването от вма си е цяло приключение.Добре дошла на новата мама
Памперси ползваме от зеления памперс.Докъто ме е нямало тези три дни на Гери й е избил един от последните кътници.Като се прибрах днес каката се хвърля на мен Гери пък иска да я нося....но нали немога сега се сърди,голям инат е.Няма друго пожелавам ви лека и спокойна нощ @):-
. Той редовно помага, ама днес направо дигна всички чинии, събра покривките на които ядем и ги изтупа в (или по скоро около ) кофата
, пък утре ще чистя и ако трябва нови чинии ще се купуват
.
. Аз свърших разговора и му викам - нарева ли се. Гледа ме виновно. Викам айде да ядем и така все едно нищо не е било. Не знам правилно ли е или не, но ме озадачи как си отиде в стаята 
Не се предавай с гърнето, имахме подобна "стачка" вкъщи. Отминава бързо.

Пробва да пуска коментари, но само пред ММ, а на него му влиза и излиза през ушите. Ти си най-добрата майка за детето ти и не знам защо си решила, че свекито ти има сертификат и диплома за раздаване на оценки по предмет "майчинство"... Къде са ти гащите за големи момичета? Да го премяташ и да не ти пука...