Чета ви редовно,но не занимавах с глупости и глупави хора и нямах време да пиша.Ние сме ще речем нормално.Инхалатор нямам,и с каката не съм имала.Къти нашата кака е имала ларингит няколко пъти като по малка и от ЛЛ знам че е хубаво да се изкарва детето на въздух...А не се притеснявай АБ ще започне да действа.Всички болни дечица да се оправят бързо
При нас няма май новости Гери си е все така непослушна и като не е по нейното хвърля всичко.Ам си яде сутрин и вечер задължително по 240мл.Весел ден на всички 
Все още е нямало нужда от АБ,висока Т над 37.5 имаше само при уртикарията лятото и то за 2 дни,слава богу

все едно половин човек бях първия път,ама мина...Сега вече съм по-спокойна,ММ и майка ми се справят добре с гледането 
И тъй като в него няма нищо полезно,само захар и малко аромат,ще се купува сокоизстисквачка.НИе имаме ,но е много тромава и шумна.Така че ще търся нещо по-модерно. Ако някоя от вас е купувала скоро-да сподели,моля 

-
Трябва някакво време, докато зацепи какво и къде, а също и да си упорита.
.

. А снощи като изтърси "чайче" и паднах 
, кака ни е.
ММ ползва Габко за неща от Англия
И ей, таквоЗ чудо ми поръча от там, че нали сме 4-ри женски с дълги коси у дома
Професионален, препоръчан ми като марка от моят и негов
фризьор, и с мотор на Ферари
дано утре и гласчето на Мони-Бърборинчо се върне, та да ви се отпусне душата малко 

Препоръчани теми